Fullmånen i Oxen – mörka versionen

 

dreamstimemedium_47938924

🌕 Fullmånen i Oxen är inte bara mysig..

Under denna månes sken kan människor tappa kontrollen över sina känslor och begär.

Det är två fasta tecken Oxen och Skorpionen som speglas och om inte haspen är på kan den negativa sidan få fritt spelrum och ta över! 😱 Det kan röra sig om fixerade idéer, att folk blir hagalna, besatta och till varje pris ska ha igenom sina önskningar.

Oxen gillar ju pengar, mat och allt som är relaterat till ägande, thief_by_beachrain-d47s4sbvälmående, överflöd, trygghet och bekvämlighet. Starka känslor, begär och beroende kan vara med i bilden. Skorpionen å sin sida gillar allt det där men dubblar insatsen och för det en oktav högre. 

Det som är kärlek för Oxen blir till sex i Skorpionens domäner. Dina pengar ska bli mina. Kontroll och manipulation är Scorpio’s game och hen vill kontrollera vad du tänker, vad du känner..  Mysig vänskap och kärlek och passion kan sluta i avund, svartsjuka, gräl eller värre.

Just i år tenderar Oxefullmånen att vara extrem. Vackra Venus – kärlek, överflöd och pengar + överraskande Uranus som kan vara både iskall och beräknande är med i smeten. Alla typer av ekonomiska brott, bedrägerier, stölder är vanligare under denna måne än någon annan tid på året, men det gäller även sex och våldsrelaterade brott.