🌝 FullmĂ„ne + Equinox samtidigt!

 

Full moon in Libra

🌝 FullmĂ„nen i VĂ„gen 21/3 2019 kl 02:43 ♎

Det nya astrologiska Äret har inte hunnit bli mÄnga timmar gammalt för Àn universum bjuder pÄ en maxad fullmÄne  00°09 i VÄgens tecken. Det Àr ju oerhört speciellt, ovanligt och kraftfullt att mÄnen blir full precis i övergÄngen i VÄgen allra första grad. Just i nollpunkten anses energin vara extrastark, modig och djÀrv sÄ förvÀntningarna jag har pÄ denna ovanliga fullmÄne Àr skyhöga.

Detta Àr den första av tvÄ fullmÄnar pÄ raken som kommer att Àga rum i VÄgens tecken (nÀsta vÀntas den 19/4). VÄgens styrande planet Àr Venus kÀrlekens och de sköna konsternas gudinna sÄ det finns ett starkt Venustema som kommer att följa oss i en hel mÄnad.  Att Venus ges sÄ mycket utrymme i Är gör ju detta till en kÀrlekens vÄr.

I VÄgen kommer Venus att vilja uttrycka sin högre oktav och söka skönheten i formen, perfektionen i konsten, i uttrycket och skapandet. Hon vill uttrycka den högsta formen av skönhet i tankar, tal och idéer. Detta kan förstÀrkas nu genom det faktum att transiterande Venus befinner sig i Vattumannens tecken nu vilket gör detta lite mer mentalt Àn det annars hade varit.

KĂ€nslor, romantik men ocksĂ„ sökande efter det perfekta kan vara pĂ„ gĂ„ng inom oss under denna fullmĂ„ne. Kanske uppfylls du nu av total kĂ€rlek till en annan mĂ€nniska – eller tvĂ€rt om – att du kĂ€nner att du Ă€lskar dig sjĂ€lv sĂ„ mycket att du mĂ„ste vara sann emot dig sjĂ€lv och göra slut! Vem vet.. endast natten kan utvisa.

Tankarna kan kretsa runt det egna jaget stora frÄga: Ska jag vara ensam eller vara en del av ett par? SjÀlen söker balans och vill finna en lösning som Àr bra för alla. 

Tisp: Försök att undvika att fastna i tankar pÄ hur den perfekta relationen och den perfekta partner ska vara.

 

sun-moon-balance

FullmÄnen = Sol i VÀdur/MÄne i VÄg

AlltsÄ JAG Solen Àr i VÀduren och lyser upp ditt kÀnsloliv MÄnen som befinner sig i VÄgen. Se fullmÄnen och den mÄnaden som följer till nÀsta VÄgmÄne infaller som ett erbjudande att lÀra dig allt om dina relationsmönster, att se dig sjÀlv och den roll du tar i relation till andra. VÀduren visar sanningen, viljan, lusten och essensen av ditt ego.

VÄgen hur du agerar i relation till andra mÀnniskor vilka band du knyter, vilken sorts personer du attraheras till.

FullmĂ„nen vĂ€nder uppmĂ€rksamheten emot vĂ„ra behov, önskningar och lĂ€ngtan men ocksĂ„ det vi inte lĂ€ngre vill ha i vĂ„ra liv. VĂ€duren representerar ”jaget” och VĂ„gen representerar ”andra”. VĂ€duren handlar om sjĂ€lvhĂ€vdelse, VĂ„gen om kompromisser.

⭐ Hur pĂ„verkas du?

Som vanligt tycker jag att det Àr en god idé att ta fram ditt personliga horoskop och kolla i vilket hus fullmÄnen infaller. Positionen pekar ut vilket omrÄde i ditt liv som kommer aktiveras.

Du som har Solen, MÄnen ascendenten eller Mars och Venus i skarven mellan tvÄ tecken?  00°  Àr exakt men du kan rÀkna med en orb pÄ 5° före eller efter ocksÄ i VÄgen eller VÀduren sÄ du personligen att bli extra starkt pÄverkad av skeendena.

FullmÄnen i de olika husen

FullmÄneritual

Hur kan jag se var mÄnen faller i mitt horoskop