Härlig start på Skyttesäsongen..

 

IMG_0447 2

I tisdags kväll blev jag lyxigt nog upphämtad i kvällningen av en taxi. Jag skulle iväg på en hemlig mission på Skogshem & Wijk Konferenshotell ute på Lidingö där Cabonline hade sin konferens. Det var så trevligt, välordnat och generöst. Ja, jag blev bortskämd helt enkelt! Det var helt fantastiskt god mat, bra service dessutom  som jag sent kommer glömma. Fläskar jag på för mycket nu? Ja, det var ett starkt Jupitertema på den här festen så det var lätt att bli lite yvig och grandios där.

Det här var ett väldigt roligt uppdrag verkligen som får mig att fnissa även nu i efterhand och jag känner att den här kvällen kommer att läggas till mina memoarer där jag sparar alla de speciella kvällar som astrologin fört mig ut på.

De hade så roligt och ovanligt upplägg på sin fest. Redan fördrinken och minglet var det lite lustigt för mig som jag fick nicka, le och presentera mig som den den hemliga gästen.

Vid de 12 borden i matsalen var de 65 gästerna var bordsplacerade enligt sina stjärntecken – fast det visste de inte om. Det var upp till dem själva att luska ut vad det var som var den gemensamma nämnaren. Behöver jag ens säga att det tog smarta Tvillingarna mindre än fem minuter att hitta rätt, andra tecken hade det svårare och vissa lyckades inte alls.

Nå.. kan man säga något sådant som att jag blev helt förtjust, snudd på betuttad i bolaget? Här fanns en genomgående Skytt/Tvilling energi som genomsyrade hela bolaget. Självaste VD:n och flera andra i ledningen (12 st) var just Skyttar. 17 personer var födda i dessa tecken vilket är väldigt övertygande. De andra hade i princip samtliga aspekter eller planeter i dessa tecken.

För en astrolog är det ju naturligtvis väldigt komiskt och skulle man gissa ett taxibolags tecken så hade det ju förstås varit precis så.

Hur tänker jag då?

Ja, Skytten avbildas ju som kentaur, hästkropp och människohuvud. Man tänker sig dem hur de galopperar över vidderna. Med den moderna Skytten gillar ju också fart och fläkt även om det kan vara svårt att få in hästen i sitt vardagsliv.  Många av dem, i synnerhet männen är motormänniskor och återigen är det hästkrafter är det som gäller. Det ska röra sig, erbjuda lite omväxling, kommunikation, möten, vara top notch, spännande och kul. Vad blir det? Taxi såklart.

Stort tack er Cabonline som gav mig förtroendet att tala på er fest ❤️Och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SKYTTEN!🌹 🥰🥂💋🎂🥳

IMG_4423