Horoskop – Vecka 18

Väduren

Den jordbundna energin håller oss ner på jorden just nu och det är så många detaljer man ska hålla reda på. De allra flesta av oss sliter med sina deklarationer samtidigt som vi har månadsskifte och räkningar som ska betalas. Lustigt nog blir månen fullmåne i Skorpionen i 8:e huset (delade tillgångar – skatter mm) just nu. Ja – Solen befinner sig i ditt 2:a hus (din privata ekonomi). Horoskopet blir lite övertydligt denna gång och verkligen allting pekar åt precis samma hålls. Nå om Solen vill göra oss uppmärksamma på det jordiska så har vi istället en väldigt emotionell och dramatisk fullmåne på gång som ställer alla känslor på sin spets och du kan komma ett ifrågasätta vad det är du verkligen känner och vill med din relation eller – varför inte – hela livet. Skönt för oss alla är att Merkurius är ute ur sin skuggzon efter den retrograda perioden och nu har vi en ytterst effektiv och bra tid framför oss. Det kommer att gå lätt att kommunicera och lätt att få igenom din önskan. Så om det är något du vill förändra är det bara att hugga i och förverkliga.

Oxen

Vinden har vänt och hela maj kommer att erbjuda mycket glädje och roliga händelser. Det är en härlig tid du vecka du har framför dig – så passa på att njuta. Att är Solen i ditt tecken gör dig naturligtvis uppmärksammad och populär och du kan förvänta dig en massa sociala aktiviteter och möten med människor du kanske inte sett på ett tag. Dansa, lek och lev ut din kvinnlighet! Att månen blir full i ditt romantiska 7:e hus för relationer sätter ju dina känslor, partnerskap och tvåsamhet i fokus. Oh, det finns mycket som tyder på att det är kärlek i luften för dig. Om du inte har tagit steget över till att bli två kan detta mycket väl hända den här våren. Vid nymåne som kommer att infalla i Oxen om två veckor står du inför början av en ny epok i ditt liv. I samma veva träder Uranus in i Oxen och en 7 år lång, föränderlig, spännande, utvecklande och utmanande och oerhört innehållsrikt kapitel av ditt liv ska skrivas.

Tvillingarna

Din styrande planet Merkurius går under veckan ut skuggzonen som han befunnit sig allt sedan den retrograda perioden.  Japp, nu har vi äntligen ingenting att skylla på längre utan allt som sker är vårt eget fel igen. 😀 Nu är Merkurius är befriad från alla band och bojor kommer rullar livet i gång på allra bästa sätt. Dina kontakter, tankar och idéer rullar på nu planenligt eller kanske till och med roligare och snabbare än du hoppats på. Vackra Venus rör sig igenom ditt tecken och som alltid får den energin dig att plocka fram dina allra mysigaste sidor och livet leker med dig nu. Flirtiga du kan absolut få in minst ett nytt intressant objekt på din radar som du kanske bör undersöka lite närmare. Ja, det är ju förstås du som väljer hur långt du vill gå – men ditt horoskop antyder att du skulle behöva en ha riktigt roligt och kanske är en romans bästa sättet att få igång glädjen. Om du är i jobbsökartagen är det här en superbra influens för att gå på intervjuer och charma till sig såväl en ny tjänst som uppmärksamhet för att du är en sådan härlig person. Passa på! Kärleken och känslolivet att påverkas väldigt gynnsamt nu.

Kräftan

De mörka molnen som uppstod på din stjärnhimmel förra veckan via det dramatiska mötet mellan Mars och Pluto och kvadraturen mellan Merkurius och Saturnus har nu skingrat sig. Tack och lov! Hoppas att du inte blev tilltufsad under passagen Kräftan. Natten till måndag blev din styrande planet Månen full igen – i Skorpionen den här gången – och i ditt passionerade, kreativa 5:e hus. Den här månen kan bli riktigt härlig för dig eftersom den under tisdagen möter upp med expansiva Jupiter och översköljer dig med positiv energi. Du kan räkna med att efterdyningarna håller i sig till på onsdag. Härligt! Det inre måendet speglar ju som alltid det yttre så jag kan tänka mig att du kommer att vara oerhört till din fördel under veckan och du drar till dig underbara människor. Solen tuffar fram igenom Oxens tecken och ditt 11:e hus vilket antyder att du får glädje av att möta upp med din flock. 11:e huset har faktiskt också med teknik att göra så om du får för dig att vilja uppdatera din profil på sociala media/hemsida.

