Grattis på födelsedagen Stenbocken

 

beqezf88b

Grattis på Födelsedagen Stenbocken

Du – mystiska outgrundliga varelse till hälften bergsget och till hälften fisk. Både stentuff och mjukast av dem alla i en salig blandning. Ofta avbildas du som den fantastiska lilla bergsgeten som mot alla odds, klarar att hålla sig fast och klättra på stupräta bergväggar och oavsett faror och vedermödor ger han sig inte förrän han nått bergets topp. Detta är nog det djur som bäst beskriver egenskaperna hos dem som är födda i tecknet.

Du är född i ett kardinalt jordtecken (född att leda) alltså. Att du tillhör jordens element och Saturnus är din styrare gör dig till en praktisk person, en realist och en människa som gärna vill ha stabilitet och trygghet runt sig.

Det är verkligheten, bevis och pengarna på kontot som gäller för dig, Stenbocken. Du är smart, stark och listig och är inte intresserad av att förlora. Du kämpar på i livet, är en hårt arbetande, ambitiös person med siktet inställt på att få ALLT!

Feg, tråkig torris? Nä, ni måste skämta? Här ser ni geten som inte bangar för något – men han är ingen narr och han är inte dumdristig. Det är med livet som insats Stenbocken klättrar där på bergväggen så ett felsteg ingår inte i planen.

”Saliga äro de saktmodiga för de skola en gång besitta jorden”. Och så är det med Stenbocken. Vad menar jag med saktmodig? Jo att Stenbocken är vad som kallas ”the late bloomer” med andra ord, ofta blyga, eftertänksamma barn som precis som ett fint vin bara blir bättre och bättre år för år. Den andra halvan av sitt liv är de ofta förmögna, välbevarade och harmoniska och har lyckats uppnå sina mål vad gäller såväl framgång i yrket, ekonomin som i kärlekslivet.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

Du är smart, läcker och välpolerad och vet hur man handplockar en skara av pålitliga vänner runt sig. Du har alltid järnkoll på läget och med perfekta, coola yta och professionella attityd får du alltid det du vill ha. Dina vänner känner dig som en kul, busigt person med halvgalna infall och en ack så svart humor som får oss att vika oss av skratt.

SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:

Det tar lite längre tid för dig än för andra att knyta an och känna på djupet. För dig är kärleken någonting som man bygger upp tillsammans. När du känner ett förtroende öppnas ditt hjärtas lotus och den där berömda djupt sensuella jordnära älskarinnan/älskaren som så poetiskt beskrivs i texter träder fram. När du älskar gör du det oftast för livet. I kärlek är Stenbocken uthållig, trogen och stabil.

STENBOCKEN OCH ARBETET:

Du är målinriktad, aktiv och har stark koncentrationsförmåga. Du har zodiakens mest envisa horoskop för det finns ingenting annat än framgång inprogrammerat i ditt sinne. Du är en naturlig ledare och kommer alltid att liksom den lilla geten klättrar uppför bergväggen klättra på ditt företags karriärstege. Saturnus styr tiden, och du har tålamodet och uthålligheten att kunna stå pall oavsett livet erbjuder med eller motgång. Du är kreativ och hittar snart lösningar och klarar att genomföra en plan. Ekonomi är en annan del av livet där Stenbocken lyser som en stjärna.

DIN HEMLIGA SIDA:

Du kan vara lite melankolisk till din läggning och folk kan uppleva att det är svårt att komma dig inpå livet. Många av er är intuitiva och det finns en djupt andlig aspekt av dig som du sällan eller aldrig visar. Djupt i ditt hjärta bor en magiker/mystiker som söker svaren på livets mysterier.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du är livrädd att tappa kontrollen och för vissa Stenbockar är alla rädslorna hämmande. Man behöver inte vara fullt så försiktig och misstänksam emot nya människor. Kanske är det heller inte nödvändigt med alla försäkringar. Jobba med ”Attraktionslagen” och du ska se att du drar till dig mer glädje.

PASSSANDE PARTNERS:

Vågen är ett konservativt men pålitligt och dekorativt val. Kräftan kan vara den perfekta partnern som du vill gifta dig tryggt. Oxen kan tända din heta min sensualism och erbjuda en stabil relation. Testa en Vädur eller en Skorpion om du vill ha ett hett one-night-stand.

 RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER.

Väduren utmanar dig och kan vara för pushiga för din smak. Fiskarna driver dig till vanvett eftersom de aldrig vet vad de vill, Tvillingar snackar för mycket och ger ett opålitligt intryck, Lejonets egofixering tråkar ut dig.

ÄR DU EN SANN STENBOCK?

Om du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk Stenbock. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan befinner sig i andra stjärntecken.

  • Du gillar inte känslan av att vara i beroendeställning till någon.
  • Du tar väldigt lång tid på dig att förlåta men kan inte glömma ett svek
  • Du gillar att stora yrkesmässiga utmaningar
  • Du är lojal intill döden
  • Du mår bäst när det är du som har kontrollen
  • Karriär och pengar är viktigt för dig
  • Du gillar familj och traditioner