Horoskop – Vecka 20

Astrologiska förutsägelser för tiden 14/5 – 20/5 – 2018

Väduren

Hallå! Välkommen till en hejdundrande supervecka när allt kan komma att hända – jordskredsliknande förändringar till och med.  Efter sju svåra år, eller sju omvälvande och spännande år, lämnar nu Uranus Väduren – så pusta ut och dra en lättnadens suck. Många vädurar har under dessa år längtat efter kärlek och passion i livet, men dessvärre inte orkat med att ha relationer och kan ha skickat ut fel signaler eller dragit till sig omöjliga personer. Så utan Uranus närvaro i ditt tecken kan kärlekens arena bli till en lugn och mysig oas med långvariga stabila relationer. Helt nya bud alltså Väduren! Bara ett dygn senare tar även din styrande planet Mars steget in i Vattumannen – en position som Mars pga en lång retrograd och en snabb backning tillbaka in i Stenbocken kommer att behålla ända fram in i november. Under hela denna tid kommer även Mars att vara kvadratur Uranus – så livet kanske inte bara blir en solskenspromenad denna tid. Solen befinner sig nu i slutet av sin vandring igenom Oxens tecken. På lördag eftermiddag piper han in kommunikativa roliga Tvillingarna. Sammantaget blir det här en rolig och omtumlande oh jätteroligt vecka så njut, lek och ta för dig.

Oxen

Nu som är födda under Oxens sista sex dagar väntar fortfarande på att fira sin födelsedag och njuta av att uppmärksamhet och värme. Grattis! Merkurius klev in i ditt tecken under gårdagen. Han är ju som alltid budbäraren och han gick före i bräschen som för att förbereda för vad som komma skall. Det är verkligen full rulle i ditt tecken nu Oxen – för allt händer på din hemmaplan och hädanefter får du nog vänja dig vid att ditt liv inte kommer att puttra på som förut. En enormt stark, föränderlig och faktiskt också dramatisk nymåne äger rum i ditt tecken på tisdagen. Den ger dig en kickstart på alla viktiga livsområden – kärlek, karriär, ekonomi, boende och arbete. Om du vill hålla dig steget före, frågar du dig själv vem du vill vara och önskar in det du vill att livet ska skänka dig under året. Att nymånen är så triggad beror på att Uranus som inte befunnit sig i Oxen sedan 1934 nu tar steget in och detta sker samtidigt som Mars svischar över till Vattumannen. Oj! Det här verkligen en total energimässig omvandling. I och med dessa förändringar kommer Uranus och Jupiter att befinna sig i opposition till varandra under en lång tid.  Det anses vara ett synnerligen gynnsamt läge som kan ge underverk – mirakel.

Tvillingarna

Denna vecka befinner vi oss igen i en av dessa föränderliga perioder när Universum plockar undan ett tema och dukar upp nästa. Du kommer precis som alla andra bli en helt ny person – för det är en ny epok som tar vid här. Det låter verkligen stort – men du kommer inte för än du är på andra sidan att verkligen kunna se hur ENORM påverkan detta har haft i ditt liv – om en sådär åtta år när Uranus kommer in i Tvillingarna och tar allt till en ännu mer maxad nivå. Din styrare Merkurius klev redan igår in i Oxens tecken och ditt 12:e hus – där din andliga utveckling äger rum och dina drömmar vävs. Där sonderar Merkurius nu terrängen och tar de första trevande stegen som budbärare. Han kom för att berätta om det totala energiskiftet som äger rum i samband med nymånen och revolutionerande, omskakande Uranus som på tisdag tar steget in ditt 12:e hus. Det är en stark andlig utveckling som börjar här för dig. Det kan också vara så att många av er känner att ni inte längre står ut med saker som ni upplever har begränsat er. Jobba med dina inre drömmar och mål Tvillingarna!

