Horoskop – Vecka 29

 

sunset-174276_1920

⭐️ Väduren

Kära Vädur, nu är vi redan i mitten av juli och det är semester för väldigt många. Man tänker förstås nu att detta borde vara en lugn och vilsam period. Din styrande planet Mars har klarligen helt andra planer för dig. Han gick ju nyligen in i Väduren här kommer han säkerställa att du håller ångan uppe. Solen rör sig nu igenom Kräftans sista dekan och där kommer den förstås att aktivera Neptunus, Jupiter och Pluto vilket gör det här till kraftfull och spännande tid som ökar din viljestyrka och ger en viss explosivitet och dynamik. Jupiter har förmågan att inspirera tillväxt och Pluto säger total omvandling. Bort med det gamla och fram med det nya – samtidigt som Jupiter vill expandera och göra allt så stort som möjligt. För vissa är det här toppen och vi ser stark utveckling. Här kliar det i Vädursfingrarna för att komma igång med planer och projekt.  Att ligga i en solstol en längre stund har ändå aldrig varit din melodi ändå.

 ⭐️ Oxen

Förhoppningsvis finns det inte ett enda moln på din himmel nu, mitt i sommar och semester. Under tisdag-onsdag kommer månen att röra sig igenom ditt tecken vilket sätter igång impulser. Många av er känner redan nu på er att det är dags att fatta beslut och genomföra förändringar. Trots att Merkurius bana redan vänt direkt – vilket skedde i söndags 12/7 så är det inte rätt tid att agera. Planera ja men att gå längre kan bara ödesdigert. Solen lyser under den här veckan rakt på Jupiter/Pluto konjunktionen och man kan omöjligt veta hur saker utvecklas. Ödets hjul snurrar nu och under dessa dramatiska planetinfluenser du befinner dig i en föränderlig tid.

I de bästa av världar är du på resande fot nu och får till dig intryck ifrån nya platser och människor. Den Oxe som blir kvar hemmavid bör ändå se till att komma ut, ha kontakt med andra människor – om inte andra möjligheter ges kan det ske över nätet.. En flirt kan utvecklas till något djupare om du är sugen på kärlek.

 ⭐️ Tvillingarna

Oh la, la Tvillingarna. Det här är upptakten till sommarens bästa tid och under några underbara veckor kommer du att ha jätteroligt. Passa på att njuta av allt som livet erbjuder. Vackra Venus finns vid din sida så ge dig ut i sommarnatten, glittra, mingla och njut av det fantastiska flödet du har runt dig. Du drar till dig tur, vänliga människor och kanske även beundrare, flirt och livet ser faktiskt jättebra ut för dig. Den styrande planet Merkurius bana vände direkt nu igår, söndag. Superbra! Detta får dig på rätt köl igen och äntligen kommer det gå att göra sig förstådd. Pust! Solen kommer under veckan att vara mitt emot Pluto och Jupiter vilket speglar en lite galnare energi som man inte riktigt vet vart den tar vägen. Pluto vill ju bara förinta, förändra och skapa nya strukturer medan Jupiters vilja är expansion och utveckling.

⭐️  Kräftan

Merkurius bana vände direkt nu i söndags. Härligt! Saker och ting kommer att gå lite lättar hädanefter. Solen går nu igenom zodiakens sista dekan och det är ni som är födda i slutet av Kräftan kommer i fokus och förhoppningsvis får ni en underbar födelsedag. Njut av att vara älskad och sedd.

Den här veckan är energin upphöjd, maxad och här finns en enorm potential men också definitiva risker så största möjliga försiktighet rekommenderas.

Solen kommer under veckan att aktivera massor av planeter. Redan här idag måndag är Solen trigon Neptunus och kommer dag för dag att närma sig Jupiter och Pluto som är mitt uppe i en konjunktion där det utbyts energier som kan förändra, förbättra eller förvandla – eller i värsta fall även totalt avsluta skeenden som inte längre behövs.  Detta kan tolkas in på ett personligt plan med det kan också vara en del i ett större skeende på mondial nivå.

