Horoskop – Vecka 43

 

Astrology-Wallpaper

Väduren

Denna vecka lär sätta sprätt på energierna för i och med den hejdundrande fullmånen i Oxen som dominerar skeendena hela veckan släpper alla hinder och du kan räkna med en ny och friare energi. Tjoho! Fullmånen kan bjuda på överraskningar och kanske ställs du plötsligen inför helt nya situationer som du kanske inte hade räknat med? Nöden är uppfinningarnas moder sägs det och du är ju en mästare i att tänka fort och komma på nya lösningar. Det är full fokus på ditt ekonomiska andra hus och även förstås på det passionerade 8:e huset där vi nu får fullt pådrag. Wow.. Det handlar om att känna djupt, komma till insikt om vad som sker längst in i såväl psyket som i djupet av ditt hjärta.

Nu kommer vackra Venus, kärlekens planet, att hamna i fokus. Men inte bara hon – galna Uranus är också med i mixen. Hela veckan är kantad av stora känslor och nya möjligheter.

Oxen

Nu på tisdag glider Solen in i känslostyrda Skorpionen och där hamnar fokus på ditt privatliv och intima relationer. Nu vaknar såväl gamla kärlekar som nya intressenter till liv och det är troligt att du blir flirtad med, uppvaktad och kanske även förförd. Oh! På onsdag infaller fullmånen i ditt tecken och dina känslor blir stora! Din styrande planet Venus är fortfarande retrograd så det är en fördel att skynda långsamt på relationsfronten. Venus och Solen möts i konjunktion på fredag och hela helgen går i kärlekens tecken. Här tankar Venus i sig positiv energi från Solen och här påbörjas processen som gör att åter blir synlig på himlen och kan återfödas som morgonstjärna. Naturligtvis kan du möta någon nu, allt kan hända, men allt talar för att vi har en tomteblossenergi runt oss som gör att heta känslor lätt flammar upp men de kan slockna lika snabbt som de kom. Det är en underbar tid för att läka gamla hjärtesår, försonas med vänner från förr.

Tvillingarna

Nu rörs det om på stjärnhimlen och universum förbereder sig för det totala energiskiftet som ska äga rum i november som kommer att göra dig till en mycket gladare person än vad vi har fått se på länge. På tisdag glider Solen in i Skorpionen där redan Jupiter, Venus och din styrare Merkurius väntar. Den superladdade fullmånen på onsdag ställer saker på sin spets. Sant eller falskt? Rätt eller fel? Jupiter må sjunga på sista versen och redan lyft ena foten för att ta ett nytt steg – men med den här fullmånen till stöd kommer han att göra sitt yttersta för att krama ur sanningen. I relationer räcker det inte med ytliga kontakter utan det handlar om att lära känna varandra på djupet, tala ut och känna den andra parten på pulsen. (Venus retrograd). Ursäkter och tveksamhet är ingenting för dig nu. Merkurius är i kvadratur till Pluto och nu kräver du sanningen. Det är allt eller inget för dig i såväl kärlek, vänskap och affärer.

Kräftan

Det är ingen vanlig vecka som väntar för vi har ett stort skifte på stjärnhimlen och energierna kan vara lite mer volatila och pockande än annars. Att månen blir full i Oxens tecken med kaxiga Uranus vis sin sida är skeendet som dominerar hela veckan. Nu kan du passa på att hålla dig framme för det är stunder som dessa som får oss människor att agera. Exakt vad som komma skall kan vara omöjligt att förutsäga eftersom Uranus är så plötslig, förvånande och i vissa fall även chockerande. Vi andra gillar att se din fräcka sida Kräftan så ta för dig av livets smörgåsbord.

Positivt är att du blir stimulerad att tänka i nya banor, känner inspiration och glädje.  Solen, Venus, Merkurius och Jupiter huserar i ditt kreativa, busiga femte hus och livet är härligt.

Vackraste energin uppstår på fredag när Venus möter Solen och deras kärleksstrålar att ge dig en positiv vibb och du framstår i din allra bästa dager. Attraktionskraften på topp!

