ūüß° Venus i Lejonet

 

a23ad8620b655b7b545bd3adea977ebd

ūüß° Venus i Lejonet

Söndag förmiddag kl 09:20 6/9 träder underbara Venus in i Lejonets tecken! Hennes årliga besök är lite sent i år men hon är förstås alltid lika välkommen. Hon är kärlekens och de sköna konsternas gudinna.  Var än Venus befinner sig ökas myset, den sköna känslan människor emellan, glädjen och njutningen. Livet blir helt enkelt lite roligare i livet, gladare, sensuellare.

I eldiga Lejonet kan Venus ta ut svängarna och bli precis så grandios, generös, flärdfull och spendersam som hon har lust till. Det ska vara vackert, storslaget och underbart! Nästan allt handlar om personliga relationer, socialt umgänge, glädje, värme, kärlek och sympati.

Venus styr ju kreativitet så all kultur: musik, dans och konst får stor betydelse nu och det får även alla maximala skönhetsupplevelser också. Leo uppskattar allt som är lyxigt och fint. Allt ifrån mötet med naturen till fem stjärniga lyxupplevelser.

Lejonet är ett hjärtetecken och när Venus är här blir vi berörda i hjärtat. Kontakter med andra människor blir viktigare än annars, att ge och ta emot ömhet och uttrycka kärlek är essentiellt. Personlig utveckling är viktig och transiten hjälper dig att läka hjärtat, läka hjärtesår och återställa din självbild och bättra på självförtroendet. Detta sker vanligen genom att dina relationer och det sociala livet fungerar smidigt och att andra bekräftar dig och du känner dig trygg, sedd och älskad.

Naturligtvis kommer detta att betyda olika saker för olika människor. De som har Solen, Månen eller Ascendenten i Lejonet kommer att bli mer påverkade än andra och man kan ana att det kommer att bli en RIKTIGT härlig upplevelse för er.

M√•nga Lejon kommer att bli f√∂r√§lskade, andra upplever k√§rleken tillsammans med den redan befintliga hj√§rtev√§nnen ‚Äď men f√∂r er alla √§r detta en tid i gl√§dje.