Horoskop – Vecka 44

 

myshaxa

Väduren

Nu kan du se fram en mot ytterligare en effektiv och arbetsvecka och generellt är det bra flyt i ditt liv. Mars närmar sig Vattumannens sista dekan, tjoho! Jag anar att du längtar att se honom i ett annat läge. Under måndagen kan vi fortfarande åtnjuta mötet mellan Merkurius och Jupiter som ger en så optimistiskt och positiv känsla. Nu är det dags att fatta beslut, våga lägga fram förslag eller kanske till och med en flirt? Superintressanta saker som är igång det är att vi har två planeter som är på väg tillbaka in i Väduren. Först in är Venus som 1 november glider in i Vågen. Det här placerar oss tidsmässigt i skeendena runt den 14/9. Kan du dra dig till minnes av vad som hände då? Nu får du åter en chans med Venus, dina känslor, värderingar och vad som du håller kärt. Det kan vara att du behöver göra om det var något som inte blev bra. Nästa planet som är på gång tillbaka in i Väduren är Uranus. Återigen leds vi tillbaka i det förflutna och kämpar vidare med de processer som drog igång där i maj.

Oxen

Hoppas att förra veckans fullmåne var lugn och njutbar – men om den inte var det är jag inte det mista förvånad. Att månen blev full exakt på Uranus är väldigt ovanligt och dramatiskt. Är du en av de många Oxar som har känt sig lite upp och ner känslomässigt och kanske fått uppleva tvära, plötsliga girar eller i värsta fall kanske chock? Förutom fullmånen så är din gudinna och styrande planet ute riktigt rejäl baklängestripp. I början på veckan passerar hon Uranus för andra gången (ett möte återstår). På onsdag glider hon tillbaka in i Vågens tecken där hon älskar att vara, där intellektet övervinner de dramatiska känslorna och här kommer Venus till ro. Hon vill ha balanserade, härliga relationer och tycker nog att det är skönt att vara missförstådd och dragen baklänges i Skorpionen. Nu är det dags att tala civiliserat, vänligt och vackert till varandra och söka harmoni.

Tvillingarna

Nu Tvillingarna är det primetime för dig och du börjar minnas dina glansdagar. Redan nu under helgen möttes Jupiter och Merkurius vilket kan ha gjort underverk i ditt liv. Detta är det första av totat tre möten som väntas här under hösten. Mirakulösa tankar och idéer kan kläckas nu och kontakten mellan dig och omvärlden är på topp. Så charm, flirt och roliga stunder är vad som väntas. Den gynnsamma energin hjälper dig att komma överens med folk – på alla upptänkliga sätt. Vår kosmiske budbärare förbereder sig alltså inför en retrograd period här i Skytten som börjar den 16 november. På onsdag tar budbäraren steget över till Skyttens sfär. Här kommer han att verka i en miljö som verkligen överträffar hans förväntningar! Här är det högt i tak och kommunikationen är på högsta nivå. Wow.. och detta är bara första steget i i förvandlingen. Inom ett par veckor har ytterligare underbara ting hunnit falla på plats..

Kräftan

Veckan börjar mjukt och fint med månen i ditt tecken under två dagar och på ytan ser allt harmoniskt ut men.. Man kan aldrig vara så säker för under denna så färgsprakande Uraniska himmel kan faktiskt vad som helst hända.  Den hejdundrande process som drogs igång vid fullmånen i onsdags rullar på fortfarande så du kan förvänta dig överraskningar och roliga händelser. Solen lyser nu upp ditt kreativa, glada 5:e hus vilket ger en öppen famn och en välkomnande, inkluderande känsla. Under måndagen möts Merkurius och Jupiter och den kosmiska omfamningen är genialisk, sprudlande och idérik. Våga göra någonting annorlunda nu Kräftan, boka en resa, flirta eller säg hej till någon du inte känner? Du kan lära känna kul människor och knyta viktiga bundsförvanter under tider som dessa.