 ⭐️ Lejonet

Om du inte redan har planerat sönder din agenda har jag ett tips till dig Lejonet. Låt den här veckan vara som ett litet rehab för själen, vikt till att mysa, vila och ta igen sig. Det är faktiskt ingenting du kommer missa om du uteblir från aktiviteter.

Solen rör sig igenom ditt 12:e hus och det dröjer nio dagar till dess det är dags för dig att resa dig och skina.. men fram till dess kan du lika gärna faktiskt bara vårda din själ och göra sådant som får dig att må bra. Hit räknas förstås Mera saker som talar för det är att vi har en avtagande måne på gång och framemot helgen går vi in i mörkermånens tid vilket också pekar åt samma håll.

Solen kommer att vara i opposition till Jupiter och Pluto och dessa tre komponenter tillsammans utgör inte ett stabilt klimat och det allra bäst är att flyga lågt och hålla sig under radarn. Ja, jag ser själv hur det låter. Men den som väntar på något gott?

⭐️ Jungfrun

Din kosmiska styrare, Merkurius bana  vände under söndagen rätt! Tjoho! Som du vet innebär det att Merkurius i skrivande stund är extra nära jordytan och därför väldigt stark i sitt uttryck.  Naturligtvis är detta riktigt goda nyheter. Det är vinkeln som skapas mellan Solen och Neptunus nu under måndagen. Energin öppnar upp för allt andligt arbete. Vackra Venus går ni igenom Tvillingarna, där du påverkas jättemycket av energin. Allt Venus vidrör blir ju extra njutbart, vackert och här kan du räkna med att få lite tur på vägen, lite gudomligt glitter kan spilla över på din sida.

Den här veckan kommer Solen att vara mitt emot Jupiter och Pluto vilket är kraftfullt och kanske även lite skakigt. Så spontant är tipset att faktiskt inte göra så mycket väsen av sig utåt. Några positiva ord om den här vecka att fundera över? Du kanske hinner tänka igenom vad det är du vill, hitta din egen rytm nu.

⭐️ Vågen

Merkurius bana vände rätt i söndags och under veckan kommer du att känna att det blir lite lättare att göra sig förstådd. Pust! Den här Meruriusretrograden var massiv.

Dina drömmar och visioner kommer i fokus nu när Solen rör sig igenom din karriärhörna, som också symboliserar hur andra uppfattar dig, din sociala position och ditt rykte. Det astrologiska tipset är att hålla låg profil under denna vecka. Denna vecka kommer Solen att vara mitt emot expansiva Jupiter som vill erbjuda utveckling och föränderliga Pluto vill ta det hela så långt som möjligt. Han som lockar ut din själ på banan och manar till kapitulation och transformation.  Aj, aj.. det där är ju dina innersta punkter som belyses. Vågar du ta det steget till förändring nu?  Den sårade helaren Kiron vänder retrograd kommer att vara till stor hjälp i dina processer erbjuder möjlighet att självläkning och healing.

⭐️ Skorpionen

Se fram emot en superspännande vecka när både Solen och Merkurius färdas igenom ditt äventyrslystna 9:e hus. Bäst nu är förstås det att Merkurius bana vände rätt vilket innebär att den är så nära jordytan som det bara går och extraladdad med energi. Du brukar ju knappast ses som en föränderlig person men under dessa stjärnor är det troligt att du vågar dig ut på helt nya vägar. Nu ökas din nyfikenhet och intresse för allt man kan tänka sig! Det kan vara för andra länder, kultur, andlighet, andra Under en tid nu har expansiva Jupiter befunnit sig i konjunktion med din styrande planet Pluto. Vad än Jupiter vidrör blir större. Vad än Pluto kommer i kontakt med vill han radikalt förändra – så det skulle mycket väl kunna vara så att du upplever att du utvecklas med stormsteg under den här sommaren. Den här veckan blir processen maxad eftersom Solen nu lyser upp skeendet och tillför positiv solenergi till det hela.

