Horoskop – Vecka 43

 

Astrologiska förutsägelser för 23 oktober – 29 oktober 2017

Astrologiska förutsägelser för 23 oktober – 29 oktober 2017

Väduren

På måndag skiftar Solen tecken och glider in i Skorpionen och ditt åttonde hus där redan Jupiter och Merkurius väntar. Samtidigt som vi får ta på oss lite varmare kläder och dra oss in i husen banar universum upp för djupa samtal, intensiva känslor och åsikter och ingenting kommer att vara ytligt nu. Men.. härliga Venus som nu befinner sig i Vågen – och därmed är mitt emot allt som är du ger en lite glamourös känsla till horoskopet och det sociala livet är fylls av roliga moment. Tillhör du en av dem som jobbar med ett kreativt yrke så kan du förvänta dig såväl inspiration som flöde. Du kan göra väldigt bra ifrån dig nu. Det är lätt för dig att förhandla, göra dig hörd, bli sedd och nå dina mål nu. Att din styrare, kaxiga Mars nyss klev in i Vågen också ökar tempot och motivationen. Du får vad du vill Väduren – men grovjobbet måste du göra själv.

ANNONS

ANNONS

Oxen

Solen glider in i Skorpionens tecken nu på måndag och under den kommande månaden lyser den upp allt som är du,  så helt utan ansträngnings hamnar du i rampljuset. Mysigt, det här lär ge dig en skuts framåt och eftersom redan Merkurius och Jupiter – Kommunikationen och Lyckan finns på plats och inspirerar, motiverar och utmanar dig så kan detta inte bli annat än en jättefin period. Det ser ut som saker och ting faller på plats för dig nu Oxen. Att alla dessa sköna planeter befinner sig i ditt 7:e hus kan vara en bidragande faktor till att sådant som förälskelse, kärlek och relationer kommer i fokus. Glöm inte bort relationen som du har med Nr 1 – dig själv. Du är också viktig! Sätt dig själv och dina behov i första rummet nu och ge dig själv det där lilla extra.

Tvillingarna

Oh, en så intressant höst Tvillingarna! Solen och Jupiter befinner sig riktigt nära varandra nu och på torsdag kommer de två att mötas. Oh! Det om något är ett lyckobådande tecken så passa på att göra viktiga saker under denna dag så att de blir ”välsignade” med god energi.  Det ser ut som att du och ditt arbetsliv kommer att få en rejäl ansiktslyftning under det kommande året och vem vet – om det ens är samma yrkesidentitet du har innan året är över?  Din styrare Merkurius tuffar nu igenom ditt arbetsamma, flitiga sjätte hus och nu kommer fokus tveklöst att hamna på praktiska ting, arbete och kanske har du en diger lista på vad du måste utföra. I Skorpionens tecken blir Merkurius djuplodad och inkännande och det kan vara ganska tunga diskussioner som du hamnar i nu där din empatiska förmåga kommer att vara efterfrågad.

ANNONS

ANNONS

Kräftan

Det är en känslosam vecka som stundar och om du på något vis kan lyckas med att hålla dig neutral och undan ifrån de känslostormar och diskussioner som uppstår överallt runt dig blir det hela lättare för dig. Detta kommer sig av att vi befinner oss i ett nytt och känslosamt energiskifte och på måndag har vi hela tre planeter befinner sig i Skorpionen och i ditt kreativa och lite lätt dramatiska 5:e hus. Det här är förstås fantastiska nyheter för den som önskar inspiration och en puff framåt i sina skapande processer. Det kan även öka attraktionskraften och ge dig den där berömda glimten i ögat. Torsdag är en väldigt motsägelsefull dag eftersom Solen möter Jupiter (lycka) samtidigt som Månen passerar över Pluto (vilket vanligen är en jobbig passage). Det möjligt att det som sker nu drar i gamla sår och de mörkaste vrårna i din själ.

Lejonet

Det har varit väldigt mycket runt dig under hela året faktiskt om det finns möjlighet att bromsa ner tempo och ta några dagar ledig skulle det göra underverk för dig och ditt mående. Med Merkurius, Jupiter och Solen väl förankrade i ditt 4:e hus kan vara näst intill omöjligt att inte bli indragen i diskussioner som berör på djupet av din själ. Det är känslor som flödar över åt alla håll om du har möjlighet att backa undan, kanske läsa en bok eller pyssla med ditt eget så är mycket vunnet igenom det. På torsdag kan det blixtra till och hända saker i såväl arbetsliv som socialt och emotionellt.. Så genom att Jupiter och Solen möts här öppnas en möjligheternas portal här. Härligt!!

ANNONS

ANNONS

Jungfrun

Phu! Nu har verkligen ALLA planeter lämnat ditt tecken och för en tid kommer du att få vara ifred ifrån de kosmiska influenserna. Det betyder ju förstås inte att ingenting kommer att hända – tvärt om. Men det som verkligen sker – kommer inifrån dig själv och är inte beroende på någon yttre kraft eller liknande. Du har din styrande planet Merkurius i ditt 3:e kommunikationshus nu och dessutom i största närhet med Sol och Jupiter. Nu kan det som var och en förstår hända riktigt bra saker i det sociala livet, i kommunikationen och för den som har ett skrivande yrke är detta en dröm. Ge dig ut och mingla, flirta och lek. Torsdag är en extra bra dag. Yrkesmässigt? Ja, du är charmerande nu! Du får lätt ett nytt jobb, ny partner eller vad du vill. Passa på!