Lejonet

Måndagen präglas av den optimistiska känslan som mötet mellan glittriga Merkurius och mirakulösa Jupiter skänker. Det är som ett litet vitaminpiller som får in dig på positiva tankar som faktiskt kan hjälpa dig framåt. Det här är bästa tillfället att brainstorma och låta tankarna flöda fritt. Det här är det första mötet mellan dessa två planeter, vi har ytterligare två möten till att vänta längre fram som leder processerna vidare. Kul! Solen bildar nu en fin vinkel till Saturnus som grundar och ger stabilitet. Känslolivet och kärleken kan innehålla en del överraskningsmoment och tillfälle till eftertanke. Retrograda Venus är mitt emot Uranus vilket är explosivt och det kan vara klokt att förhålla sig lite passiv och avvaktande i alla relationer och se vad som händer. På onsdag skiftar Merkurius tecken och går in i Skytten och Venus glider tillbaka in i Vågen på onsdag och det blir lite enklare.

Jungfrun

Allt sedan fullmånen förra onsdagen har luften varit snudd på elektrisk eftersom den varit fylld med sprakande uranisk energi. Den processen fortsätter även denna vecka eftersom Venus nu aktiverar Uranus. Hm.. man kan tänka att detta är superspännande eftersom det kan ge de mest oväntade överraskningar. Men.. i kontakten med Venus blir det snarare känslorna som blir lite utsatta – eller så är det du som blir lite kall och ball och vågar gå dina egna vägar. Du, zodiakens ståndaktigaste har verkligen jobbat på under hösten och du ska ha en eloge för att du varit så fokuserad. Det verkar som att du får uppmärksamhet och berömmelse för dina insatser. Nu befinner sig din styrande planet befinner sig nu i allra bästa läge – i konjunktion med Jupiter – och detta möte är så välkommet eftersom öppnar upp för nya möjligheter och placerar dig på kartan igen. Härligt! Merkurius glider in i Skytten på onsdag och där kommer du in i en energi som stimulerar och motiverar dig.

Vågen

Musiken tystnade kring dig här när alla planeter gav sig av bort men från och med onsdag backar din härskarinna Venus tillbaka in i ditt tecken igen. Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun för ditt horoskop blir lite riskutsatt eftersom Venus är mitt emot coola, oväntade Uranus. Som om inte det vore går Uranus under nästa vecka gå in i Väduren, i opposition till allt som är du.. vips, förs du tillbaka till händelser och processer som du redan upplevt. 9/9 för Venus och 15/5 för Uranus. Hemma i sitt eget tecken trivs förstås Venus jättebra och du kommer också att känna dig mycket mer tillfreds trots att hon är retrograd. Men, oppositionen till Uranus är retsam, oförutsägbar och i värsta fall även chockerande så utsätt dig inte för risker eller situationer som du känner är svåra att klara av den just under denna vecka – sen är det fritt fram även för din vilda sida.

Skorpionen

Veckan börjar med ett härligt möte mellan Jupiter och Merkurius som landar invid ditt andra hus och påvisar en ekonomisk öppning. Coolt! Men ska du göra något bör du agera omedelbart för redan på onsdag har Merkurius glidit in i Skytten och faktiskt också in i sin pre-skuggperiod! Budbäraren förbereder sig nu för retrogaden och redan där markeras att det från onsdag kanske är bästa att inte vara förhastad trots allt. Venus har nu ägnat nästan hela oktober retrogad backar nu ut ur Skorpionen och utsätter sig också för att stå öga mot öga, i en utmanade opposition med Uranus. Här, den här veckan, kan vad som helst hända för ingenting är förutsägbart under dessa stjärnor. Lite läskigt är det men.. du kan inte tumma på det du tycker är rätt och tror på. Ja, det är möjligt att du kan vara lite snabb med att bedöma andra men  å andra sidan.. Lita på vad du ser och vad du känner. Det är inte riskfritt att ta in nya personer i ditt liv under dessa stjärnor så granska gärna alla nya i sömmarna ordentligt.