Kräftan

Du stackars gulliga människa kan ha haft det lite hett om öronen under de senaste två månaderna på grund av krigiska Mars störande position. Men nu äntligen, släpper han greppet och tar klivet in i Vattumannen och därmed kan gräl, irritationer och annat tjafs som omvärlden så generöst bjudit på – vara över för denna gång. Pusta ut och njut! Det kommer verkligen att hända massor i ditt liv, nätverk och professionella arena under de kommande 8 åren. Du kan förvänta dig en enorm personlig utveckling, nya tekniker och nya sätt att arbeta på kommer till dig. Kanske kommer du även att vilja utbilda dig och ta en ny roll. Eftersom det är en så lång period är det inte lätt att sia om vad exakt du kommer att välja – men att inget blir sig likt kan jag garantera. Det blir mycket mer spännande och intressant än du kunnat ana. Processen börjar redan nu på tisdag via den supertriggade nymånen i Oxen och det historiska faktum att Uranus nu tar klivet in i Oxen – en plats han inte besökt sedan 1934. Det roligaste sparade jag till sist. Underbara Venus träder in i ditt tecken nu där hon frikostigt ger av sin magiska strålglans. Du är lite snyggare och charmigare nu än annars och drar till dig blickar och positiv uppmärksamhet. Det skadar ju aldrig utforska terrängen, se vad som händer och vem som rör sig där ute.. Passa på att utnyttja det flödet till max nu genom att ansöka om jobb, flirta, visa upp dig!

Lejonet

Hoppla Leo, Du som är född i ett fast tecken kommer att känna av det här stora energiskiftet mycket tydligare än alla andra – för det kommer att påverka dig och din personliga utveckling enormt mycket. Det är en helt ny epok som börjar här. Processen smög igång lite försiktigt redan i söndags när Merkurius försiktigt tassade in i Oxens tecken och ditt 10:e karriärshus och sonderade terrängen. Nu på tisdag sätts den egentliga processen igång via den enormt motiverande och triggade nymånen i Oxen. Tjoho! Vad önskar du in i ditt liv nu Lejonet? Det är ett unikt tillfälle att smida idéer, sätta sina tankefrön och planer och låta dem gro. Du kan komma att se underverk under de kommande sex månaderna. Innovativa, nytänkande, revolutionerande Uranus tar klivet in i ditt 10:e hus nu – en position han kommer att hålla under de kommande åtta åren. Det går faktiskt inte att nog understryka betydelsen av detta. Ditt liv kan komma att förändras drastiskt. Det är du och din vilja som gäller nu. De val du tar kommer att påverka resten av ditt liv. Wow.. Ja, jag ser själv hur det ser ut när texten kommer såhär svart på vitt – men det är sanningen.

Jungfrun

Solen har nu sex sprudlande dagar kvar i ditt medvetandehöjande och intressanta 9:e hus. Under söndagen tog din styrande planet Merkurius (som har nyligen haft ett tätt möte med Uranus och där tagit till sig massor av uranisk, nytänkande och revolutionerande energi) steget in i Oxens tecken.  Supertriggad, motiverad och ball tog han klivet in i  ditt äventyrliga 9:e hus för högre studier, resor, internationella kontakter och personlig utveckling. På tisdag äger nymånen rum i Oxen, aven den i 9:e huset och den är väldigt tätt följd av att Uranus också genomför samma procedur och flyttar in i Oxens sfär och ditt 9:e hus. Dessa superintressanta skiften är extra gynnsamma för dig. Din smarta hjärna kommer väl till pass här så tänk så det knakar, låt det nya komma till dig och smid nya listiga planer inför framtiden. Detta är ett superstort skifte och den nya positionen kommer att påverka dina kommande åtta år. Detta kan mycket väl vara den mest intressanta åren i ditt liv när du ständigt tar till dig ny information och kunskap.