Lejonet

Måndagsnattens vibrerande fullmåne i Skorpionen ägde rum exakt i kvadratur till månknutarna som befinner sig i Lejonet och vips så hamnade även du i det karmiska rampljuset. Dels betyder detta att det är exakt halvvägs mellan den förra förmörkelsesäsongen och nästa. Men det handlar också om att du kan göra karmiska möten och erfarenheter under den kommande tiden. Vad du gör – var inte passiv, återhållen och tillbakadragen. Det är i tider som dessa som du har allt att vinna på att langa iväg ett mail till en person du uppfattar som intressant, söker upp företaget du hoppas få jobba för etc. Vad jag vill säga det är att du vinner på att vara din egen lyckas smed nu och hjälpa ödet lite på traven. Under tisdagen möts månen med expansiva Jupiter och du översköljs av positivitet. Stjärnorna utlovar en väldigt harmonisk och positiv vecka när du kommer att kunna få massor av saker gjorda och dessutom ha en fin balans i privatlivet. 

Jungfrun

Det är en härlig tvärvändning i energierna nu och för din del innebär det idel lättnad. Din styrande planet Merkurius har nu lyckats trassla sig ur vinkeln till Saturnus och även ut ur skuggzonen där han dväljts allt sedan den retrograda perioden. Tjoho! Inga hinder någonstans längre alltså! Natten till måndag bjöd universum på en het, lite dramatisk och rastlös fullmåne som är en kulmen av den process som startade vid nymånen den 15/4. Vad var de för idéer och tankar du planterade där? Nu är det dags att skörda frukten av den processen.   Under måndag/tisdags möts månen och Jupiter i ditt kommunikativa 3:e hus och saker och ting kan väl knappast vara gynnsammare för dig – i synnerhet inte om du är ute efter nya uppdrag, utveckling eller kanske bara vill ha lite underhållande umgänge. Att Solen befinner sig i ditt 9:e hus + att Jupiter aktiveras ger en nyfiken, medvetandehöjande och kanske till och med internationell touch till det hela. Du ska inte bliva vid din läst Jungfrun! Du behöver uppdateras och få in lite nytt blod, nytt liv eller kanske en kurs eller resa.

Vågen

Förra veckan kan ha varit riktigt utmanande med 3 kaxiga planeter i Stenbocken som bildade tuffa vinklar till allt som är du. Hoppas att du inte känner att du drabbades av några osköna vibbar Vågen!  Vinden har vänt nu. I natt, natten till måndag alltså markerade fullmånen dina ekonomiska 2:a och 8:e hus. Det kan tyckas lite komiskt /billigt att jag precis inför deklaration och månadsskifte ska komma med prat om pengar – men den här gången sammanföll allt. Att månen möter upp med Jupiter under tisdagen indikerar att du kan hitta fina lösningar, kanske får du ett jobb, signar ett kontrakt, investerar eller lägga om ekonomin på ett gynnsamt sätt. Inom kort lämnar Uranus Väduren där han har huserat i hela 7 år och därefter minskar spänningen och ditt liv att vara så utmanande och turbulent längre. Jag anar att du kommer att älska harmonin som uppstår. Eventuellt har vi en romans under uppsegling att vänta när Solen rör sig igenom ditt passionerade 8:e hus och det kan blossa upp rätt heta vibbar i luften nu mellan dig och en person jag anar att du har ett gott öga till.

Skorpionen

Ingen har väl missat nattens fullmåne som inföll i ditt tecken och ditt första hus. Den kan ha hållit dig sömnlös och gjort dina känslor stora. Att fullmånen lyser upp ditt första hus gör ju såklart att du hamnar i rampljuset. Lite senare under måndag/tisdag kommer månen dessutom att möta upp med underbara Jupiter – som faktiskt fortfarande befinner sig i ditt tecken och hjälper dig till utveckling och självförverkligande (även om han håller en lägre profil nu när planeten befinner sig i retrograd)..  Har du tänkt på att det är ett halvår sedan Jupiter gick in i ditt tecken – det är en sorts andra halvlek nu – och det kan vara toppen om du tänker till och ser över dina drömmar. Jag anar att mycket som du ville åstadkomma redan har hunnit hända, men det finns precis lika mycket kvar som du kan förverkliga.  Skriv gärna ner dina tankar och planer och låt mirakel ske. Solen lyser upp ditt sjunde hus och ökar din attraktionskraft till toppnoteringar. Love is in the Air! Relationer, kärlek, passion och förälskelser främjas av denne energi. Minns att Jupiter, välgöraren fortfarande har ett finger med i spelet och det är livsförändrande och tursamma skeenden som är igång.

