Häxans Kokbok

IMG_0243 2

Jag blev bjuden på boksläpp till Hella Nathorst-Böös bokutsläpp och mingel nyligen. Minns ni henne? Författaren till underbara böckerna Häxans Hus, Häxans Trädgård och Häxans handbok för ett giftfritt liv?

IMG_0237 2

Nu kom efterföljaren Häxans Kokbok. Den är fullkomligen underbar! Jag läste sista raden nyss och kände att jag ville skriva om den. Magiska recept, inspiration och härliga bilder – skrivna med humor, glimten i ögat och mycket spännande fakta, tips och info.  Det jag personligen ÄLSKAR med Hellas böcker och produktion är att de är så himla snygga. Ja – det betyder allt för mig att boken är så snygg att man vill att den ska ligga framme. Bilderna, färgerna, formatet, pappret – allt är helt i min smak. 

Om jag någonsin tar mig i själv i kragen och skriver min bok om astrologi önskar jag att den ska kännas just så här magiskt oemotståndlig att ta i. 

På tal om det förresten.. Häxans Kalender kommer att återuppstå 2021 till glädje för alla som längtade förra året.

Själva boksläppet och festen ägde rum på Ersta-Terassen som utan tvekan erbjuder stadens vackraste vyer. Jag delar lite bilder från denna underbara, varma sensommarkväll. Härligt att spara detta sommarminne inom sig och så man kan frammana upplevelsen igen när vi fryser i vinter.

IMG_0227 2

IMG_0226 2

IMG_6797 2