Årshoroskop för Stenbocken 2018

Årshoroskop för Stenbocken 2018

Du kan se fram emot ett underbart, starkt, stabilt och framgångsrikt 2018 som verkligen trendbrytande emot hur det har sett ut under de senaste sju åren. Vi får se tydliga, positiva förändringar och ett helt annat klimat än du har varit van vid.

Din styrande planet Saturnus har tagit steget in i ditt tecken (senaste besöket var 88-91) där han att stannar i 2,5 år. Ah, äntligen får vi här lite ordning på torpet, lite härlig struktur och härifrån kommer du att kunna agera på dina villkor och forma livet precis som du önskar att det ska se ut.

Karriär och familj är det i livet som du är oerhört nöjd med nu. Resor, personlig utveckling och umgänge med dina vänner är saker som skänker glädje. Det här är ett år när nya vänner, kontakter, nätverkande och kommunikation på alla fronter har oanad betydelse för dig.

Pluto som symboliserar enorma förändringsprocesser är kvar och påverkar er som är födda 8/1-12/1 i allra högsta grad. Ni som är födda 13/1 – 20/1 har er extrema förvandling framför er. Men knasiga Uranus loggar ut helt i maj och kommer inte att störa husfriden mer. Det ska vi vara glada för.

De karmiska månknutarna och årets viktiga fem sol- och månförmörkelser infaller i dina ekonomiska 2:e och 8:e hus och gör dig uppmärksam på att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoderna in i Stenbocken/Kräftan påbörjas synnerligen intressanta processer som pågår i 1,5 år.

Årshoroskop för Stenbocken 2018 i  kärlek:

Året börjar väldigt mysigt för dig med Venus i ditt tecken. Du vill ha allt förstås ha allt: kärlek, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Det skulle inte förvåna om du faktiskt kommer att få den ekvationen att fungera nu.

Det som har tillkommit som ger dig massor av ny styrka är att Saturnus klivit in i ditt tecken och det kommer att bli bra mycket enklare för dig att kärleksfullt men bestämt sätta gränser.

Det här året kommer att vara högst intressant för relationer för både Mars och Venus påverkar skeenden på ett i det närmaste oundvikligt sätt. Om du involverar dig i kärlek är naturligtvis ditt val men det blir nog omöjligt att inte bli känslomässigt berörd.

Viljestarka Mars befinner sig ovanligt länge i ditt tecken 18/3-16/5 och på grund av en lång retrograd period backar Mars sedan tillbaka in i ditt tecken igen 13/8 – 11/9. Du vet verkligen vem och vad du vill ha nu och med alla dessa planeter invid varandra får du säkert din vilja igenom men.. Flera gånger under processen passerar Mars över Pluto så ett visst mått dramatik finns med i bilden.

I augusti – december 2018 påbörjar Venus en lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen och i och med det är hon i kvadratur till allt som är du. Härligt! Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda.

Årshoroskop för Stenbocken 2018 i karriär och ekonomi:

Ja kära Stenbock – om det är något då är känd för så är det din ständiga strävan uppåt och den starka viljan att lyckas. Universum ger dig all upptänklig hjälp med den saken under 2018 som är ett fantastiskt år för ekonomisk, och karriärmässigt förvekligande. Ja, om du är egen företagare eller funderar på att bli så får du massor med energi att över för att nå dina mål.

Årets samtliga Merkurius retrograder kommer att infalla i eldtecknen (utom den sista som faktiskt börjar i Scorpio men hastigt övergår till Skytten). Som alltid är detta datum när den generella regeln är att söka undvika att fatta viktiga beslut under dess dagar: 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12.

Ifrån 17/3 – 15/11 befinner sig  Mars antingen i din omedelbara närhet i Stenbocken och eldar på skeendena eller i Vattumannen och ditt andra hus. En rekordlång retrograd!

Att månknutarna arbetar sig igenom ditt 2:a och 8:e hus som båda rör egendomar och pengar – dina egna eller andras – är också betydelsefullt.