Horoskop – Vecka 46

 

ko med måne

⭐️ Väduren

Se fram emot en väldigt fartfylld – men faktiskt på många sätt underbar period när universum ser till att du får en rejäl återbäring på tidigare insättningar i karmabanken. Det är Jupiter som bildar en så vacker vinkel till din styrare Mars månd – torsd. Han dundrar fram, sista veckan i Vågen nu – pigg, glad och stärkt. Det ser ut som att dina bekymmer kära Vädur kommer att ordna upp sig och du har fullt upp att göra i varje stund nu.

Som om inte det vore nog så har vi en oerhört stark fullmåne på gång vars energi du känner av med all önskvärd tydlighet redan under måndagen – trots att den inte når sin fulla mognad för än kl 14:37. Denna måne kommer att landa i ditt 2:a hus som vanligen handlar om pengar, men det kan också röra värderingar och vad som är viktigt för dig. Mitt råd till dig nu är att vara i din sanning och våga stå på dig.

⭐️ Oxen

Nu har Solen befunnit sig i skorpionen tecken och i ditt sjunde (kärlekshus) i flera veckor och här påbörjas vandringen igenom Oxens sista dekan. Man kan ana att mycket tankar och känslor har snurrat runt kärlek och relationer för din del. Det är en superspännande vecka som ligger framför dig och nu på tisdag bildas en magnifik fullmåne Oxen som tiggas av flera andra planeter så den är väldigt kraftfull och till sin energi. Wow .. det här är din egen måne som sätter dig och din vilja i fokus och den infaller förstås i ditt 1:a hus. Oxemånen envis, målinriktad och ganska kaxig. Men tillhör dem som upplevt att problemen tornat upp sig på hög så kanske Mars sextil med Jupiter kommer med välsignelser och glädjebud. Energin kan absolut vara en aning dramatisk – visst! Men slutet gott – allting gott!

⭐️ Tvillingarna

Vi har en tilltagande måne på gång och under tisdagseftermiddagen blir månen full i Oxens tecken i ditt andliga 12:e hus. Denna måne har bildar kopplingar till en rad planeter vilket öppnar möjligheterna för en dialog med såväl spännande Pluto och Saturnus. Samtidigt kommer även retrograda Merkurius att vara i ihop med Solen – vilket ger ett välsignat ögonblick. Ja, vissa ser ju ständigt Merkurius retrograden som ett riktigt dåligt tillfälle att kommunicera. Men, det ligger också till så att man vid retrograderna faktiskt kan gå tillbaka och tala om saker som hänt tidigare och tala ut. Tänka om och tänka bättre helt enkelt. Vi kommer att ha Mars i sextil till Jupiter precis samtidigt så utvecklingen under dessa dagar är innehåller enorm potential. Snygg-Venus är ju också med här i bilden Tvillingarna så jag tror på glädje och kärlek för din del framöver.

⭐️ Kräfta

Månen är ju din styrande planet kära Kräftis och denna vecka bjuder universum på en riktigt känslosam och inte helt odramatisk fullmåne och detta skeende kommer att dominera hela veckan. Det är förstås på tisdag som den blir helt full. Du kan välja lite hur du vill göra här – för den som är i farten med något kan finna kraften och glöden att verkligen lyckas med vad än du tar dig för. Den skrivande personen kanske finner det rätta uttrycket exempelvis. Mars sextil Juptier är öppnar ett lyckosamt fönster så valet är ditt i kärlek och business. Men nu möts också Solen och den retrograda Merkurius och därigenom är det lätt att du fastnar i gamla minnen och får en liten melankolisk dipp och minns svunnen kärlek. Det kan också vara så att du hux flux stöter på något gamla ex eller att någon vän från förr gör hör av sig

⭐️ Lejonet

Det är nog bäst att du räknar med att hamna i blickfånget nu när fullmånen lyser upp ditt karriärshus och allas blickar vänds mot dig.  Så på med stora leendet och om du har att välja mellan två outfits – ta den du känner dig mest säker i. Just den här månen är speciell av en rad skäl. Solen i Skorpionen och retrograda Merkurius ihop är som bäddat för högkänslighet och missförstånd och Månen de belyser just allt detta. Så rådet är inte ta åt dig för något som sägs under tisdag/onsdag för känslorna blir lätt stora. Men vi har också Mars som bildar superfin aspekt till Jupiter nu och det du gör och säger kommer att synas. Under de kommande veckorna är det möjligt att du blir uppmärksammad, omfrågad eller headhuntad. Putsa upp Linkedin profilen och var beredd. Kärleken då? Visst! Under dessa stjärnor kan det rassla till på den fronten också.

⭐️ Jungfrun

Säg är det konstigt att man längtar bort nu i novembermörkret? Din styrande planet Merkurius är retrograd och möter upp med Solen samtidigt som årets enda fullmåne lyser upp ditt äventyrslystna 9:e hus. Vad sägs om att ta sig en liten avstickare? Om det är möjligt; gör det. Vita stränder, exotiska länder hägrar. Men alla ni andra som inte kan slå sig lösa bör vara lite försiktiga. Om du av en händelse råkar gå online och råkar halka in på en resesajt.. Ta det varligt med klickandet under dessa stjärnor är det lätt att man kan vara lite väl spontan och kanske inte helt igenomtänkt. Framemot slutet av veckan börjar Merkurius att sakta ner farten så det går åt håll. Glada nyheter denna vecka är Mars/Jupiter kopplingen, och styrkan som Sol/Pluto erbjuder. Det företagsamma kan med fördel utnyttja den här energin och göra bra affärer.

⭐️ Vågen

Motiverande Mars håller fortfarande i taktpinnen och det är ytterligare en intensiv vecka som väntar här. Det gäller att navigera med en viss försiktighet för det är fortfarande ganska knepiga energier som råder. Det som är jättebra här är att du vet vad du vill och har tydliga mål. Håll dig till dem och ändra inget i nuläget. Åres enda fullmåne i Oxen är på väg och gör sig redo att lysa upp ditt finansiella  8:e hus som kan handla om delade resurser. Kanske är det dags för dig att lägga om lån eller på andra sätt ordna din ekonomiska situation.  Denna måne kan också handla om djupa känslor, passion och andlig transformation.  Oxe/Skorpion – intensitet, järnvilja och så lite passion på det. Det här börjar låta som handlingen i en såpopera. Måne/Saturnus/Pluto sextilen som råder är mäktig, ger stabilitet och insikt. Tro på vad du känner och tveka inte är rådet.

⭐️ Skorpionen

Härliga Solen har redan hunnit mer än halvvägs igenom ditt tecken nu och vanligen så brukar ju det innebära att du känner dig stark i din övertygelse men retrograda Merkurius nu backar över ditt varande, Solen vilket medför att oklarheter uppstå och det som var tydligt igår kanske är tveksamt idag. Under tisdagen har vi dessutom en fullmåne i Oxen som lyser upp ditt härliga partnerskaps hus. Du kommer att vara den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang nu. Du känner dig säker i dig själv, i din roll och känslan till din partner är samstämmig och finstämd – eller? Fullmåne ställer allt på sin spets och alla känslor blir stora! Agera inte på plötsliga impulser den här veckan. Det är alltså inte läge att göra drastiska förändringar vare sig vad gäller relationer, utseende eller karriären just nu. Vad det än är så sov på saken och låt dina beslut mogna

⭐️ Skytten

Venus guidar dig igenom denna vecka vilket förstås gör att du drar till dig nya möten, människor och roliga händelser. Vi har en fullmåne på tisdag som dominerar händelserna, gör känslorna stora och faktiskt får fart allt. Den här fullmånen är speciell eftersom den triggar så många andra planeter samtidigt, ger dig styrka, vilja och lusten tillbaka. Måne/Saturnus/Pluto sextilen ger stabilitet och hjälper dig att genomföra. Din lyckliga stjärna Jupiter börjar närma sig slutet av sin tretton månader långa färd igenom sitt hemma tecken. Vissa skyttar har varit oerhört nöjda med utvecklingen medan andra kanske tyckt att Jupiter borde ha gett mer av den utlovade utvecklingen, lyckan och turen. Nu möts Mars och Jupiter i en väldigt gynnsam sextil – som faktiskt kan öppna dörrar och ge dig det du vill ha.  Passa på att smida nu medan järnet är varmt.

⭐️ Stenbocken

Det här är en kraftfull och intressant veckan när ovanligt många planeter binds samman vid fullmånen och triggar varandra. Inom den evolutionära astrologin säger man att de planeterna kommer till tals och kan uttrycka sig. En som får fritt spelrum nu är heta Mars som dundrar fram helt ohämmat och vispar upp händelser och driver på din enorma ambition. Tisdagens fullmåne i Oxen lyser upp ditt kreativa 5:e hus och på andra sidan zodiaken möts Solen och Merkurius i ditt sociala 11:e hus. Nu har du allt att vinna på att kommunicera och nätverka. Det kan vara en superfin idé att hoppa med i nya grupper och känna på vibbarna i nya sammanhang. Merkurius är retrograd i ytterligare tio dagar så helt nya kontakter kanske inte går som på räls utan kan vara lite trevande i början. Jobba långsiktigt och bygg förtroende i väntan på Venus som kommer till dig nästa vecka.

⭐️ Vattumannen

Din utveckling och framgång tycks vara oundviklig för du flyttar fram dina positioner och blir lite bättre hela tiden. Har du tagit dig tiden att stanna upp och fråga dig själv vilket ditt mål är? Under tisdagen kommer Solen och retrograda Merkurius att mötas i ditt 10:e karriärhus. Det är lite därför jag ställde frågan – för om svaret är att du söker lyckan kanske du inte ska samla på dig allt mera ansvar? Eller så kanske ansvar är lycka för dig – men det är i dessa banor dina tankar kan gå nu på tisdag när månen blir full i hemkära Oxens tecken. Hm.. Bekvämlighet och hemmamys ställs emot jobb, upplevelser och framgång. Den här fullmånen är kraftfull, frigör en massa energi och kan vara både stimulerande och tursam. Bäst nu är förstås mötet mellan Jupiter och Mars som utlovar sociala och i bästa fall även romantiska framgångar.

⭐️ Fiskarna

Tisdagens fullmåne är pushig, igångsättande och faktiskt också lite störande när den landar i ditt tredje hus och vänder upp och ner på dina närmaste relationer – grannar, syskon och vänner. Positivt är i och för sig att energin får människor att prata, öppna sina hjärtan och dela med sig av sin sanning och uppfattning. Men.. Merkurius är retrograd i ytterligare 10 dagar så frågan är hur informationen emottas i andra änden. Risken för missförstånd är överhängande. Solen och Merkurius möts under fullmånen i ditt medvetandehöjande 9:e hus. Fokusera på kärlek och förståelse. Vackra Venus och Jupiter befinner sig i kvadratur till dig så detta är en rolig tid när vänner, möten med andra och det sociala livet verkligen tar fart.. Prat, skratt, lite delade förtroenden i glada vänners lag är vad som väntas.