Lejonet

Det är en så spännande vecka och vad som än händer kan jag garantera att skeendena inte långtråkiga. Vi har en hejdundrande fullmåne att vänta som dominerar skeendena. I det yttre livet, i jobb och karriär kommer det att röra på sig. Bra eller dåligt kan man inte veta – men Uranus aktiveras så kan saker och ting, gärna oväntade och plötsliga saker brisera. Om det inte är en yttre händelse som påverkar kan det mycket väl vara att någonting mognar inom dig, ett beslut formas och du kanske väljer att medvetet göra en förändring. Vi har hela fyra planeter som befinner sig i Skorpionen och ditt känsliga fjärde hus som rör ditt hem och ditt inre väsen. Genom ett härligt möte mellan Solen och Venus utvecklas dina relationer som du vill och kärleken tycks övervinna allt! Merkurius kvadratur till Pluto guidar dig rätt och du äntligen kommer du nära de riktigt intressanta ämnena i samtalet med din partner.

Jungfrun

Det fullkomligen sprakar på sin stjärnhimmel denna färgstarka, dynamiska och på många sätt ovanliga vecka. Stora förändringar väntas. Det mest uppenbara är förstås fullmånen i Oxens som aktiverar både innovativa Uranus och stabiliserande Saturnus. De där båda tillsammans skulle kunna beskrivas som en lyckosam utveckling i en trygg miljö. Du kan få impulser att vilja resa, byta jobb eller söka yrkesmässiga utmaningar. Coolt! Gör det som du tycker känns rätt! Universum är vid din sida hela vägen. Kommunikation, nya idéer, brainstorming eller kanske är det ett djupsnack som gör hela skillnaden? Din styrande planet Merkurius möter upp med Pluto en gynnsam vinkel i Skorpionen i ditt kommunikativa tredje hus vilket gör att du når fram på ett alldeles underbart sätt som ger djup förståelse. Den som arbetar med ett skrivande yrke gör extra bra ifrån sig – men att alla Jungfrur har en rolig och social tid. Trevliga möten och prat med arbetskamrater, grannar och vänner. Dessutom finns där ett underbart möte mellan Venus och Solen som kommer att öppna ditt hjärta för kärleken under hela veckoslutet.

Vågen

Ja kära Våg – det är ett skifte på gång och från och med tisdag lämnar Solen lämnar dig och glider in i Skorpionens tecken. Ja, det blir mindre fokus på din person och andra ting får en mer framträdande roll. Månen blir full i ditt psykologiskt djuplodade åttonde hus tillsammans med plötsliga Uranus. Oh, det kan spraka till i dina sinnen för den här månen kommer lastade med passion, innovation och kanske även kärlek. Tipset är att inte låta känslorna fara iväg utan snarare att engagera sig i djupsnack och lära känna din vän på djupet. Hela fyra planeter kommer att befinna sig i ditt ekonomiska andra hus nu vilket förstås ger dig en puff i rätt riktning vad gäller ekonomin. Härligt!  Det här kan vara tillfället du hittar sättet att förbättra din inkomst, förhandla med banken eller nytt jobb. Tillhör du dem med näsa för affärer kan du säkert hitta lösningar inom kort. Jag rekommenderar inte att du genast börjar fibbla med sparkapitalet men.. tanken bör finnas där. Fullmånen bildar gynnsamma aspekter mellan Uranus och Saturnus och när dessa två samverkar kan det skapas såväl nya chanser som tur och god balans.

Skorpionen

Åh Skorpan, det här kommer att vara en superviktig period för dig och dina förutsättningar är optimala! När Solen på tisdag glider in i ditt tecken så simsalabim – har du en helt ny verklighet framför dig. Onsdagen erbjuder en superhet, spännande fullmåne som landar i ditt relationshus. Där har vi också nyckfulla innovativa Uranus som sänder ut de mest intressanta impulser och tankar. Ja – bra eller dåligt? Är du i en bra relation som du inte vill mista är det nog bäst att du håller dig i skinnet – men för er andra kan det här vara en så galet spännande period. Retrograda Venus spelar en viktig roll i skeendena nu och som alltid när hon är i farten handlar det om kärleken, om dina värderingar och pengar. Venus och Solen möts i konjunktion på fredag och hela helgen går i kärlekens tecken. Här tankar Venus i sig positiv energi från Solen och här påbörjas processen som gör att Venus åter blir synlig på himlen och kan återfödas som morgonstjärna. Hela fyra planeter befinner sig i ditt tecken nu och det är en känslig period för många och det är vattnets element som råder nu. Det är häftig att uppleva en sådan här period med vidöppna sinnen.

