FAB-day 2018

Me Fab (1)

Ja, sådär såg jag ut 2017 när jag var på väg in på FAB-day förra året som gäst. Det var verkligen en succé. Oväntat roligt – innovativt, spännande – så mina förväntningar inför imorgon är skyhöga!

Jag sitter här och filar på de sista förberedelserna inför den stora dagen imorgon när jag får mina ”15 minutes of fame” – stunden i rampljuset.  Det är mitt astroföredrag jag försöker få till. Jag skriver och skriver – men hoppas att jag inte behöver läsa innantill. Ibland kan det räcka med att hålla i pappren för att få kraften till sig (hoppas jag 😱). Det är lika delar jätteroligt som riktigt läskigt att stå på scenen och prata. Jag får tränga mig förbi rädslan och kasta mig ut där och bejaka någonting eldigt inne i själen som jag hoppas vaknar till liv.  Tänkte ge lyssnarna en liten hint om vad  2019 erbjuder och se hur de olika stjärntecknen kommer ha det framöver.

Arrangörerna har fixat en fin monter till Astrologin som jag hört talas om men ännu inte fått se. Visst är det fantastiskt! Jag kommer ge astro/tarot konsultationer, sälja våra fantastiska Astrologikalender 2019 samt prata om Onlinekursen. 🦄 Vi börjar bli lite internationella här i Sverige och låter astrologin komma in i finrummet precis som i Indien och USA. ❤️

Imorgon mellan 12:30 – 18.00 i Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63 (Nils Eriksson plan 4) Stockholm.

Kanske vill någon av er vara med? FAB-biljetter hittar du länken. VÄLKOMNA!