Vågen

Det är stora förändringar på gång i universum – främst sådana som jag är säker på att du kommer att bli överlycklig över. Vad sägs om att ha ett underbart, välfungerande kärleksliv i framtiden? Det kommer med dessa nya positioner inte att vara en utopi. Nu genom att Uranus lämnar Väduren så sopas de sista envisa resterna av ”det förhatliga kardinala storkorset” undan. (Ni som inte vet vad det var – bry er inte. Det är över nu). Framtiden ser dock väldigt mycket njutbarare ut. Under de senaste sju åren har ju knasiga Uranus fått härja fritt i ditt relationshus och mången Våg kan känna sig lite matt i pälsen över att det som Vågen uppskattar allra mest – kärleksrelationen – kanske inte varit den trygga oas dit du har kunnat komma för att vila, tanka energi och lycka. Men från och med tisdag blir det annat ljud i skällan. Processen har faktiskt redan smugit igång redan genom att Merkurius tog steget över till Oxens sfär och ditt 8:e hus. På tisdag äger en supertriggad, motiverande nymåne rum i ditt åttonde hus – och som sagt.. Uranus tar klivet in i Oxen. Det är faktiskt så att det är en helt ny epok som påbörjas här som kommer att påverka ditt liv i hela åtta år – på en rad nivåer.

Skorpionen

Solen som har lyst upp ditt relationsorienterade sjunde hus har nu bara sex dagar kvar i Oxen innan den istället rör sig in i ditt heta åttonde hus. I det bästa av världar övergår en romantisk relation till ångande het passion nu. Hur härligt låter nu inte detta Skorpio? Jag känner att mina fingrar darrar av glädje över att få berätta för dig om de nya skeenden som kickar igång här. I söndags smög Merkurius som precis hade ett tätt rendez-vous med Uranus in i Oxen och ditt 7:e – relationshus och den talträngda och flirtiga kommunikationsplaneten hjälper nu till att föra kommunikationen till en ny nivå. På tisdag äger den superstarka nymånen rum i ditt 7:e hus. Wow… Det är så häftigt för det är verkligen en nymåne som inte kommer att återkomma på det här viset igen i ditt liv. Samma dag, bara några timmar senare tar även innovativa, revolutionerande Uranus steget in i ditt 7:e hus. Som om inte det vore nog – Mars skiftar tecken och tar steget in i Vattumannen i samma veva. En helt ny värld du vaknar till innan veckan är över alltså. Njut kära Skorpion. I och med dessa förändringar kommer Uranus och Jupiter att befinna sig i opposition till varandra under en lång tid.  Det anses vara ett synnerligen gynnsamt läge som kan ge underverk – mirakel.

Skytten

Flirta på och njut kära Skytten. Du har tillgång till underbara Venus strålglans fram till på lördag, innan hon skiftar över till Kräftans sfär. Men detta med Venus är egentligen ett mysigt sidospår för det är inte runt henne som ditt liv kommer att kretsa. Solen har bara sex dagar kvar i Oxen och ditt arbetsamma sjätte hus som faktiskt också handlar om din hälsa och dina dagliga vanor. Det kommer att hända en veritabel revolution på dessa områden under de kommande åtta åren för det är riktigt stora förändringar på gång. Mången Skytt kommer att skapa en helt ny relation till arbetet och pengar, andra kanske byter kost och går över till ett sundare leverne? En annan person kan byta ut sina vanor och kanske skaffa sig ett friare liv som tillåter dig att arbeta lite när, var och hur du vill. Fria former och kanske kan även andra länder komma att ingå i ekvationen. Härligt! Flirtiga, glada Merkurius som nyligen blev supertriggad av Uranus smög redan i tisdags in i ditt 6:e hus och med den positionen sätta han igång så mycket nya tankar. Fundera lite över vad du vill ha in för energi i ditt liv. Vi har en fantastisk nymåne framför oss på tisdag – i Oxen och i ditt 6:e hus.  Bara någon timme därefter träder Uranus in i Oxen han med. Det här är en ENORM förändring. Tänk att framtiden erbjuder ett helt annat liv, andra förutsättningar och chanser.

