Horoskop – Vecka 20

 

magnolia_loebneri_rosa (1)

Astrologiska förutsägelser för 13/5 – 19/5 – 2019

⭐️ Väduren

Välkommen till ytterligare en bra vecka. Men av större betydelse för dig är förstås att din ledande stjärna Mars går in i Kräftan där han intar en utmanade position för dig och troligtvis får detta fart på dig.  Ni som är födda i slutet av tecknet har fortfarande möjlighet att njuta av Venus sötma ännu någon dag men på onsdagen lämnar gudinnan dig till förmån för grannen. Underbart är kort sägs det ju. Men, deppa inte ihop för det. Nu med sin nya position i ditt 2:a hus – där även Solen och Merkurius huserar finns idel möjligheter. Om du behöver en hjälpande hand kan det vara precis rätt läge att be om stöd. Lördagskvällen bjuder på en dramatisk fullmåne i Skorpionen som lyser upp såväl ditt 2:a och ditt åttonde hus och ekonomiska frågor kan vara viktiga nu. Det här kan vara bästa tiden att lösa frågor runt pengar och finansiering. Räkna med att Venus, överflödets gudinna ger dig tur i din ekonomiska strävan. Men.. hon är kan förstås vara behjälplig när det gäller romantik, flirt.

⭐️ Oxen

Vi går nu in i sista veckan av Solens vandring igenom ditt tecken. Oavsett om du redan har fyllt år eller snart ska fylla så har universum sparat det bästa till sist. Underbara Venus träder under onsdagen in i ditt tecken, hemma där hon verkligen kommer till sin rätt och älskar att vara. Här gör hon ditt liv rosenskimrande, mysigt och ljuvt. Bättre tillfälle attrahera till dig vad än du önskar få mer av livsnjutning, flirt, kärlek kommer sällan. Att Merkurius också befinner sig i Oxen är toppen! Kombinationen av dessa två plockar fram din personliga charm och din humor. Se fram emot roliga sociala möten. Visa dina känslor, visa världen vad du står för, att du finns och är någon att räkna med. På lördag infaller en hejdundrande fullmånen i ditt 7:e hus för relationer och det är kärleken, din partner och relationer som kommer i fokus under den kommande månaden. Många förälskar i en ny, blir ny kär i sin befintliga och kärleken flödar. Denna fullmåne är kopplad till Pluto och hans föränderliga krafter. Det kan vara så att skeenden som ”suttit fast” lossnar nu och att det börjar hända saker för dig som du väntat på.

⭐️ Tvillingarna

Håll tillbaka dina hästar och bida din tid. Du har härlig kvartett, Uranus, Solen, Merkurius och Venus som rör sig igenom dina drömmars hus – det 12:e. Det här är den perfekta tiden för planläggning och fix. Det är inte tid att agera ännu men inom en vecka är situationen precis tvärt om! Alla goda tecken i skyn kommer att vara på din sida då. Det jag beskriver nu gäller i princip allt. Alla sorters förhandlingar, jobbsökningar, att visa sig på styva linan, presentera sig osv gör du med fördel nästa vecka. Kaxiga Mars, stridig och intensiv som han är lämnar ditt tecken under torsdagen för att inte återvända på 2 år. Pust! Lördagens bjuder på en dramatisk fullmåne som faller i ditt arbetsamma sjätte hus. Att månen är kopplad med Pluto gör den utmanande och spännande! Saker som har gått trögt kan plötsligen lossna och gå väldigt fort och det gäller såväl i business som privatliv. Wow!

⭐️ Kräftan

Sedan en månad tillbaka har fokus funnits i utåtriktade 11:e hus där arbete där samhällsservice, arbete mot stora grupper som exempelvis information och publikationer kan främjas. Där befinner sig nu en imponerande kvartett bestående av Solen, Venus, Merkurius och Uranus. Den som har känt att den gånga månaden inte gett den lyckosamma utdelningen ni önskat kanske blir glada att höra att vi har nyheter på ingång. Våren gör stora framsteg och kära Kräfta – det gör verkligen du också – snart. Kaxiga, motiverande och igångsättaren Mars dundrar in i Kräftans tecken på torsdag. Vissa räds honom eftersom han har lite dåligt rykte. Ja han står ju för krig, eld och även för trubbel. Sett ur en annan synvinkel  levererar vad han lovat, som ser till att saker förändras och verkligen händer. Hans närvaro kan ge dig så goda möjligheter att påverka din karriär och yrkessituation. Lördagskvällens fullmåne infaller i ditt femte hus – där den sanna passionen och kärleken bor. Det är ju även hjärtats hus. Wow.. det låter ju som att du får uppleva en tid när du och din partner verkligen är i fas med varandra känslomässigt och mår bra tillsammans. För er som är singlar kan detta vara en superbra månad för att ändra statusen från ensamseglare till tillsammans.

