Horoskop – Vecka 31

 

Väduren

Det här är en så oerhört stark vecka för dig Vädur! Din styrande planet Mars är närmare jorden än någonsin och din personliga kraft, din vilja är tillbaka och nu fattas bara att sätta tydliga mål att jobba emot. I synnerhet de Vädurar som är födda i Mars har mycket nytt att se fram emot. Va? Förmodar jag att den vakna läsaren tänker nu och minns att Mars och dessutom 5 andra planeter backar? -Ja! Trots att han retrograden är energin förstärkt, dynamisk och innovativ eftersom han bildar en så kaxig kvadratur till Uranus. Solen är i Lejonet tre veckor till så att det fortsatt är eldens energi som gäller är förstås supergoda nyheter för dig. Nu återvänder såväl dina krafter, som arbetslust och din berömda grymma effektivitet. Ja, det är svårt att inte bli imponerad när du är igång och jobbar! Kärlek, genombrott och uppfyllda drömmar – det är först nästa vecka. Nu bör fokus ligga på att komma igång.

Oxen

Fredagens fullmåne och förmörkelse satte igång enorma processer och den här veckan understryker detta. Uranus läge i Oxen och den skarpa vinkeln till Mars – placerar dig i händelsernas centrum och det är så fördelaktigt för dig att ta nya kliv i livet.. Uranus drog igång den här utvecklingen i maj månad, nu aktiveras energin igen och  ligger en löftesrik framtid framför dig. Ge dig ut i sommarnatten, dansa, lek och lev ut din kvinnlighet. Det är en glad och livsbejakande och härlig tid du vecka du har framför dig – så passa på att leva livet och njuta. Du tycks vara redo att kasta tryggheten överbord och sätta kurs på något helt nytt, kanske en ny livsstil som maximerar lyckan, framgången och glädjen? De som drömmer om att bli gravida kanske blir det under denna tid. Men, det kan förstås vara precis vilket område du än önskar som blommar upp.

Tvillingarna  

Din styrande planet Merkurius backar som du säkert redan vet – vilket han sannerligen inte är ensam om. Totalt är sex planeter retrograda nu, vilket är extremt.

Uranus rör sig knappt ur fläcken denna vecka eftersom även han förbereder sig på att också börja backa, nästa vecka som först. Pust! Med andra ord.. den här tiden erbjuder inga säkra kort. Du kan inte räkna med att saker blir som du tror att de ska bli. Se till att säkerhetskopiera och ordentligt spara ner allting du gör på datorn. Mars och Uranus står i ett superspänt för hållande till varandra vilket positivt sett är motiverande och igångsättande. Du kan ha hur kul som helst och oväntade saker – faktiskt sådant som ger kickar och glädje kan komma till dig. Men, det är också sant att det lätt blir bråk, diskussioner och kanske i värsta fall osämja. Var beredd på omedelbara kursändringar. Nya saker och människor och det finns annat du väljer att lämna bakom dig för alltid.

Kräftan  

Hur var din fullmåne i fredags? Det var ju trots allt din styrare som blev förmörkad, mötte upp med månknutarna och fick smaka på hetsiga Mars hetta. Nu är krigaren Mars dessutom i kvadratur till opålitliga och plötsliga Uranus. Ja, handen på hjärtat så är det här inte alls din stil. Tryggheten och det förutsägbara som gör att du trivs är inte alls med i bilden.  Det kan lätt uppstå skarpt läge i relationerna till andra och de allra närmaste relationerna är förstås de som prövas allra mest – på ont och på gott. Var försiktig och undvik om möjligt direkta konfrontationer med människor du vet att det kan hetta till med. Å andra sidan skulle det mycket väl kunna vara så gudomligt att det hettar till mellan dig och en annan människa på ett intimt och kanske sexigt sätt? Förälskelse är inte en omöjlighet när det ser ut såhär i horoskopet.