⭐️ Skytten

Din styrande planet Jupiter befinner sig fortfarande i konjunktion med tranformativa Pluto vilket i sig är världsomdanande och här avser jag din inre värld och den stora yttre världen som vi alla lever i. Att Solen nu kommer att lysa upp dessa två ger förändringsprocesserna sen skjuts framåt. Tipset är att ligga lågt och ha tillit till att universum tar hand om allt.

Nu käraste Skytt, är det dags till och med för dig och din vilda själ att varva ner och finna lugnet. Universum är på väg in ”relaxmode” nu och vi har något så ovanligt som en avslappnande vecka att se fram emot. Merkurius som under de senaste tre veckorna har varit retrograd i Kräftan vände under söndagen rätt. Phu! Det kommer att lätta upp stämningen för oss alla. Kiron, den sårade helaren, vänder också retrograd nu så vi har ändå fem retrograda planeter nu under sommaren.

Det finns dem som tycker att det är för stilla, för svårt och för långtråkigt. Personligen anser jag fantastiskt att låta tiden stanna, att lyssna till Moder Jords hjärta och följa jordens rytm.  Här hinner du komma ikapp dig själv och justera våra liv och utveckling.

⭐️ Stenbocken

Som du vet kära Stenbock så går allt i cykler och det är när Solen rör sig igenom ditt tecken eller mitt emot ditt tecken som ödet öser på extra mycket utveckling. Under den här veckan kommer Solen att röra sig igenom Kräftans sista dekan vilket återuppväcker skeendena i januari. Dessutom bildar Solen nu en oppostion till Jupiter och Pluto som fortfarande kamperar tillsammans. Det här är verkligen heta potatisar, föränderliga skeenden. Vissa saker kommer du att behöva släppa – annat kommer till dig och blir en del av ditt nya liv. I synnerhet kommer ni som är födda i mitten av januari påverkas. Det kan kännas ödesmättat det som sker och det är det faktiskt också. Att Merkurius bana vände rätt i söndags, 12/7 gör det så mycket lättare att kommunicera nu. Tala ur ditt hjärta Stenis.. det är lite nu eller aldrig med i bilden.

⭐️ Vattumannen

Solen är i början nu mitt emot den punkt där den befann sig vid den berömda eklipsen den 10/1 vilket åter blåser liv i dessa enorma skeenden som pågår som transformerar hela världen. Förändring är ju inte din starkaste gren men nu söker utvecklingen dig kära Vattenbärare.  Samtidigt är Solen också mitt emot Jupiter och Pluto vilket inte innebär harmoni man kanske önskar sig en semestervecka mitt i sommaren utan snarare föränderlighet på högsta nivå. Det bästa du kan göra är förstås att acceptera. När jag ser på ditt horoskop ser jag dock en mental aktivitet som inte passar in i bilden av sommaridyllen. Släpp tankarna och invänta rätt tillfälle. Det bästa du kan göra för dig själv är att njuta på där i ditt liv, semestra om det är möjligt och ha tillit till att universum tar hand om dig.  Allt som sker är en förberedelse inför det som komma skall. Om ett halvår kommer Jupiter och Saturnus, hand i hand, att passera över dessa punkter igen och en optimal utveckling följer. Hoppas du minns dessa ord.

⭐️ Fiskarna

Solen lyser nu upp ditt härliga, kreativa 5:e hus och med den positionen aktiveras även Jupiter och Pluto vilket drar igång enorma processer. Det kan vara svårt när man är mitt i en förvandling i ett så här stort skeende att förstå när det började och vart det tar vägen med dig.  Det som påverkar mest nu är förstås den finstämda trigon som bildas mellan Solen och Neptunus som skapar en andligt hög, kreativ miljö runt dig. Det är en härlig vecka när vattnets mjuka element ger dig lugn, harmoni och svalka till din själ. Det är en fri, lättsam och lycklig energi med en enorm utvecklingspotential som frigörs här och du kan njuta och känna att du är herre över ditt liv.

Bäst nu är förstås Merkurius som precis vände rätt i Kräftan. Äntligen lite vettig kommunikation! Vackra Venus skickar rosenskimrande strålar åt ditt håll. Underbart! Inspiration, skönhet och kärlek är vad som gäller.