Fullmåne i Väduren

 

Ruling planets weekly aries banner

Vi kommer att få vara med om en oerhört kraftfull fullmåne som gör våra känslor stora, heta och passionerade. Om du inte vet vad du vill kan den här månen vara till god hjälp, för nu ställs saker på sin spets, frågetecknen rätas ut.

Fullmånen infaller under natten till tisdag den 25 september, 2018, kl 04:53 på 2° 00 i Vädurens tecken och han har Kiron vid sin sida. Som alltid vid en fullmåne står Solen precis mitt emot på andra sidan horoskopet – på 2° i Vågen och Solen har Merkurius vid sin sida.

Wow.. Det här skapar en enorm känslomässig fullmåne Solen. Att Månen  bildar sextil till sin härskare Mars, skruvar upp hettan i bilden och ger oss en motiverande, igångsättande energi med vilja, passion och hetta.

Inte nog med det.. Månen+Kiron och Solen+Mekurius bildar ett T-kors till Saturnus som hjälper oss att få struktur i bilden. 

Relationer och i synnerhet nära kärleksrelationer är temat nu. Väduren representerar ”jag, mig och mitt” medan Vågen representerar ”Vi tillsammans”.  Väduren handlar om självhävdelse – Vågen om gemenskap.

Solen i Vågen är medvetenheten om att vi behöver andra för att må bra och gör allt för att förhandla, kompromissa, vara vänlig och socialt anpassa. Merkurius finns där med sin lena trut och ger dig de rätta orden.

Vädursmånen handlar om omedelbara känslor, önskemål och impulser ”Jag vill” är temat. Men nu vill vi lite starkare än annars. Förutom att ta action i kärlek finns helande Kiron här och hjälper oss att släppa våra sår. Den här månen hjälper dig också i alla dina förehavanden – att manifestera din vilja även yrkesmässigt. Sätta ner foten, starta nytt och visa var skåpet ska stå.

Ja, som ni förstår är det en passionerad och potent energi och olika viljor ställas emot varandra. Vi ska absolut inte vara rädda för den här energin utan kan ta till oss kraften.

Det är superhäftigt att använda den här energin i en ritual, att trumma, dansa eller jobba medialt till den.  Det är så häftigt för nu finns det inga spärrar, alla känslor blir stora och ibland rinner de över.. Det går liksom inte att undvika livet eller fullmånen så jag tycker att ni ska ge er hän bara…  Det händer MASSOR!

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen