Horoskop – vecka 44

9de95cf22a061aeda049c1cf1d1843a8

 ⭐️ Väduren

De astrologiska händelserna låter inte vänta på sig för natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt 8:e hus. Intressant med denna måne är att den infaller mitt emot Uranus och tillför en pigg nydanande energi som hjälper till att tänka utanför boxen och tända på de nya influenser som kommer in. Det här kan även öka ditt intresse för politik, miljö och samhälle. Väldigt intressanta intellektuella influenser väntas.

Om du tillhör de Vädurar som har tyckt att energin inte räckt till allt du vill göra? Din styrande planet Mars har varit osynlig på stjärnhimlen i tre månader och därför inte kunnat förse dig med ditt livselixir. Men den 31/10 återföds han och visar sig på natthimlen och härifrån ska du se att du får tillbaka din personliga kraft och livslust. Så efterlängtat och välkommet. Härifrån kan allt kul hända. Med hela fyra planeter som aktiverar din finansiella sektor kan du förvänta dig att det händer saker hjälper dig att påverka din ekonomi positivt. Härligt!

 ⭐️ Oxen

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt 7:e hus, mitt emot Uranus dessutom vilket är spännande förstås eftersom det tillför överraskningar, ibland i extremfallet chock, men troligare helt nya tankar och möjligheter till dig. Det kan även tillföra en rebellisk, ibland politisk udd till det hela. Det här är toppen Oxen och kan hjälpa dig att skapa jämlikhet, rättvisa och balans i dina relationer. Det är troligt att du varit för givande och följsam i någon del av ditt liv och gett mer än vad som är rimligt.

Kan det vara så väl att det nu är slut på sötebrödsdagarna, att Oxen lägger på locket på burken, reser sig och talar ut sin sanning? Under några dagar har vi hela fyra planeter som välsignar dig och sprider positiva vibbar. Du är så charmig, attraktiv, kanske till och med magnetisk nu och människor dras till dig. Den 30/10 möts Venus och Merkurius i en konjunktion som gör Venus mer talträngd och Merkurius lite mer älskvärd. Roligt! Pratiga, charmiga dagar alltså. Men på fredag 1/11 händer massor! Venus träder in i Skytten, Mars blir synlig på morgonhimlen och Merkurius vänder retrograd! Det är vad man kan kalla massiva förändringar och härifrån blir tillvaron förstås en annan.

⭐️ Tvillingarna

Natten till måndag infaller en nymåne i färgstarka, målinriktade Skorpionens tecken i ditt 6:e hus – mitt emot Uranus vilket förstås är superspännande och tillför nya tankar och energier till ditt liv. Under några dagar har du fyra magnifika planeter Solen, Månen, Venus och din styrande planet Merkurius som alla befinner sig ditt arbetshus. Se denna nymåne som ett vitaminpiller och en väckarklocka som kan väcka äventyraren och rebellen i dig. Du kanske är trött på att ha det som det är nu och vill pröva dina vingar?  Det kan vara en superbra tid för dig att försöka utröna om din arbetsplats verkligen erbjuder dig den ultimata utvecklingen – eller om nymånen utgör signalen till att det är dags att påbörja processen att leta sig visare. Det kan vara dags att utvärdera hela livsstilen faktiskt med dagliga vanor, maten du äter, din träning – rubbet kort sagt. Den 30/10 möts Venus och Merkurius i en konjunktion som gör Venus mer talträngd och Merkurius lite mer älskvärd. Roligt! Pratiga, charmiga dagar alltså. Men.. på fredagen händer massor! Venus byter tecken, Mars blir åter synlig på himlen och vitaliseras – men allra viktigaste för dig är förstås att din styrare vänder retrograd.

⭐️  Kräftan

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt 5:e hus. Den här nymånen är inte nådig eftersom den infaller exakt mitt emot Uranus och väcker sanningen och rebellen inom dig. Coolt! Nymånen landar i din nöjessektor där kreativiteten, samvaron med andra och glädjen bor. Under dessa stjärnor kan lära dig prioritera dig själv och det som gagnar dig personligen. Nu kanske du får upp ögonen för och äntligen gör något åt din diplomatiska, vänliga och alltför tålmodiga sida och börjar vara sann emot dig själv.

Om du omger dig med tråkpåsar, med människor som faktiskt inte tillför eller stimulerar dig blir ju konsekvensen att ditt liv därefter. Vänd på steken Kräftan och välj dig själv – inte enkom dem som behöver dig eller är vana att få åtnjuta din service. Vidga ditt kontaktnät och se till att komma ut i sammanhang där du har kul och får nya impulser. Det är superhärlig energi runt dig och förutsättningarna de bästa. Vid månadsskiftet händer massor – att Venus byter tecken och Merkurius vänder retrograd är kanske det viktigaste. 