⭐️ Lejonet

Oh, vilken kraftfull tid detta är för dig Leo! Du har redan när veckan startar tre kraftfulla planeter i ditt karriärshus – det 10:e – i Oxens tecken alla och vi får inte glömma att detta tecken handlar om att njuta och glädjas åt livet självt, av kroppen, livet, kärlek och pengar. Denna massiva energi gör det lättare att med glädje visa vem du är och vad du kan. Härligt! Nu kanske du tar karriärstegen du drömt om! Vi har ytterligare skiften på gång på stjärnhimlen som faktiskt kommer att bidra ditt liv känns roligare och lättare att leva. Vackra Venus smyger också in i Oxen och så hela fyra planeter skapar en skarp vinkel till vad som är du. Härligt! Att vara utmanade av Solen, Merkurius och kärlekens gudinna är ingen dålig grej för detta ökar din attraktionsförmåga, hjälper dig att finna de rätta orden, för de rätta personerna i din väg samt hjälper dig på traven i utvecklingen osv. Det är så häftigt! Som om inte det vore nog kära Lejon – så bjuder lördagskvällen på en magnifik fullmåne i Skorpionen som landar i ditt hemkära 4:e hus och gör dina känslor STORA. Det kan vara indikation att du har att ta itu med på såväl hemmafronten som i ditt yttre liv – karriären.

⭐️ Jungfrun

Måndag/tisdag kommer månen att rör sig igenom ditt tecken vilket förstås hjälper dig att känna in och känna efter vad det är du vill och önskar. Det bildas en stortrigon nu mellan de tre jordtecknen och du kommer känna av hur positivt det faktiskt påverkar dig. Tjoho! Vi har en så aktiv och härlig stjärnhimmel som ger dig kraft, stadga och målinriktning. På onsdag skiftar Venus position och även hon tar steget in Oxens tecken, där hon är styrande planet. Wow! För dig kära Jungfru är all den här jordiska energin så välkommen och en kraftfull grupp bestående av Solen, Merkurius, Uranus och Venus befinner sig nu i ditt utåtriktade 9:e hus. Allt som har med nytänkande, utveckling, studier och resor främjas av den här energin. Lördagskvällen bjuder på en passionerad fullmåne som gör dina känslor stora, främjar kärlek och passion. Men som den landar i ditt kommunikationshus det 3:e är det i sig en indikation på att det skulle vara toppen att tala om vad du verkligen känner i djupet av ditt hjärta. 3:e hus fullmånen påverkar också kontakten med människor – i synnerhet dem du redan känner så du kan förvänta dig  ett riktigt trevligt månvarv som pekar på mysigt umgänge med familj, släkt eller vänner.

⭐️ Vågen

Det är en förändringarnas vecka när flera planeter skiftar tecken och de processer som drogs igång vid fullmånen nu når sin fulla konsekvens eller mognad. Din lyckliga stjärna kommer under onsdagen att ta klivet över till Oxens tecken där hon älskar att vara. Oh, du kommer med andra ord att ha hela fyra kraftfulla planeter i ditt passionerade 8:e hus. Vad det här kan innebära, djupa känslor och intressanta vändningar i ditt kärleksliv kan man ju knappast ens gissa! Härligt! Men som Venus faktiskt inte bara sköter kärlekens och kroppens njutningar utan även har med våra värderingar och pengar att göra finns massor att hämta här. Allt som har med ekonomi, i synnerhet delade tillgångar, banker, ekonomisk hjälp och finans stärks.  Du kan passa på att förverkliga dina drömmar – den som inte ha haft bra snurr på inkomstsidan kan bör inte tveka utan räcka ut en hjälpande hand. Mars skiftar tecken och ställer sig lite utmanade i Kräftan vilket skapa en tuff kvadratur till allt som är du. Han kan ge dig motivation att våga och komma till skott.

⭐️ Skorpionen

Se fram emot en supervecka kära Skorpion – här mognar de processer som drogs igång vid nymånen 5/5 samman och når sin fulla potential. Det här är verklige toppen och en garanti för att det ska gå dig väl i händer. Genom hela veckan kan du känna att du har kraften med dig i allt du företar dig.  Universum slår på stora trumma för dig nu som tre powerplayers Solen, Merkurius och Uranus är mitt emot allt som är du. På onsdag tar även sköna Venus, kärlekens planet steget över till Oxens vilket ytterligare förstärker kraften. Det här är maxat för allt äger rum i ditt relationshus – det 7:e. Du kan förvänta dig att din attraktionskraft och förmåga till kommunikation ökar enormt. Du kan verkligen övertala, charma och förtrolla nu. Underskatta inte kraften – det är fullt möjligt att du helt passivt också kan attrahera till dig precis vad du vill nu under dessa stjärnor. Lördagens fullmåne som infaller i ditt tecken når sin fulla mognad på kvällen och detta är verkligen en magisk natt för dig. Detta sker bara en gång om året och det är helt klart ett minst lika viktigt tillfälle som din egen födelsedag.