Lejonet  

Eftersom du läser detta utgår jag ifrån att du överlevde den överdramatiska fullmånen, eklipsen och T-korset till Mars och Uranus i fredags. Så mäktigt möte, eller hur? De allra flesta känner sig revitaliserade, piggare och gladare efter själva fullmåneprocessen. Merkurius är retrograd nu – missförstånd och förvirring är vad som kan uppstå ur detta. Mitt tips till dig är att inte sms:a eller maila om känslomässiga saker eller skriva något som kan misstolkas. Se helst till att all kommunikation sker personligen eller över telefon. Du befinner dig i händelsernas epicentrum nu och det är en ny och bättre version av dig som träder fram. Mitt bästa råd till dig nu är att se till att du har lite gott i kylen och helst har finstassen hängande färdig på klädgalgen för man vet inte vad universum har på gång för dig. Kanske blir du utbjuden eller får oväntat besök? Lika bara att vara redo för alla eventualiteter. Härligt! Känslan är att du kan få vad du vill så passa på att njuta!

Jungfrun  

Den här veckan måste jag anmana dig att hålla tillbaka dina hästar. Det är inte läge att följa sina impulser och det naturliga flödet som brukar vara mitt ständiga råd. Hela sex planeter är retrograd – och en av dem är din styrande planet Merkurius. Som om inte det vore nog på eländeslistan har vi dessutom kaxiga Mars och oförutsägbara Uranus som bildar kvadratur till allt som är du. Risken här är stress och osköna energier människor emellan som i sin tur också bidrar till att öka din stressnivå. Det är så viktigt att du söker efter balansen i allt – kosten, träningen, arbetet. Mage, tarm och dina nerver är väldigt tajt sammanbundna. Om något kommer i olag kommer hela ditt system att åka på stryk. Inget kul alls kanske du tänker nu? Jovisst, kan det hända massor i ditt liv. Nya uppdrag och plötsliga händelser väntas – men rådet är ändå att du sätta dig själv i första rummet och ge dig själv möjlighet att känna in och känna efter innan du fattar några beslut.

Vågen

Jag går rakt på sak nu.. Det här är inte veckan som du väntat på – tvärt om.. För dig är det lite av en transportsträcka faktiskt. En ytterst anspänd sådan när saker och ting lätt kan gå fel.Det är vecka 32 du väntar på för där vänder Uranus retrograd och då kommer även din styrare Venus in i ditt tecken för sitt årliga besök. Underbart… Men, det finns saker som du kan sysselsätta dig med fram till dess – så du behöver inte vara sysslolös. Den dramatiska stjärnhimmel som avslutade förra veckan har inte på minsta vis lugnat ner sig. Uranus och Mars befinner sig i ett superspänt läge och hela sex planeter är retrograd. Pust! Det är verkligen inte läge för stora steg åt något håll. Om jag vore du skulle jag råda dig till att förbereda dig inför Venus ankomst. Sådant som du verkligen skulle må bra av nu är att styla ditt hem, dig själv och din image. Det kan vara allt ifrån en personlig mak over till att piffa upp din hemsida och närvaro på sociala media. Du kommer att bli synliggjord snart – så visa bara ditt allra bästa. Hellre 1 bra bild än 10 som bara är okay.

Skorpionen  

Efter en stekhet och förhoppningsvis vilsam och skön sommar är det nya spännande influenser på ingång. Solen befinner sig ditt karriärshus – det 10:e huset och med den positionen påverkar han självklart din yrkesmässiga framtid. Många av oss återvänder till sina arbeten nu. Ja, processen drog ju igång med all önskvärd tydlighet i fredags – men den är på intet sätt avslutad ännu. Mars och Uranus möts nu i veckan i en exakt kvadratur. Uranus har nu redan bromsat in och förbereder sig för att gå retrograd i nästa vecka – och Mars backar ju som alla vet redan. Det är så spännande läge nu. Nu handlar det om din vilja och din personliga kraft och självförtroendet som växer sig starkare. Tänk om det är så att du ska ta nya och lukrativa steg i karriären? Kasta ett getöga på vad det finns för intressanta chanser för dig därute. Du har turen med dig och kan förvänta en puff i rätt riktning i yrkeslivet – uppåt och framåt.

Skytten  

Hela ditt horoskop formligen skriker att du ska köra på. Go, go, go… Och visst det är det omedelbara, det spontana och hjärtliga hos dig som vi andra älskar med dig. Du är så positiv och medryckande –  som en frisk fläkt Skytten! Dessa kvalitéer är övertydliga nu när tonvikten i horoskopet ligger i ditt äventyrliga 9:onde hus. Det är främst i arbetslivet som veckans oförutsägbara influenser slår till. Visst ska du ta för dig och plocka möjligheterna som dyker upp längst din väg. Men.. förlåt min tråkiga attityd här, men den här veckan måste jag ändå anmana till försiktighet. Läget är spänt som en fiolsträng mellan Mars, Uranus och Solen. Att hela sex planeter backar.. däribland Merkurius gör ju att du måste lägga band på dig och be att få sova på saken. Ok – i kärlek kanske ett annat ordval är bättre! Tänk dig för innan du anförtror dig till någon.

Stenbocken  

Det dramatiska energiskiftet som ägt rum på stjärnhimlen under helgen håller sakta på att bedarra men det betyder inte att livet blir lugnare. Vi går den nya veckan till mötes med T-korset mellan Sol, Uranus och Mars fortfarande aktivt. Mars befinner sig nu väldigt nära jorden och synlig med blotta ögat om kvällarna, backar nu hastigt och har tagit sikte på Stenbocken. Han hinner inte in i ditt tecken den här veckan – men nära nog! Han känns redan av och denna vecka blir kvadraturen till Uranus exakt! Så räkna med en actionfylld vecka med definitiva risker – men andra sidan av myntet är stora möjligheter som dyker upp på din horisont. Tag fasta på det!  Det är jobb, business och ganska spännande, i alla fall superintressanta förslag på ingång.  Tillhör du de Stenbockar som finner nöje i goda affärer så bör du hålla dig framme med håven. Turen kan komma till dig nästan av sig själv om din önskan är stor.

Vattumannen  

Det är inte utan att jag är nyfiken och undrar hur fredagens fullmåne kändes för dig Vattenbärare? Ett mer laddat kosmiskt upplägg kommer du aldrig att uppleva igen under din levnad. Jag anar att du känner dig fylld av lust att komma vidare, att sätta bollarna i rullning och få saker att hända? En fullmåne kan vara knäckande för vissa – men de kan precis lika gärna vara vederkvickande och inspirerande – så tillhör du den sistnämnda kategorin kan du absolut ta nästa steg – men gör det försiktigt.  Det gäller att se framtiden an, hålla tungan rätt i mun och invänta rätt tillfälle så du inte rusar åstad med tankar, projekt eller saker som du känner att du måste göra. Det är stor fokus på ditt 5:e hus nu.. vilket kan leda till kreativitet, glädje, och kanske även tändning och sex. Skeenedet fungerar som ett socialt vitaminpiller – likasinnade dras till dig och hela veckan vibrerar av entusiasm.

Fiskarna

Veckan börjar mjukt och fint med att Månen rör sig igenom ditt tecken under måndag-tisdag. Se dessa dagar som en tillfällig respit ifrån ett i övrigt överspänt universum där Uranus och Mars är i spänt läge och kommunikationens planet Merkurius backar dessutom. Ja – hela sex planeter är retrograda så det är inte så där himla tjosan eller enkelt för någon levande varelse.  För många innebär denna vecka slutet på semestern. Solen är nu i ditt sjätte hus, som står för arbete och dagliga vanor, så jag antar att det är dags att kavla upp ärmarna och närma sig vardagen igen. Har förstått att många av er haft det tungt en tid. Tro det eller ej – ditt horoskop är faktiskt bättre än nästan alla andras. Vackra Venus är mitt emot i synnerhet Fiskarnas sista dekan (er som är födda i tecknets sista 10 grader). Ge livet och kärleken en chans! Trots allt det knasiga finns goda möjligheter där ute för dig.