Skytten

Mirakulösa Jupiter möttes upp med Merkurius under helgen vilket är så fördelaktigt för dig. Kontakten mellan dessa två motiverande, sprakande planeter sätter igång utveckling, tankar, möjligheter och kanske löften om en gyllene framtid. Dessa två planeter kommer på grund av Merkurius retrograd att mötas ytterligare två gånger till innan året är över så det som sägs eller sätts igång här hinner mogna över tid. Redan nu på onsdag glider vår budbärare in i Skytten och ser till att du hamnar på kartan. Åh vad härligt va? Äntligen börjar liver rulla för dig. Men, samtidigt som detta underbara sker står retrograda Venus lite illa till, i opposition med Uranus så kärleken och känslolivet är inga säkra kort nu kan jag lova. På onsdag går Venus tillbaka in i Vågen och där kommer händelser ifrån 9/9 att aktiveras. Var befann du dig känslomässigt då?

Stenbocken

Du är vanligen inte den man ser som en lagspelare men nu pekar horoskopet tydligt på ditt samarbetsvilliga 11:e hus. Jupiter och Merkurius är in konjunktion på måndag och det är faktiskt genom andra människor, folk du redan känner, kontakter eller helt nya möten som  magin kan kicka in. Du vinner på att göra lite djärva utspel eller kanske lite vidare cirklar än annars. Denna onsdag erbjuder två förändringar som är riktigt intressanta. Merkurius glider in i Skytten och in i ditt drömska 12:e hus där han på grund av en kommande retrograd period kommer att vistas i ända fram till 4/1 2019. Dina drömmar kan vara djupa och meningsfulla så du gör klokt i att lägga dem på minnet eller skriva drömdagbok. Samtidigt som detta sker backar kärlekens gudinna Venus tillbaka in i Vågens tecken och faktiskt kan hela den här veckan vara lite påverkad av Venus opposition till Uranus ger oväntade moment, överraskningar och tvära kast. När Venus hunnit en bit in i Vågen blir den känslomässiga situationen mycket stabilare för din del. Det är just den här passagen som är lite riskfylld i relationer.

Vattumannen

Heta Mars är stark nu när han dundrar igenom den sista dekanen av ditt tecken. Din vilja är lag och du visar prov på att oerhörda målmedvetenhet. Samtidigt ser vi hur mirakulösa Jupiter kämpar sig igenom de sista graderna av ditt karriärshus. Under helgen möttes Jupiter upp med Merkurius och det här är det första mirakulösa mötet av tre. De andra kommer nu lite längre fram. Om det är någonting i ditt yrkesliv som du vill ändra på eller förbättra så är detta en väldigt bra tid för att agera. Låt folk veta att du är öppen för att utvecklas för under dessa stjärnor föds nya möjligheter. Du är i ditt rätta element nu när hela stjärnhimlen är färgad av uranisk energi. Processen drog igång redan vid fullmånen förra veckan men fortsätter nu när Venus backar tillbaka och åter kommer att stå mitt emot din styrare Uranus. Emotionellt och i kärlekslivet är det kanske lite knepigare nu för nu vill du allt tror jag. Det är heta känslor på tapeten, kanske drömmer du om ditt ex?

Fiskarna

Ja kära Fiskarna, Universum bjuder på hopp och nya möjligheter. Det härliga mötet mellan Jupiter och Merkurius drog igång redan under helgen men denna pigga, nyanande energin hänger med dig här en bra bit in i veckan också. På onsdag går Merkurius in i Skytten vilket verkligen är välkommet för din del. Äntligen har vi ett nytt och riktigt bra tema på gång. Det här är det första steget i den gynnsamma processen. För en gångs skull tycks orosmolnen faktiskt tona bort och det där vackra som glittrar där framme vid horisonten är din framtid. Kort och gott – under de kommande veckorna får vi ett nytt kosmiskt scenario på plats. Mitt bästa råd till dig nu är att fortsätta jobba på som vanligt och låta alla komponenter komma på plats. Jag förstår såväl att du undrar över såväl jobb och kärlek och ja, du kommer att få allt du vill – snart.