Horoskop – Vecka 9

 

Space_Astronaut-805x452

Rent generellt är det en mysig vecka vi har framför oss. Om du vill veta mer om de mer exakta astrologiska aspekterna är du välkommen att läsa och lyssna till På Himlavalvet – vecka 9.  Där finner du också en liten film jag pratat in som förklarar dessa skeenden i detalj.  Jag har nyligen startat en YouTubekanal och välkomnar er alla att kolla in den. Den som önskar prenumerera på videoklippen kan klicka på länken här till höger YouTubekanal.

⭐️ Väduren 

På tisdag kommer månen att bilda sitt sista kvarter i ditt äventyrliga 9:e hus och du behöver zooma ut och se den stora bilden för att förstå sammanhangen, dig själv och dina behov. Eftersom universum visar sitt allra vänligaste ansikte har du goda möjligheter att lyckas med dina åtaganden och också känna dig tillfreds med dig själv och ditt liv.  Ifrån tisdag-fredag möts Solen och Mars upp i en harmonisk aspekt som gör att de bägge eldplaneterna stärker varandra – trots att ingen av dem befinner sig i något pangläge precis. Härligt! Det här ger dig kraften tillbaka, en gnista av lust, inspiration och vilja tänds. Relaxa och njut av mysig samvaro i helgen och om du kan – se till att träffa dina nära och kära. Tänk dig att den kommande veckan erbjuder något så ovanligt som en genomgående trevlig, balanserad och givande tillvaro. När hände det sist?

⭐️Oxen

För din del kommer utvecklingen att vara superintressant här framöver. Kanske langar universum fram en överraskning till dig också? Det här är möjligheternas stjärnor faktiskt! Att Mars befinner sig i ditt tecken anses vanligen vara tuff och påfrestande eftersom saker ställs på sin spets. Men den glada nyheten nu är det positiva flöde som drar igång när en härlig sextil bildas mellan Solen och Mars.  Det eldar på skeendena, ger motivation, inspiration och positivitet. Din egen lyckliga stjärna Venus kommer dessutom nu stå kvadratur till Uranus vilket gör att hon får i sig en stark dos av egensinne, fritänkande. Det är en kaxig Venus som natten till lördagen träder in i Vattumannens sfär. Det är här du vågar uttrycka din sanning och i värsta fall gå din egen väg.

⭐️ Tvillingarna 

Förra veckans fullmåne bör ha varit omtumlande och jag anar att detta tumult inte lämnade dig oberörd.. Tveklöst sattes saker i rörelse och härifrån kan allt möjligt spännande ske. Solen rör sig nu igenom ditt 10:e hus och det handlar om din karriär, ditt rykte och din yrkesroll. Under veckan uppstår en härlig och gynnsam kontakt mellan Solen och Mars och du gör klokt i att hålla dig i framkanten nu och plocka de unika fördelar och möjligheter som står öppna för dig nu. Det gäller att smida medan järnet är varmt och med tanke på att din styrande planet Merkurius vänder retrograd den 6/3 har du inte all tid i världen på dig om det är så att du vill agera. Kärleken kan visa sig egensinnig och svår att förstå sig på i dessa dagar så tipset är att avvakta och se hur den andra parten agerar innan du själv gör ett move.

⭐️ Kräftan 

Det ser ut som att du vaknat till liv igen efter vinterdvalan och att det är en nyfiken, öppen, inkluderande och motiverad Kräfta som går livet till mötes nu. Vissa av er kanske funderar över utbildningar, en kurs eller på annat sätt uppleva eller lära nytt. Förutsättningarna nu är de allra bästa för dig. Härligt! Är du född i slutet av Kräftan har du möjlighet att glittra till och njuta av gudinnans närvaro denna sista vecka.  Venus kan sina saker och kallas ju inte Lilla Lyckan av en slump. Där Venus drar fram ökas myset mellan människor, attraktionskraften och plötsligen blir livet en härlig plats att vara i. På lördag lämnar hon ditt 7:e hus där hon förgyllt din tillvaro och placerat dig blickfånget. Venus gör dock en pampig sorti. Under fredagen skapas en skarp vinkel till Uranus vilket plockar fram en ovanligt klartänkt och skarp Venus som vet vad hon vill.

⭐️ Lejonet 

Din vecka smyger igång för under måndag, tisdag har den här ”bra” energin inte riktigt hunnit bryta igenom ännu.. det tar sig allt eftersom dagarna går. Bäst nu är att Solen och Mars hakar i varandra och bildar en fin-fin aspekt som ger de två eldiga planeterna en möjlighet att kommunicera och i detta väcks elden, lusten och viljan att gå ut där i livet och vara delaktig i allt som händer. Äntligen Leo! Det är en riktigt fin vecka, fylld av idel möjligheter du har framför dig – men detta ändå bara upptakten till allt de riktigt spännande skeenden som drar igång under nästa vecka. Redan på lördag skiftar dock Venus tecken och träder in i Vattumannens stjärntecken och ditt partnerskapshus! Wow.. Det här sker ju för alla Lejon, oavsett om du har någon vid din sida eller ej så den som vill uppleva en nytändning i relationen eller kanske lyckan att känna attraktion till en annan människa.. Det kan vara nu under mars månad allt det där händer.

