Horoskop – Vecka 23

 

Härlig fullmåne

️ Väduren

För dig vår pigga Vädur, som oftast har siktet inställt på framtiden är skeendena nu lovande och troligtvis kommer du att älska händelseförloppet nu. Det är en maxad vecka som väntar nämligen. Din styrande planet Mars simmar sedan veckor tillbaka runt i Fiskarna där han inte kommer till sin rätt alls. På onsdagen lyckas han då äntligen kunna skapa den exakta kvadratur till Venus som han eftersträvat. Den dagen är Venus även i konjunktion med Solen! Wow, och på så vis blir de alla tre påverkade. Troligtvis går allt bra – men det här kan vara ett av de tillfällen när saker och ting kan gå över styr, kanske för fort.

Vi befinner oss mitt i en brinnande eklipssäsong, månen är tilltagande och vi är på väg emot en fullmåne med tillhörande månförmörkelse i Skyttens tecken som når sin fulla mognad i ditt äventyrliga 9:e hus på fredagskvällen. 

⭐️ Oxen

Det är en tilltagande måne som driver händelserna framåt i stor hast. Din styrande planet Venus har nu hunnit vara retrograd i två veckor, men detta är en 40 dagars process så vi har inte ens klarat av halva sträckan ännu.

Härligt är att gudinnan trots sitt bedrövliga tillstånd nu möter Solen och i kvadratur även Mars. Om du tillhör dem som har känt sig lite omotiverad en tid ska du se att onsdagens möte mellan Mars och Venus får in dig på bättre tankar. Här skapas en rosenskimrande, motiverande och löftesrik energi. Fredagens eldiga fullmåne i Skytten/månförmörkelse bidrar med mer eld. Den landar hett nog i ditt passionerade 8:e hus. Hm.. det ser ut som en underbar start på din sommar Oxen.  Glöm förresten inte bort den ekonomiska koppling som uppstår nu eftersom både det 8:onde och 2:a huset + Venus  är förknippat med ett bra ekonomiskt flöde och tur i affärer. Här finns bra förutsättningar för dig.

⭐️ Tvillingarna 

Merkurius som nu är i Kräftan går in i skuggan på tisdag. Intressant att lägga på minnet för det kan vara lite liknande saker i rörelse som runt en retro.

På onsdag möter Venus som befinner sig i ditt tecken Solen vilket är en toppenfin transit som ser till att du kan visa dig från din allra vackraste sida, vara i fin form och ha turen på din sida. Den här fantastiska energin tilltar sedan via kvadraturen till Mars och maxas på fredagen när den magnifika fullmånen i Skytten/månförmörkelsen landar i ditt 7:e hus. Ditt självförtroende stiger i höjden och du hamnar i rampljuset och har några roliga veckor framför dig. Det här är verkligen din tid när massor av med kul runt dig i en månad framöver.  Tjoho! Lite liv i luckan, fina möten, skämt och skoj med vänner utlovas.

⭐️ Kräftan 

Merkurius anlände i förra veckan till ditt tecken, han passerar under tisdagen graden som markerar skuggzonen. Det innebär att du får vara lite vaksam på vad som sägs framöver. Det kan i värsta fall finnas underlag för konflikter i dessa stjärnor. Merkurius kan agera som under retrogradlika förhållanden så.. Ta kopior, fotografera om möjligt sådant som är viktigt.

Vi har en tilltagande måne på gång och den växer sig allt större och starkare fram till fredagskvällen när den blir full i ditt sjätte hus (hälsa och arbete). Samtidigt har vi också en maffig förmörkelse på gång. Under den här fullmånen bildas ett kraftfullt T-kors mellan Sol & Venus, Månen och Mars. Gränssättning är viktigt. Använd dig av Marskraften till hjälp och säg nej om det blir för mycket. Dessvärre kan en väldig massa jobb komma att läggas på dig. Alla tycks vara i skriande behov av just dina arbetsinsatser. Positivt sagt om den kommande veckan är att självkänslan ökar och hittar en klar målbild. Nu lossnar det och vi kan se framtiden an med tillförsikt.

⭐️  Lejonet 

Det finns anledning att iaktta försiktighet på jobbet och kanske också i andra sammanhang där flera deltar.  Retrograda Venus backar igenom ditt 11:e hus som berör grupper, teamwork, marknadsföring och liknande – vilket drar upp lite jobbiga känslor i dig som du kan behöva skärskåda. På onsdag får Venus Mars på kroken vilket kan leda dig till att din auktoritet blir ifrågasatt. Det finns förutsättningar för konflikter så det gäller att vara smidig.

