Astrolog

MARGARETA HEDIN

Välkommen!

Du är hjärtligt välkommen in i min magiska värld bland stjärnor och planeter. Jag heter Margareta Hedin och jag arbetar med det jag gillar allra mest, astrologi. Jag kallar mig astrolog men du kan också se mig som en själsguide eller rådgivare.

Genom intuitiva gåvor och hårt arbete har jag utvecklat en förmåga att möta varje person där de befinner sig i livet, med horoskopet som grund eller med tarotkorten.

Jag har 25 års daglig erfarenhet av att ge personliga konsultationer, skriva om och undervisa i astrologi. Jag har en fast astrologsida på tidskriften Damernas Värld där jag driver "ASTROBLOGGEN", Sveriges största astrologiblogg.

Det bästa jag vet är att ta emot människor för personliga möten i min mysiga lokal i Gamla Stan, Stockholm. Mina distansmöten sker via Zoom.

astro

ASTRoBLOGGEN Damernas
Värld

 ”ASTROBLOGGEN” hittar du på Damernas Värld och är Sveriges största astroblogg. Astrobloggen är en guldgruva av information för alla AstroLovers som bjuder på ständiga uppdateringar om sambanden mellan vad som händer på stjärnhimlen och vad som sker här nere på jorden. Du hittar allt från det dagsaktuella till riktigt djupa artiklar. ”På Himlavalvet” och populära ”Veckans Horoskop” är mina fasta inlägg som publiceras varje måndagsmorgon.  

TAROT

VAD JAG GÖR

I mina läsningar använder jag alltid horoskopet som utgångspunkt eftersom ingen annan teknik ger så träffsäker information när det gäller timing. Tarot är ett underbart komplement som kan ge ytterligare en dimension och jag använder dem ofta om vartannat under session

Jag brinner verkligen för mitt yrke och ser fram emot att få guida dig igenom horoskopets all vinklar och svara på dina frågor och förhoppningsvis ge dig en tankeväckande upplevelse, inspiration och en blick in i framtiden. 

Zoom har ju öppnat upp nya möjligheter viket är helt fantastiskt! Plötsligen kan vi mötas oavsett var i världen vi befinner oss.  Vi ser varandra och kan prata obehindrat,  vi delar skärm så att vi båda har horoskopet framför oss. Du som kund kan se var jag pekar med musen och det är väldigt lätt att hänga med.  Att jag dessutom gratis kan erbjuda en filminspelning i juste kvalité av vårt samtal är suveränt! Jag skickar sedan filmen/läsningen till dig med WeTransfer. Perfekt! 

Stockholmare och andra som har vägarna förbi Gamla Stan är hjärtligt välkomna att besöka mig i min lokal när förutsättningarna finns. Jag tycker att det är så roligt med personliga möten så du ska känna dig hjärtligt välkomna.
Att tänka på dock.. jag har jätteliten lokal, är nästan alltid fullbokad. Dessvärre finns inget väntrum heller så bäst vintertid är bokade besök. 
 

Betalning
Vid personliga möten kan du betala direkt till mig med swish eller kontokort. Distanskunden får swisha eller göra en banköverföring före vårt möte.

SJÄL

TJÄNSTER

Stora Astrologikonsultaionen

Här vänder jag mig till dig som är intresserad av astrologi djupet och önskar en grundlig genomgång.  Jag använder en rad avancerade tekniker och går igenom allt i ditt födelsehoroskop – karaktär, livsväg, framtidsprognos, relationer, progressionshoroskop mm. Denna konsultation är informationsspäckad och väldigt givande. Du får nycklar till att förstå dig själv nya insikter och aha-upplevelser.

Om vårt samtal går över Zoom spelar jag in filmen och skickar den till dig med WeTransfer.