Vågen

Du har varit bortskämd med att ha Solen på din sida nu en månad – men nu får du vinka adjö till Solen när det byter tecken och flyttar in till grannen på måndagsmorgonen. Men kära Våg, du är fortfarande inte ensam för din styrande planet Venus finns vid din sida och ger dig tur, charm och ökar på det sociala och roliga flödet runt dig. Det där låter hur kul som helst! Passa på att använda dig av superflödet. Kärlek och välmående är det minsta du kan vänta dig. Dessutom har heta Mars precis kommit in i ditt tecken på jakt efter Venus förstås. Men.. det här ger dig kraften, motivationen och orken som du så väl behöver för att kunna genomföra dina planer. Solen går in i ditt 2:a hus och nu riktas din fokus business och pengar en tid. Du behöver få balans på det området! Nu har du kraften som behövs.

Skorpionen

Hur känns det nu Skorpio? Har du börjat känna att Jupiters krafter har satt igång flödet i ditt liv ännu? Om inte kommer Solens entré i tecknet att förstärka de eldiga krafterna och ge dig en skjuts som heter duga som kommer att kännas på alla nivåer i ditt liv. Tjoho! Nu kommer du och din vilja att hamna i blickfånget. Att Merkurius befinner sig i ditt tecken har vi alla märkt av för det var vid det skiftet #metoo började. Folk vill tala om djupa och svåra ämnen – och förstås eftersom ditt tecken aldrig kan beskyllas för ytlighet så är det viktiga processer som startar i dig nu. Tala, skriv och öppna ditt hjärta – det kommer du att vinna på. Torsdag är en superintressant dag när Månen och Pluto möts, samtidigt som Jupiter och Solen träffas. Idel goda tecken i skyn alltså – men.. det finns en skärpa med i bilden också så var lite vaksam och iaktta vad som sker runt dig.

Skytten

Måndag morgon gled Solen in Skorpionens tecken och hamnade då per automatik i ditt mystiska 12:e hus. Detta märkliga hus som håller allt ifrån kontakt med andra världar till andlig utveckling, gudomlig inspiration kan komma och kreativiteten flödar och fantastiska idéer kan komma fram. Den här veckan befinner sig förutom Solen även Merkurius och Solen där. Din styrare Jupiter är sannerligen uppe i smeten eftersom han befinner sig i Skorpionen och på torsdag möts han upp med Solen. Detta är ett i sanning förtrollande och livgivande möte. För den som har grundat och skapat förutsättningarna för att mirakler ska ske kan det här vara tiden du blir förälskad eller att du blir headhuntad eller på annat sätt känner dig ”upptäckt” sedd och välsignad.

Stenbocken

Solen skiftade tecken på måndagen vilket faktiskt ändrar förutsättningarna helt. Coolt! Nu önskar stjärnorna att du tar del av det underbara sociala skeendet som är på gång. Lev, njut och lek Stenis. Du har råd med det! Denna vecka befinner sig Solen, Merkurius och Jupiter i ditt utåtriktade 11:e hus och man anar att idéerna sprakar. På torsdag kommer Jupiter och Solen att mötas i en exakt konjunktion! Här ges gudomlig inspiration och du har en superbra öppning med kraftfull dynamik och bra idéer du kan använda. Det viktigaste nu är du själv, ditt mående och hur du ska uppnå dina mål. Rikta din vilja och se till att dina projekt och drömmar rullar igång. En annan och kanske inte fullt lika kul grej som också äger rum på torsdag – det är att Pluto och Månen möts. Det sker ju en gång i månaden och indikerar ett djup och en glimt av allvar i dig.

Vattumannen

Nu går det verkligen undan och du befinner dig i en ytterst produktiv period. Du är fokuserad och får saker att falla på plats. På måndagsmorgonen sällade sig glider Solen in i Skorpionen in i ditt 10:e karriärshus. Ah, härifrån och en månad framåt kan du börja skörda frukten av dina ansträngningar. Här har vi nu en underbar tio samlad, Jupiter, Merkurius och Solen.  Allt talar samma språk. Framgång! Passa på att njuta privat nu också. Bra där – det är såhär man bygger grunden till en framtid utav stål. På torsdag händer två speciella konjunktioner – Solen möter Jupiter (en fantastisk livgivande cykel påbörjas) och Månen kommer att klättra över Pluto ger ett stänk av allvar och några dagar när du är lite djupare och lite närmare ditt innersta.

Fiskarna

I och med att Solen också trätt in i ditt härliga, rörliga 9:e hus är den kosmiska påverkan en helt annan än den var bara för en kort tid sedan. Nu är det vattnets element som råder och du känner dig som hemma. Det är så mycket kul som händer i ditt horoskop nu. Och härifrån blir det bara bättre!  Saker faller på plats, du kan ordna upp din ekonomi, ditt liv och välkomna alla nya chanser som kommer till dig om du bara räcker ut handen. Detta med kärleksrelationer är ju akilleshälen för många Fiskar. Torsdag, fredag får du så mycket kosmisk medvind på kärleksfronten att det bara är att räcka ut handen mot din vän och låta magin äga rum! Ta för dig! Ni andra som redan har en relation – använd flödet konstruktivt för att förbättra andra områden i livet.