Tur för dig är att Solen och Venus möts och här kan din berömda Lejoncharm få en boost och är till god hjälp i kommunikationen. Universum skänker en hjälpande hand i alla kontakter med andra. Fredagens fullmåne är supereldig och maxad eftersom den samtidigt också är en förmörkelse. Den infaller i eldiga Skytten och ditt passionerade 5:e hus. Wow.. Det där får oss att tänka att passionen vaknar till liv igen?  Det kan vara bra idé att vidga sina cirklar och se vad som händer kring dig. Det skulle inte förvåna om kärleken flammar upp i ditt liv.

⭐️ Jungfrun 

Ni som är födda i de rörliga tecken träder nu in i en väldigt speciell period av personlig tillväxt och du kära Jungfru är en av dem som kan ta stora kliv framåt. Vackra Venus som backar fortfararande igenom ditt 10:e hus som handlar om karriär och rykte. Härligt! Trots att hon är retrograd får Venus dig ändå att framstå i ditt bästa ljus. Det här understryks än mer på onsdag när Solen och Venus möts i konjunktion. Du är ditt allra vackraste jag nu och tur, chanser och vackra känslor kan komma till dig nu. Generellt är det trenden väldigt gynnsam och du kan få erkännande för saker du sagt, skrivit eller gjort.

Fredagens heta fullmåne är mycket speciell eftersom det bildas en månförmörkelse samtidigt. Det är den första eklipsen i raden, för vi träder in i en tvåårsperiod när Skytten/Tvillingarna möter merparten av förmörkelserna.  Denna eldiga måne/eklips lyser upp ditt 4:e hus som handlar om ditt hem. Samtidigt som Solen och Venus befinner sig i ditt karriärhus och du blir motiverad, inspirerad och kanske även headhuntad till ett nytt jobb eller projekt.

⭐️ Vågen 

Den här veckan har två starka teman som påverkar allt du gör och vad du tänker. Det är Venus och det är fredagskvällens heta fullmåne + eklips i Skyttens tecken.  Att Venus backar retrograd är en prövning men samtidigt leder processen dig till utveckling.  Tankarna kan kretsa runt kärlek, egenvärde och även leda till ett ifrågasättande av det egna jaget kontra mötet med andra. Hur fungerar dina relationer till andra människor? Kärleksrelationer kan vara en utmaning nu.  Vem ger vad? Vilken roll tar du i förhållandet?

På onsdag möts nu Venus med Solen. Underbart för här får både du och Venus lite välbehövlig boost av energi, glädje och självkänsla. Hela veckan domineras dock av fullmånen som äger rum i Skyttens tecken i ditt kommunikativa 3:e hus. Det här är inte vilken bonnig fullmåne som helst för här har vi också en månförmörkelse och ett dramatiskt och känslosamt T-kors där både Venus, Mars, Solen, Månen och Neptunus energier sammanblandas. Wow.. det här är kanske vändpunkten du väntat på?

⭐️  Skorpionen 

Om det är kärleken, lusten till livet eller kanske bara ett behov av att utforska dina gränser som visar sig kan vara knepigt att förstå. Det är under alla omständigheter en härlig vecka du har framför dig med väldigt avgörande astrologiska händelser.

Både kärlekens planet Venus och Mars, din klassiska styrare väcks till liv nu i fredagens eklips/fullmåne som ser till att alla våra känslomässiga planeter triggas. Häftigt!

Sådant som attraktion och förälskelse kan faktiskt väckas till liv vid den här tiden och kanske kommer du att falla pladask och får glädjen att uppleva himlastormande känslor igen. Härligt att kärlekslivet får en välkommen puff.  Du som är en fri agent kanske möter en alldeles speciell person emedan ni som är tillsammans kanske fördjupar relationen. Månen eklipsen/fullmånen faller i ditt ekonomiska 2:a hus vilket just pekar på din ekonomi. Oavsett om ditt arbete blivit påverkad av pandemin eller inte kan det vara lämpligt att se vilka smarta drag du kan göra nu med dina tillgångar.

⭐️ Skytten

På onsdag möts Venus och Solen i ditt romantiska sjunde hus vilket är ett välsignat möte som får dig att bli medveten om dina egna känslor och värderingar och kanske också hjälpa dig att se åt vilket du bör styra dina steg.

