đŸ’« Merkurius i VĂ„gen

 

Mercury conjunct sunđŸ’« Solen möter Merkurius

Solens Àr ju kÀllan till allt liv och dÀrifrÄn utgÄr all energi.
NÀr nÄgon av de inre planeterna möter upp med Solen förstÀrks dess energi. 20-21 september i torsdags/fredags, hade Merkurius audiens hos Kungen Solen och fick förmÄnen att komma upp och sitta i högsÀtet invid den evigt hÀrskande Solens sida. Efter en sÄdan hedersstund  Àr Merkurius att vederkvickt, förstÀrkt i sin styrka att  extrasmart, pigg och och alert kunna fortsÀtta sin vÀg genom zodiaken.

Nu kopplas Merkurius till ett högre tĂ€nkande och detta Ă€r verkligen BÄSTA TILLFÄLLET för att göra bra affĂ€rer, förhandla, köpa och sĂ€lja, göra överenskommelser, fĂ„ snilleblixtar och allt annat som har med kommunikation, tĂ€nkande och planlĂ€ggning att göra.

đŸ’« Merkurius i VĂ„gen

Den 22/9 ca kl 05:40 trÀder Merkurius in i VÄgens tecken. HÀr befinner han sig i ett luftigt, styrande, kommunikationstecken och dÀr han fungerar vÀl.

Elegans, stil och finess Àr VÄgens grej och nu försöker Merkurius att hjÀlpa oss mÀnniskor att hitta den nivÄn i vÄr kommunikation mÀnniskor emellan.

Med Merkurius i VÄgen, Àr vi mÀnniskor instÀllda pÄ problemlösning och förstÄelse. Vi söker balans och demokrati. I konservativa, business minded VÄgen strÀvar vi uppÄt och framÄt. Det Àr den positiva utvecklingen som Àr VÄgens mÄl DÀrför Àr detta en av de absolut bÀsta tillfÀllet för alla typer av intellektuella diskussioner, förhandlingar, avtal, kommunikation och terapi.

Diplomatiska, Venusstyrda tecknet VÄgen söker efter de perfekta lösningarna, vill att kÀrleken, vÀnskapen och harmonin ska rÄda pÄ planeten. Vi Àr mer diplomatiska nu och anstrÀnger oss lite extra i relationen till andra. Genom att se bÄda sidor av varje given situation Àr Merkurius i VÄgen berikande och utvecklande. Kopplingen till Venus gör att VÄgen Àlskar det femstjÀrniga, stil, klass och finess.