♈️ Solen i Väduren!

 

sun-moon-balance

Nu har solen trätt in i Väduren och under natten blev månen full i Vågens tecken så; idag är första dagen på det nya astrologiska året!

Igår firades Astrology Day världen över och naturligtvis kunde inte Astrologins stora dag  få passera obemärkt. Lovisa och jag höll huset öppet och välkomnade till en kväll där astrologi och andlig utveckling var fokus. Det var idel gamla själar som möttes så samtalet blev just sådär intimt, djuplodat och tankeväckande man önskar.

Jag talade om astrologi generellt och de astrologiska trender vi får uppleva under det nya astrologiska året. Eftersom vi inte var så många hann vi med att kasta ett getöga på allas personliga horoskop och transiter. Samtliga deltagare hade solen, månen eller ascendenten i Vågen. Roligt att se eftersom nattens fullmåne inföll  just i Vågens tecken.

Lovisa höll en guidad meditation vilket var underbart. Extra skönt var att få långa rottrådar som snabbt arbetade sig ner i jordens innersta 😃. Jag sov som en stock efter det sen. Inte vanligt för mig under fullmånenätter kan jag säga.

Det är lurigt med anmälningar via Facebook när vi har  pytteliten lokal och de föranmälda inte kommer. Några blev avvisade pga platsbrist men till slut var vi ändå för få. Vi skyller på Merkurius retrograd.

Meddelande/affirmation till Universum: Nästa år är vi minst 50 personer och helst fler som möts för att fira in Astrologidagen i en lokal i centrala Stockholm som snart kommer att presenteras för oss. Astrologiintresserade samlas och astrologer från alla riktningar välkomnas och respekteras med sin stil och synsätt.  Vi skapar ett dynamiskt forum med många föredragshållare. En astrologisk organisation uppstår nu –  OPA Sverige.

Jag hade inte tid att fotografera igår – men om någon har justa bilder på gårdagens fullmåne tar jag gärna emot dem för publicering på bloggen.