Det är dags att slå på stora trumman för dig nu, Skytten.. Det är stora energivändningar på gång i och med fredagens annalkande fullmåne och förmörkelse drar processer igång som kommer att utveckla och påverka dig under de kommande två åren faktiskt. Ja, det är förstås nodernas positioner som ser till att Skytt/Tvillingarna deltar i en tvåårig förmörkelseserie och detta är den första i raden. Man kan absolut se det som att universum jobbar på ditt case nu och att kosmisk hjälp är på väg.  Fredagens fullmåne överskuggar dominerar händelserna flera dagar före och flera dagar efter själva fullmånen/eklipsen och känslorna blir stora åt antingen det ena eller det andra hållet. För vissa av er så kommer lusten att få vara fri som en fågel att vara den största medan den andra gruppen väljer att hänge sig åt passion och förälskelse.

⭐️  Stenbocken 

Intressant att notera är att Merkurius som i förra veckan trädde in i Kräftan och ditt 7:e hus nu går in i skuggzonen. Ja, för er som inte är invigda i Merkuriusretrogradens alla stadier en fas där man kan märka att lite knepigare frågeställningar dyker upp.

Onsdagen bjuder på en kvadratur mellan Venus och Mars vilket kan vara lite dubbelt. Å ena sidan kan detta få upp viljan och motivationen hos dig – men det tycks inte finnas riktigt så gott om ork som man skulle hoppas för nu är det lätt att snabbt bli helt utmattad.

Bäst för dig är om du håller dig i mittfåran och inte tillåter livet, eller människorna du möter att ta dig med på känslomässig safari. Stabilitet är bra nu – försök att minnas det hela veckan igenom. På fredagskvällen kära Stenbock är energin maxad, mäktig och ofiltrerad. Vi har en fullmåne i Skytten, en eklips och ett väldigt känslosamt och utmanade T-kors där kaxiga Mars får en framträdande roll – med Venus och Sol och förstås fullmånen mitt emot. Mars är igångsättande, het och passionerad och kan även vara ganska krävande av sig.

⭐️  Vattumannen 

Det är en hel del nytt som erbjuds i horoskopet och hela ditt väsen kommer att ryckas med i den nya positiva skeendena.

Vackra Venus vandrar backar nu precis som tidigare igenom ditt kreativa 5:e hus vilket i sig är en prövande, men väldigt viktig process. Häftigt nu är dock att retrograda Venus under onsdagen möter Solen och får en ovärderlig energiboost. Nu frodas kreativiteten, glädjen till det sociala livet och allt som är roligt! Det här får dig att stortrivas. Samtidigt dag kommer Mars att inta en kvadratur till dessa två så Venus får till sig massor med eld ifrån två håll. Det här är motiverande, nytändande och för saker till sin klimax..  Årets enda fullmåne i Skytten faller i ditt 11:e hus som faktiskt råkar vibrera med Vattumannen och vara det hus som handlar om kontakter med allmänheten eller stora grupper. Det kan röra politik, åsikter, mediavärlden eller sociala media mm. Det här är så bra för den som söker arbeta för en gemensam sak eller i grupp. Det här området av ditt liv kommer att utvecklas och lýftas i hela två år för detta är den första i raden av förmörkelser.

⭐️  Fiskarna 

Vi har en tilltagande måne på gång och det är positiva krafter i rörelse. Man kan nästa känna att skeendena växer så det knakar. Mars som befinner sig i Fiskarnas tecken placerar dig i hetluften nu. Under onsdagen länkas Mars och Venus samman. Om du tillhör dem som väntar på att det ska lossna i en relation kan det här vara tillfället som faktiskt vänder saker till din fördel.

Den kraft du får till dig kan du kanalisera romantiskt, använda konstruktivt i skapandelust och kreativitet eller så går du bara runt och mår oförklarligt bra.

Alla ni som är födda i rörliga tecken, ja du är en sådan person, går in i en ny epok som startar på fredagen nu denna vecka i och med att månen blir full i Skyttens tecken, den allra första eklipsen i en nästan två år lång serie av Skytt/Tvillingförmörkelser börjar. Se fram emot en riktigt produktiv och konstruktiv period Fiskarna. Det är så mycket kul som sätter igång runt dig och jag anar att det fullkomligen bubblar inom dig av framtidshopp och glädje.

Nu får du kosmisk hjälp på traven att bygga ditt varumärke, bli sedd och få ut ditt namn och det är ett riktigt bra flöde runt dig. Vid fullmånen skapas ett T-kors på himlavalvet länkar Solen & Venus, Mars & Neptunus och Månen samman och din intuition och andliga utveckling får en skjuts framåt som heter duga.