Stenbocken

Det är enorma förändringar på gång på stjärnhimlen som påverkar dig på en rad positiva sätt. Man kan ana att du kan vara aningen trött efter att Mars fått härja fritt i ditt horoskop och skapa kaos under hela två månader. Kombinationen där mellan Saturnus, Pluto och Mars kan ha varit lite väl magstark och härifrån kan livet bara bli lättare. En stor lättnad att Mars lämnar ditt tecken nu på onsdag. Men innan det händer har vi den fantastiska, innovativa nymånen i Oxen redan ägt rum i ditt passionerade, kreativa 5:e hus. Bara någon timme därefter tar Uranus klivet över till Oxens sfär och detta är en oerhörd lättnad för dig och denna nya position kommer att påverka skeendena under de kommande åtta åren. Genom att Uranus lämnar Väduren så sopas de sista envisa resterna av ”det förhatliga kardinala storkorset” undan. (Ni som inte vet vad det var – bry er inte. Det är över nu). Framtiden ser dock väldigt mycket njutbarare ut. Underbara Venus träder in ditt 7:e relationshus från  lördag och framåt så passa på att njuta, leva och leka i våren! Spela gärna på din kvinnlighet och var den glittrigaste versionen av dig själv nu och jag lovar att ditt kärleksliv kommer att blomstra.

Vattumannen

Det är ett totalt, massivt energiskifte på gång i kosmos och du som är född i ett fast tecken kommer att känna av det mycket tydligare än alla andra eftersom det är din styrare – innovativa, revolutionära, nydanade Uranus som är huvudpersonen i detta drama. Uranus tar klivet in i ditt 4:e hus på tisdag – en position han kommer att hålla under de kommande åtta åren.. Allt det som sker nu placerar dig och ditt horoskop på första parkett.  Förändringarna som inträder påverkar dig och din personliga utveckling oerhört. Det är en helt ny epok som börjar här – ett nytt liv kan man säga. Det går faktiskt inte att nog understryka betydelsen av detta. Ditt liv kan komma att förändras drastiskt. Det är du och din vilja som gäller nu. De val du tar kommer att påverka resten av ditt liv. I söndags kom Merkurius vederkvickt och nytankad på smart energi efter mötet med Uranus försiktigt tassade in i Oxens tecken och ditt 4:e hus – dvs själva basen i ditt varande och sonderade terrängen. Under tisdagen blir månen ny i Oxens tecken vilket är en enormt motiverande och triggade energi.  Som alltid är en nymåne ett löfte om en ny start och nya tankar. Men i Oxen, den envisaste och stabilaste positionen av dem kan dina planer verkligen få fäste och forma något helt nytt. Se det som ett  unikt tillfälle att smida idéer, sätta sina tankefrön och planer och låta dem gro. Du kan komma att se underverk under de kommande sex månaderna. Samtidigt rör sig månens noder igenom ditt tecken och.. med den här nya positionen kommer Uranus och Jupiter att vara i opposition som är helt fantastisk och kommer att påverka dig under en lång tid.

Fiskarna

Att en av de yttre planeterna, Uranus i det här fallet, byter tecken är en superstor händelse som påverkar politik, ekonomi och hela moder jords utveckling globalt. Vi ska komma att se att nya miljövänliga tekniska förändringar, nya matvanor mm. Även om du inte är född i ett fast tecken och den allra största revolutionen är på väg att hända dig personligen, kommer ditt liv – precis som alla andras att oåterkalleligt förändras. Horoskopet innehåller härliga överraskningar även för dig Fiskarna. Merkurius har nu sedan i söndags tickat in i ditt kommunikativa 3:e hus självklart har med prat och personligt uttryck i alla dess former att göra – men också nära kontakter och vänskap. Merkurius har nyligen haft ett tätt möte med Uranus kom i söndags klivet över till Oxen. På tisdag äger nymånen rum i Oxen, även den i 3:e huset. Det här är årets mest stabila nymåne och din vilja kan bli lag nu! Coolt va Fiskarna? På tisdag flyttar Uranus in i Oxens sfär. Detta är ett superstort skifte och den nya positionen kommer att påverka dina kommande åtta år.