Fullmåne i Vattumannen

 

3D-Moonlight-Wallpapers-Desktop-Wallpaper.jpg🌝 Fullmånen i Vattumannens infaller måndag 3/8 kl 17:59. 

Hela helgen har vi fått uppleva hur månens energier byggts upp. Energin är varm, inkluderande och generös och vi söker oss ut. Det är en gladare, galnare och allt mer yvig och individualistisk fullmåne. Kulmen av processen kommer på måndagkväll när den maxade fullmånen träder fram fet, gul och skinande i all sin prakt. Den tycks säga ”Kolla in mig, se vem jag är och hör vad  jag tycker och tänker!

Vattumannens fullmåne räknas till den roligaste av dem alla eftersom den innehåller stora visioner, drömmar, glädje, generositet och bus. Romantik och glädje mellan människor, fest och mys passar extra bra nu. Här möts Lejonets eld, passion och inre glöd med Vattumannens idévärld, analysförmåga och önskan om att göra skillnad och våra känslor blir stora.

Det som är extra speciellt nu är att månen bildar en exakt kvadratur till Uranus, Vattumannens styrande planet. Det gör energin oförutsägbar, utvecklande och ytterst starka krafter sätts i rörelse. Med innovativa Uranus i mixen kan revolutionära röster träda fram som inspirerar till förändring, utveckling och förbättring. Tiden får utvisa hur den här energin kommer att manifesteras i världen. Nu kan viktiga skeenden och världshändelser utspelas.

Hur påverkar fullmånen dig? 

Tillhör du dem som har din Sol, Måne eller Ascendent 11° i Vattumannen eller Lejonet? Då kan den här fullmånen få större betydelse för dig än man anar. Den exakta graden för fullmånen är 11° (Fem grader upp eller ner räknas också.)

Kolla in i vilket hus fullmånen infaller för dig och vilket område av ditt liv som lyses upp nu. Alla har vi Vattumannen någonstans i ditt horoskop.

Om fullmånen faller i ditt 1:a hus?

Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med din image? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

Om fullmånen faller i ditt 2:a hus?

Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, om vad du har, vad du äger och din personliga ekonomi. Här kommer också dina dina värderingar, vad du gillar och uppskattar i fokus. Det här är en bra tid ör dig att lösa alla sådana frågor som rör din ekonomi.

Om fullmånen faller i ditt 3:e hus?

Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i din närmiljö eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Ett ökat socialt fölöde drar igång nu. Det är generösa vindar som blåser.

Om fullmånen faller i ditt 4:e hus?

Nu lyses att som rör tryggheten och grunden i ditt liv upp som ditt hem och din boendesituation. Din familj och dina allra närmaste kan inkluderas i detta. Även själva bostaden, renovering eller flytt.  I en vidare aspekt även röra de programmeringar,  vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. 

Om fullmånen faller i ditt 5:e hus?

Detta är det stora varma hjärtat, scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

Om fullmånen faller i ditt 6:e hus

Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om fullmånen faller i ditt 7:e hus

Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap – men även nära vänskap och hit räknas förvånande nu även våra fiender. Vi söker efter kärlek och harmoni i mer än någonting annat. När fullmånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet.

Om fullmånen faller i ditt 8:e hus

Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om fullmånen faller i ditt 9:e hus

Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om fullmånen faller i ditt 10:e hus

Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om fullmånen faller i ditt 11:e hus

Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om fullmånen faller i ditt 12:e hus

Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

 

Fullmåne i Vattumannen