Astrologisk årsprognos, 1 år

Genom att jämföra ditt födelsehoroskop med planeternas rörelser under året, ser vi vilka områden i ditt liv som är speciellt aktiverade och kan förutsäga vad trender och tendenser och även förutspå troliga händelser i ditt liv. En prognos kan ses som en väderleksrapport och ger dig insikt och möjligheter förstå dina processer. Är du medveten kan du alltid göra det bästa av situationen. Är det ett positivt flöde på gång gör du klokt i att utnyttja det. Jag använder flera olika astrologiska tekniker – transit, progression är några av dem.

Om vårt samtal går över Zoom spelar jag in filmen och skickar den till dig med WeTransfer.

Astrologi och Tarot

Detta är utan tvekan min populäraste konsultation. Här blandar jag teknikerna och låter läsningen flöda. Jag låter dig som kund styra samtalsämnet. Horoskopet, tarotkorten, intuitionen och mina mediala förmågor är verktygen. Är du ny kund hos mig börjar vi med att gå igenom ditt horoskop och de allmänna trender jag ser. Du får fråga hur mycket frågor du vill.  Nästan alla frågor kan besvaras. Du hinner gå igenom din personlighet, din framtid, relationer generellt eller med någon särskild person, barn, pengar, karriär mm.

Om vårt samtal går över Zoom spelar jag in filmen och skickar den till dig med WeTransfer.

Bli Din Egen Astrolog

Lär dig förstå hur planeterna påverkar dig och andra i din närhet. 

Är du nyfiken på hur du kan förstå dig själv, dina möjligheter i livet och din omgivning? Genom kursen ”Bli din egen astrolog” får du en unik möjlighet att fördjupa dig i astrologi och personlig utveckling, under handledning av mig.

I Damernas Världs grundkurs i astrologi får du lära dig allt om vad våra tio planeter har att säga om dina unika egenskaper och livschanser. Du lär dig att ställa och tolka födelsehoroskop – så att du enkelt kan lära dig förstå dig själv och andra bättre! För många handlar astrologi om det stjärntecken man är född i, det vill säga vilket tecken solen stod i när man föddes. Om du någon gång läst ditt horoskop så har du säkert koll på detta. Men bara ditt stjärntecken berättar långt ifrån hela sanningen om dig – det finns mycket mer att upptäcka om dig själv genom astrologi. Med den här kursen lär du dig hur! Magiskt, häng med! 

astro

BOKA

Astrologi och Tarot

Astrologisk årsprognos, 1 år

Stora
Astrologi Konsultationen

tarot

KONTAKT

Kontakta mig

Jag föredrar att träffa dig personligen. Ingenting kan jämföras med magin och dynamiken som uppstår ett personligt möte.

Jag tar emot för personliga konsultationer i min mottagning på
Munkbrogatan 9 i Gamla Stan, Stockholm. För den som inte kan komma hit erbjuds möjlighet att välja ett Zoom-möte.

Telefon:
(08) – 10 45 55

Email:
astrolog@margaretahedin.se

Address:
Munkbrogatan 9
111 27 Stockholm

Alla
Föfrågningar

Ställ din fråga i formuläret nedan.
Vi återkommer med svar så fort som möjligt

Du hittar mig här

opa

OPA

EN ORGANISATION FÖR ASTROLOGI

Organization for Professional Astrology – är en ideell internationell astrologiorganisation som finns i många länder världen över. 
Vi vill främja astrologins utveckling och hjälper såväl studenter som praktiserande astrologer att få den kunskap och erfarenhet de behöver för att nå framgång.  Allt från ökad förståelse för astrologi till praktisk hjälp i hur man driver en professionell praktik. Vi ger vägledning i hur astrologer ska kunna för att försörja sig på sitt yrke.
 Vi fokuserar på att göra astrologin tillgänglig och trovärdig. Vi är för astrologisk mångfald, erbjuder våra medlemmar innehåll av hög kvalitet. Våra program och utbildningar tillgodoser alla kunskapsnivåer och alla astrologiska riktningar.
Jag är kontaktperson för OPA i Sverige. Vi välkomnar alla nybörjare till dig med avancerade kunskaper.