⭐️Skytten
Veckan börjar med en vacker stortrigon i jordtecknen och här har du supergoda möjligheter att komma precis så långt som du önskar i arbetslivet. Hela veckan befinner sig tre, från onsdag även fyra planeter i ditt sjätte hus som just handlar om arbete, dagliga vanor, träning, hälsa och diet. Mars dundrar igenom de slutet på Tvillingarnas tecken och såldes är han fortfarande mitt emot allt som är du ända tills på torsdag. Det där medför en viss stress i ditt horoskop och kraven du ställer på dig själv kan dock vara skyhöga. Lagom är bäst Skytten! Det är möjligt att du tycker att du måste göra allt som står i din makt och att det inte finns något annat val. Det kanske är sant – men ditt välmående, hälsa och sociala liv är också viktigt. Lördagsnattens fullmåne infaller i ditt drömska 12:e hus vilket kan generera drömmar och intuition. Under fullmånen bildas justa vinklar till Pluto vilket ytterligare adderar till det passionerade och varma som man anar i dina stjärnor nu.

⭐️ Stenbocken

Veckan börjar med en härlig stortrigon i jord. Det är jordens element som dominerar hela veckan vilket är riktigt goda nyheter för dig.  Passa på att använda dig av den här stabila och jordnära energin och gör något bra av den. Tre härliga planeter befinner sig i Oxen och ditt kreativa, skapande 5:e hus och på onsdag när även Venus tar klivet in i Oxen är hela fyra powerplayers där! Det är så häftigt Stenis!  5:e huset har ju även med ditt hjärta, din glädje, sexualiteten och förälskelsen att göra så man undrar vad det är för spännande på ingång i ditt liv nu. Vad som bidrar till denna bild är det faktum att heta Mars tar klivet in i Kräftan på torsdag. Wow! Då kickar vår hetaste igång allt och det ger en färgsprakande, entusiasmerade bild åt ditt horoskop.  Lördagens kraftfulla, känsloladdade fullmånen i Skorpionen landar i ditt 11:e hus. Den aktiverar även sexiga Pluto som är i ditt tecken. Oh – en sådan kraft! Du kan komma att fysiskt känna av energipåslaget i kroppen.

⭐️ Vattumannen

Veckan startar så harmoniskt och fint, under måndag/tisdag finns en härlig stortrigon i jord som ger stadga, effektiviserar och möjliggör alla praktiska och konkreta förehavanden. Det är ganska ovanligt att se jordens element så entydigt manifesterat över hela horoskopet. Under onsdagen tar Venus klivet över till Oxens tecken och där kommer kärlekens och skönhetens gudinna att ingå en enorm kraftuppvisning – hela fyra härliga planeter är samlade på samma ställe, i ditt hemkära 4:e hus och de kommer alla att befinna sig i en motiverande kvadratur till allt som är du. Låt inte ordet kvadratur skrämma dig – modern astrologi uttrycker det snarare som att planeterna erbjuds tillfälle att uttrycka sig. Så här kan din styrare Uranus stimulera och skänka nya idéer, de andra tre skänker liv, attraktion och för in glädjen i ditt liv. Det här är så goda nyheter.   Lördagsnatten för med sig en stor, passionerad fullmåne som infaller i Skorpionens tecken. Månen skär igenom ditt fjärde och tionde hus och både hem och karriär blomstrar. Du kan få som du vill nu så begränsa dig inte! Nu står du inför en gyllene period.

⭐️ Fiskarna

Flera positiva planeter finns i ditt kommunikativa 3:e hus nu. Här inföll den 5/5 en nymåne som var startskottet till den process som under veckan nu når sin kulmen och ger resultat. Nu går du från snack till verkstad. Kanske är det nu du verkligen får jobbet, bokar biljetten eller på annat sätt manifesterar din vilja. Det ser ut som att kontrakt kan undertecknas och överenskommelser träffas eller liknande. Bra! Med alla dessa planeter som nu ovanligt nog nu alla befinner sig i jordtecken blir det lättare att få sin ekonomi på fötter eller planen satt i verket. Dessutom erbjuds det nu goda chanser för den som försöker. Ansök, snacka med folk och låt världen veta att du finns. Att månen blir full i Skorpionens tecken under lördagen är så häftigt! magnifika fullmånen i Skorpionen skära igenom ditt tredje och nionde hus – som handlar om kommunikation och upplysning. Verkar du inom skådespeleri, konst, skrivande eller annat kreativt jobb får du medvind. Till helgen möts Venus/Uranus vilket gör dig sedd – för din konst, musik eller vad än ditt bidrag till världen är. Det handlar om det unika uttrycket i dig.

Här nedan har jag klistrat in min lilla veckovideo från ”På Himlavalvet” – vecka 20.

Välkommen att prenumerera på min YouTubekanal! Det fattas drygt 500 prenumeranter så om du vill sälla dig till skaran blir jag jätteglad. Planen är att kunna börja med veckohoroskop för varje tecken när jag har 1000 följare. 😜

Länken dit hittar du här: https://www.youtube.com/channel/UCvfYwiJ_3qhHM69TsHRj27w?view_as=subscriber