⭐️ Lejonet

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken och planeterna reflekterar nu ditt hem och din karriär och behovet att finna en balans mellan dessa. Solen och Måne i exakt oppostion till Uranus. Wow! Detta sätter igång massor av tankar och idéer och det är superintressanta processer på gång i ditt liv nu när saker ställs på sin spets, belyses och framtvingar på så vis någon form av ställningstagande inom dig. Om man kokar ner det hela handlar det om dig som individ, vad du har för rättigheter och skyldigheter. Det är du och kärleken och behovet att dela sitt liv med andra. Detta ställe emot det unika i dig, ditt sätt att uttrycka dig, din frihet och din karriär. Det här är djupa grejer Leo som tål att tänkas på ordentligt.

I mitten av veckan utmärker sig som härligt social och flirtig när sociala Merkurius möter den gemytliga Venus och du får extra lätt att nå fram till människor. Om du har något på hjärtat se till att få det sagt här. Redan på fredag har vi helt andra vindar i horoskopet. Då vänder ju Merkurius retrograd, Venus skiftar över till Skytten och det kommer inte vara lika lätt att nå fram på ett tag. 

⭐️ Jungfrun

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt kommunikativa 3:e hus och nymånen bildar en exakt opposition till Uranus vilket förstås gör det hela väldigt intressant. Smarta Uranus, innovatören, nytänkaren befinner sig nu i ditt visionära 9:e hus. Man kan ana att du nu dras till spännande människor, nya möten, nya teman, sugs in i diskussioner och bollar tankar och intressen med folk.  Att dessutom Merkurius och Venus också är i Skorpionen är så häftigt så ge dig ut och sondera terrängen här. Under onsdagen möts de två planeterna och även om det är kort öppnas en dörr, en flirt, en chans eller vad det kan vara så passa på att utnyttja den chansen. Under fredagen är det redan annat ljud i skällan för där står du istället iför en tvärnit och en abrupt vändning i energierna. Här bryts magin och balansen som upprätthållits av det ”ömsesidiga mottagandet” mellan Mars och Venus – genom att gudinnan flyttar in till Skyttens sfär. Men det som påverkar dig allra mest är ju Merkurius som vänder retrograd den dagen.

 ⭐️ Vågen

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt 2:e hus som handlar om dina värderingar och tillgångar – materiella och själsliga. Nymånen kommer som ett vitaminpiller med ett löfte om en ny start. Uranus befinner sig vid nymånen exakt mitt emot Uranus så man anar att det sprakar till och att du öppnar dig för nya impulser, tankar och ideér. Du kan komma på hur du bäst ska lösa din ekonomiska ekvation och.. kanske också komma till insikt inre processer.

Din ”superkraft” är ju förstås din charm och förmåga att nå fram till människor. Att ha 3-4 planeter i Skorpionen, Venus är en av dem (som det är under veckan) ger riktigt bra förutsättningar till flirt, förälskelse när hon möter Merkurius i en konjunktion under onsdag/torsdag. Nå, den kraften kan även användas kreativt på alla sätt du önskar utrycka dig. Människor lär falla för dig nu så använd din förmåga varsamt. Det underbara läget med Venus och Mars i varandras tecken – ”ömsesidigt mottagande” är med dig i ytterligare några dagar men på fredagskväll bryts den magin när Venus istället glider in i Skytten. Samma dag vänder också Merkurius retrograd.

⭐️ Skorpionen

Denna måndag infaller din årliga nymåne i ditt 1:a hus och dessutom är den exakt opposition Uranus. Ja kära Skorpion, under den här fantastiska nymånen återföds din själs innersta vilja. Allt sedan Solen gled in i ditt tecken förra veckan är dina förutsättningar optimala. Det är en fantastisk utveckling som har satt igång inuti dig och din självkänsla och tro på framtiden är på topp. Frihetsälskande Uranus, vår kära rebell och revolutionär kan tända en längtan i ditt bröst efter något nytt. Ska jag vara singel eler i par? Stanna eller gå? Detta är frågor som kan snurra runt i ditt inre. Vad detta innebär exakt för dig är individuellt, Uranus handlar just om det unika i oss. Du har även Merkurius och Venus på din sida denna vecka och alla goda krafter tycks vara inkopplade på ditt fall. Jobba med attraktionslagen, önska gärna in energi, nya möjligheter. Under dessa stjärnor kan du få en snabb uppdatering och faktiskt kunna snedda lite och lätt nå dina mål. På fredag kommer lämnar Venus dig plus att Merkurius börjar gå retrograd. Hm.. ja, lite annorlunda blir det allt Skorpan. Du kommer djupare i såväl dina tanskar som dina känslor när Merkurius backar. 

