Fullmåne i Skytten

 


Fullmåne i Skytten

På tisdag 29 maj kl 16:20 blir månen full i Skyttens tecken men redan nu under helgen kan vi känna att känslorna blir större. Det här är den roligaste och mest sällskapliga av alla fullmånar. I love it! ❤️ Energin är hög, utåtriktad och generös. Inga gränser alls!

Vi vill tala med alla, veta allt och testa lite av allt som bjuds. Härifrån och fram till fullmånen byggs energierna upp.  Skeendet är förstås som allra mest maxat när själva fullmånen äger rum på 08°10 i Skyttens tecken.

Vi vill ut, mingla, mötas, och uppleva! Energin dröjer sig sedan kvar i minst två dygn efter innan den helt ebbar ut på fredagen.

Härliga Skytten är expansiv, har högt i tak, kanske inga gränser alls. Det är ett positivt, rörligt kommunikativt eldtecken. Nu är ett bra tillfälle att fira, för att uppskatta det fina du har i livet, att se glädjen i det vackra som finns runt dig.  Spontana, expansiva Skytten styrs av Jupiter, överflödets planet – så detta är en lycklig fullmåne.

Häftigt nu är det pågår en underbar stortrigon i vatten där Jupiter i Skorpionen, Neptunus i Fiskarna och Venus i Kräftan är inblandade. Det här ger en finstämd, andlig kvalité till bilden också.  För den som är intresserad av andlig utveckling, meditation och medvetandehöjning så är detta ett supertillfälle att meditera och/eller göra ett andligt genombrott.

Både Skytten och Jupiter kopplas ju till andligheten och önskan att lära sig mer och utvecklas. Nu vill vi göra både inre och yttre resor, söka vår lärare eller guru eller komma vidare på andra sätt. Framtidstro, positiva tankar, expansion kan följa och ett nytt hopp kanske tänds inom oss.  Nu kan vi höja oss över våra världsliga problem och se saker ur ett högre perspektiv. Dags att lära, växa, se helheten i ditt liv.

En fullmåne är varje månads känslomässiga peak då våra innersta känslor stiger till ytan. Denna gång inträder själva ”fyllan” då Månen står 8° i visionära, expansiva Skytten och Solen står i kommunikativa, snabbtänkta Tvillingarna 8°.

Tillhör du dem som har Sol, Måne, Ascendent 11° i något av tecknen? (Fem grader upp eller ner räknas också.) I så fall kan fullmånen betyda massor för dig. Kolla också i vilket hus fullmånen infaller i ditt personliga horoskop. Där månen infaller (se betydelsen av huset) det är på det området som du kan förvänta dig en utveckling.

Hur kan jag se i vilket hus fullmånen landar för mig? 

Fullmånen i de olika husen?