Skytten

Ja, det kan börja kännas av att du har jobbat för två och haft full rulle runt dig de senaste månaderna för energin blir lite sömnigare när Solen träder in i Skorpionens tecken där redan ytterligare tre planeter väntar. Det är vattnets energi nu som råder och för en eldig person kan det vara lite svårt att ta. Det kan inte vara fullt ös hela tiden och om du inte kämpar emot utan bara accepterar att energin är lite lägre gör du dig själv en tjänst och slår ner på takten. Det är bara två veckor kvar till dess det är dags för dig att skina och ”ditt år” börjar. Bida din tid, meditera, yoga och planlägg.

Men icke desto mindre blir månen full i Oxens tecken ihop med oförutsägbara Uranus på onsdag – och följer vi solteckenastrologin så infaller den månen i ditt flitiga arbetshus och nu kan det hända oväntade grejer runt ditt yrkesliv. Har du tur så är de riktigt spännande nyheter universum kommer med.

Stenbocken

Nu stökas det uppe på himlavalvet och det är en ny verklighet som skapas här. Mars, Pluto och Saturnus håller nu alla tre på att få upp farten och röra sig till andra områden eller grader än där de stått och gnuggat nu i månader. Härligt att få lite nytt tema – eller vad sägs? Från och med tisdag kommer hela fyra planeter att lysa upp ditt grupptänkande, utåtriktade 11:e hus och se till att det händer grejer. Dominerande den här veckan är den kaxiga fullmånen som infaller i Oxens tecken på onsdag. Intressant med den är att den äger rum i konjunktion med innovativa, ombytliga Uranus och även i en underbar aspekt till Saturnus (som drar in dig i dramat). Dessa två planeters möte är så intressant för det skapar en oerhört gynnsam miljö när Uranus ger strålande idéer och Saturnus tryggheten och fokusen på verkligheten som behövs för att det ska utvecklas väl.. Fullmånen hjälper dig, knuffar in dig i framtiden och får dig att ta steg som du kanske inte förmått ta utan den hjälpen.

Vattumannen

Mars, alltid denna Mars, har fått upp farten och nu flyger han fram igenom ditt tecken. Åh vad härligt Vattenbäre, för det betyder att det händer en massa grejer i ditt liv.  Nu kommer även Södra noden att lämna dig ifred och hela den här massiva perioden med eklipser och tumult ebbar snart ut. Härligt! Den här veckan domineras av fullmånen som infaller i Oxens tecken och dess konjunktion med din styrande planet Uranus. Det här blir ett så intressant skeende eftersom det var än Uranus aktiveras uppstår nya tankar, nya idéer, möjligheter och lösningar.  På tisdag glider Solen in i ditt karriärshus – det tionde – där redan Venus, Merkurius och Jupiter väntar. Wow! Det är nu det gäller för dig i yrkeslivet och dina insatser på jobbet att bli uppmärksammade och du får möjlighet att visa vad du går för. Vackra Venus är ju fortfarande retrograd och även hon utgör en del i skeendena runt fullmånen och nu ser det privata livet riktigt lovande ut för dig. Till helgen gör Venus ett underbart möte med Solen som kan få kärlekslivet att blomstra än mer.

Fiskarna

Nu längtar det rörliga och vilda i dig efter förändring. Stagnation är det fulaste ordet som finns i din vokabulär och det vill vi verkligen inte ha. Därför kommer Solens entré i Skorpionen och ditt nyfikna, reslystna nionde hus att kännas som en befrielse. Med hela fyra planeter i vattnets element börjar du känna dig som hemma och det är precis så där härligt, vibbigt och outtalat som du gillar. Spännande! Det som dock dominerar skeeneden nu är förstås veckans höjdpunkt – fullmånen som innehåller ovanligt kaxiga, chockerande och faktiskt även rätt sexiga element. Den är superintressant eftersom den aktiverar galna kicksökande Uranus och Venus på en och samma gång. Ja, det är klart att det börjar rycka i din äventyrliga själ nu. Innan du hoppar i galen tunna vill jag varna lite för impulsiva handlingar – håll koll på kreditkort och mobil innan du oplanerat swischar iväg dina besparingar. Fundera lite extra innan du låter sexiga främlingar komma dig allt för nära. Allt detta och mycket där till är troliga resultat under dessa stjärnor. Venus retro är inte bästa tiden för att inleda varaktiga relationer.