⭐️ Skytten

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt 12:e hus. Det är här som dina drömmar vävs och andligheten frodas. Du kan förvänta dig ett energipåslag i dessa områden och dt är heller inte omöjligt eftersom denna nymåne befinner sig i direkt opposition till Uranus att din intuition blir knivskarp eller att du får tag i den synska, andliga sidan inom dig. Det här är kraftfulla energier som universum laddar ner. Förutom Uranus oppositionen har vi också mars i kvadratur till Saturnus och Pluto så det är inga milda energier. De är pockande och krävande och kan knuffa dig förbi dina egna gränser. Det här kan låta hemskt förstås men vad än som händer är dessa prövningar till för din personliga utveckling. Det krävs av dig att sätta ner foten och bli tydlig med hur du vill ha det och faktiskt säga det rent ut till folk – utan omsvep. Nej Skytten, du behöver inte alltid vara hjälten som tar hand om andra. Under dessa stjärnor kan det mycket väl vara att det räcker bra att du tar hand om dig själv och är lyhörd emot din kropp och dina egna behov. PS: Venus kommer in i ditt tecken på fredag och där börjar din tid att få skina.

 ⭐️ Stenbocken

Natten till måndag infaller en nymåne i Skorpionens tecken i ditt 11:e hus – mitt emot Uranus dessutom som är överraskningarnas planet. Uranus är känd för att vara rebellen som kickar igång oss, kortsluter våra kretsar och därigenom får oss att tänka i nya banor. Här föreligger det ingen risk att du nickar till. Det här kan bli hur intressant som helst så under det kommande månvarvet kan du förvänta dig det oväntade. Eftersom det 11:e huset är mer publikt än personligt så det troligt att det är där ute i cyberspace, via sociala media eller möjligen på konferenser eller andra stora sammanhang som du gör intressanta erfarenheter och bekantskaper nu. Heta Mars som varit lite i skymundan ett tag befinner sig i ditt karriärhus, och han blir nu åter synlig på morgonhimlen och i kvadratur med Saturnus och senare Pluto och ja – där kopplades även du upp mot det dynamiska och heta. Oh! Det här kan innebära du möter någon intressant person i jobbrelaterade sammanhang. Det är optimal energi för alla sociala sammanhang denna vecka – men det gäller att smida medan järnet är varmt. På fredag vänder Merkurius retrograd och då är det inte så lättsamt och smidigt längre.

 ⭐️ Vattumannen

Oh, nu blir livet lite spännande igen och saker och du kommer inte att behöva vänta länge för att se resultat heller. Redan under natten till måndagen den 28/10 har en nymåne infallit i Skorpionens tecken och detta har skett i ditt 10:e hus karriärshus – med din härskare Uranus i Oxen i en exakt opposition. Häftigt Vattenbärare! Okay.. Uranus lockar fram det unika i dig och du kan med lätthet placera dig i gräddfilen nu -faktiskt både socialt och yrkesmässigt.

Kul nu är den onsdagens möte mellan Merkurius och Venus som bildar en liten pratglad, uttrycksfull, flirtig och om du vill även kreativ bubbla som varar ett par dagar innan den försvinner iväg – även de befinner sig i karriärshuset.  Det gäller att vara snabb i vändningarna här för på fredag är bryts magin. Venus glider in i Skytten (genast mindre fördelaktigt för dig) plus att Merkurius vänder retrograd igen- vilket i vanlig ordning innebär att vi vänder oss inåt och blir djupare och mer eftertänksamma i uttrycket.

⭐️ Fiskarna

Natten till måndag infaller en nymåne in Skorpionens tecken i ditt 9:e hus. Det är en intensiv och djup  nymåne när starka krafter kan manifesteras. Uranus befinner sig i ditt kommunikativa tredje hus och mitt över, i opposition finns Solen och Månen. Wow.. Att även Mars befinner sig i kvadratur till Saturnus och Pluto gör detta så kraftfullt. Och nu kära Fiskarna får du ursäkta mig för denna långa ramsa med astrologiska ord och uttryck. Men vad jag ville ha sagt att den här månen kommer med nyheter till dig, eller kanske ett erbjudande snarare.  Skorpionmånen innehåller fågel Fenix kraft, transformationens kraft och här kan du höja dig över din nuvarande situation och skapa något helt nytt om du vill. Potential det är vad vi ser här. Så gör vad du vill med denna chans – den är din och den är här.

Kul nu är den sociala, flirtiga öppning som äger rum när Venus och Merkurius möts under onsdag/torsdag. Kom, kom säger planeterna – men det gäller i så fall att hänga med i svängarna och vara snabb. När Merkurius vänder retrograd och Venus skiftar tecken under fredagen är energin redan helt annan – inte lika oförvägen och öppen.