 Skytten

Det är en komplex vecka som väntar dig med mycket jobb. Positivt är att Merkurius nu har lossnat ur Saturnus klor och dessutom kommer han under veckan att helt vara ute ur skuggzonen där han har vandrat allt sedan den retrograda perioden. Hoppla! Det är en gynnsam utveckling som väntar nu. Måndagens fullmåne ägde rum i ditt 12:e hus där ditt inre liv utvecklas. Det är din andlighet och dina drömmar som badat i månens ljus och kanske är detta en tid som din intuition skräps och du får visioner om framtiden. Din styrare expansiva Jupiter spelade också en roll under den här fullmånen och han är ju alltid gynnsam.   Otålig som du alltid är kära Skytt måste jag dock be dig att hålla tillbaka dina hästar lite ytterligare. Det är inte dags att sätta igång dina planer riktigt än.  Venus befinner sig i Tvillingarna och skapar en härlig högspänning i ditt horoskop som bådar gott för kärleksliv, vänskap och flirt. Du gillar dig själv nu och dina relationer flyter på väldigt fint.

Stenbocken

Den här veckan kommer att vara mycket enklare för dig än vad förra veckan var Stenis. Det är verkligen inte en överdrift att säga att Mars/Pluto och den samtidiga kvadraturen mellan Saturnus/Merkurius blev lite för mycket för oss alla. Jag har läst många katastrofrapporter under veckan. Oj, oj – det är skönt att vi är på andra sidan den passagen nu och jag hoppa sannerligen att du inte är en av dem som blev drabbad. Denna vecka har en dramatisk inledning att bjuda på eftersom månen blivit full under natten till måndag och lite senare under måndag/tisdag möts månen och Jupiter upp och processen fortsätter ända in till onsdag innan energin klingar av. Närheten med Jupiter förstorar upp känslorna så man anar att vad än det är du har känt in, önskat och drömt om kan kännas väldigt påtagligt nu.  Fullmånen lyste upp ditt 11:e hus som ju har med nätverkande, grupper och annat att göra. Du har kreativa processer på gång som jag hoppas att du förverkligar. Horoskopet utlovar att ditt projekt kommer att lyckas.

Vattumannen

Måndagsnattens fullmåne lyste upp ditt 10:e karriärshus och månen kommer sedan att fortsätta sin färd och korsar under måndag/tisdag underbara, expansiva Jupiter som ger så mycket tur och utveckling. Härligt! Det ser ut som att det går jättebra för dig med ditt yrkesliv nu. Månen satte igång processer som manar dig till att ta action och slutföra det du påbörjat. Dina mål blir tydliga för dig och med detta skeende kommer även inspirationen och orken du behöver för att bli klar.  En annan intressant transit som skapades vid fullmånen, var kvadraturen med månknutarna som vips.. drog in dig kära Vattenbärare in i fullmånens karmiska flöde. Nu befinner vi oss på mittpunkten mellan vinterns och sommarens eklipser och denna punkt är betydelsefull. Nu knackar ödet snart på din dörr och för den som är intresserad av att utvecklas, kanske byta jobb eller kanske karriär helt och hållet? Här finns massor att chanser så håll dig framme!

Fiskarna

Veckan börjar strax efter månen blivit full i Skorpionens tecken och under måndag/tisdag möts månen och Jupiter upp i en härlig omfamning innan månens energi klingar av under onsdagen. Fullmånen ägde rum i ditt medvetandehöjande 9:e hus som manar till utveckling, resor, upplevelser och studier. Snart kommer universum att öppna ett nytt kapitel i ditt liv – men det är förstås du själv som väljer hur du vill att det ska se ut, var och med vem du ska arbeta, leva och utvecklas. Välkomna utvecklingen med öppna armar och tveka inte att ta de nya steg du behöver. Hitta nu inte på ursäkter varför du inte ska följa det ditt hjärta säger är rätt. Genomskåda dig själv om du märker att hittar på argument och ursäkter som att du inte har tid, råd eller lust.. Det duger inte! Låt inte din rädsla för förändring hålla dig fast!  Solen rör sig under veckan igenom ditt kommunikativa 3:e hus och det är en väldigt trivsam, sällskaplig tid med många möten och goda skratt. Venus kärlekens planet skapar högspänning i till Fiskarna nu så det kan finnas fester, möten och sociala happenings på lut för dig så se till att uppdatera din garderob, besöka frisör och skönhetstempel så att du är ditt allra vackraste jag.