⭐️  Jungfrun 

De sista resterna av förra veckans fullmåne bedarrar på tisdag när månen bildar sitt sista kvarter i Skytten. Förhoppningsvis hittar du lusten och inspirationen att byta ut energin hemma vid, öppna upp och skapa ett hemtrevligt gemyt som kan ha gått förlorat under vinterns värsta mörker. Kan det vara ny färg, växter eller en bara en liten touche av något nytt och fräscht? Överlag är detta en bra vecka som innehåller massor med positiv energi. Överlag kommer du att uppleva en ljusare, soligare känsla än på länge. Solen, Merkurius och Neptunus rör sig alla igenom ditt 7:e hus som står för relationer och partnerskap. Det är utmärkt att vara väl förberedd inför dessa stjärnor – ända inifrån och ut. Det är möten, kanske kärlek och löften om en ny fräsch start som ligger i luften.

⭐️ Vågen

Det här är en mysig vecka vars energi passar dig perfekt. Inga tvära girar, inga plötsliga överraskningar alls – balans, harmoni och gemyt är vad som erbjuds. Det är så bra att man kunde trott att du fått skriva manus själv så mycket finstämd känsla finns det i dessa stjärnor. Bäst nu är förstås det fina koppling som skapas mellan Solen och Mars som präglar hela veckan. När dessa eldiga energier kommer i samspråk tänds en låga inom dig. Här hittar du ambitionen och motivationen både vad gäller din träning och hälsa och även inom arbetet. Det finns de ibland er Vågar som behöver byta miljö. Kanske är inte ditt jobb rätt för dig längre, eller är det något annat som du känner att du behöver ändra på? Under tisdagen bildar månen sitt sista kvarter i ditt kommunikationshus. Det kan vara dags för dig att öppna hjärtat och berätta din sanning och vara tydlig emot dig själv och andra med vad du vill ska hända framöver.

⭐️ Skorpionen

Fokusera, samla och rikta din kraft Skorpionen och se till att få saker ur händerna för detta är möjligheternas vecka och för din del kära Skorpionen är energin verkligen gynnsam. Solen som rör sig igenom din kreativitetshörna och för nu stundar tider när du verkligen kan göra skillnad – för dig själv och andra. Så låt inspirationen och magkänslan leda dig. Emellan Solen och din klassiska styrare Mars skapas nu en länk (en sextil) vilket möjliggör att dessa två eldplaneter kan kommunicera och detta är precis den gnista du behöver för att hitta ditt gudomliga flöde. Att Mars samtidigt befinner sig mitt emot allt som är du förstärker ju bilden. Härligt, härligt men det kan också vara farligt så använd energin med vishet! Det kan finnas varningar runt dessa stjärnor också och kommer upp runt känslor och relationer. Du kan känna starkt nu – på ont och gott så var försiktig och minns att kärlek övervinner allt.

⭐️ Skytten 

Förra veckans fullmåne i Jungfrun bör ha satt skeenden i rörelse i ditt liv vilket liksom ringar på vattnet satt igång tankeprocesser inom dig. När månen under tisdagen bildar månen sitt sista kvarter i ditt stjärntecken är det möjligt att du upplever ett ögonblick av klarhet. Det kan vara ett sådant tillfälle när du minns vem du själv är och tydligt ser din roll, dina möjligheter och förstås även dina egna tillkortakommanden. Som alltid kan det vara bittert och ljuvt på en och samma gång och som i all utveckling finns där flera sidor att ta hänsyn till. Djupa grejer här Skytten. Det är många olika faktorer som samverkar men till denna djupgående utveckling – Jupiter är naturligtvis en av dem. Venus skiftar tecken nu till helgen och träder då in i idérika Vattumannen och ditt kommunikativa tredje hus. Det är lättare för dig att ge än att ta emot, lättare för dig att vara en hjälpare än den som står på den mottagande sidan. Nu när nya roller utvecklas – hur skulle det vara be andra om hjälp?

⭐️ Stenbocken 

Vackra Venus tillbringar nu sin sista vecka hos dig Stenis så ni som är födda i slutet av tecknet har fortfarande möjlighet att njuta av gudinnans sötma. Ditt sociala ljus är tänt så passa på att träffa vänner, flirta, lek och glamma. Din karisma och charm är på topp och människor dras till dig nu. Den som vill kan lätt attrahera till sig kärlek så våga och vinn! Solen, Merkurius och Neptunus befinner sig i ditt kommunikativa tredje hus idéer och tankar kan komma till uttryck under dessa stjärnor. Du kan med fördel dra nytta av flödet och faktiskt komma på riktigt bra grejer som kan hjälpa dig uppåt och framåt i livet. Bäst nu är att Solen och Mars kommer i kontakt och de eldiga planeterna kan samverka. Det är ett superinspirerande känsla som kan kommer igång här.  Aspekterna på himlavalvet gör det här till ett gyllene tillfälle att lägga fram dina tankar inför någon annan person, smida planer som leder till förverkligandet av drömmar.

⭐️ Vattumannen

Det är så mycket utveckling och förnyelse på gång i ditt horoskop nu att det gäller att vara smidig om du ska hinna hänga med i dina egna svängar. Det där kan låta tokigt men nu är egensinniga Uranus och Vattumannen stjärntecken det ständiga temat. Fasta tecken är ju inte precis kända för att vara förändringsbenägna men oavsett vad du känner så kommer livet snart att vara ett annat. Vi väntar ju alla på det historiska skiftet som äger rum nästa vecka – nämligen att din styrare skiftar tecken och går in i Oxen för sju år lång vistelse.  Under tisdagen bildar månen sitt sista kvarter i ditt Uraniska 11:e hus som faktiskt handlar om stora grupper, om samhället och politik – kort sagt allt det där som kopplas samman med ditt tecken. Venus rör sig nu igenom ditt drömska 12:e hus men kommer under fredagen att bilda en kvadratur till Uranus (coolt) och tillgodogöra sig lite nydanande energier innan hon på lördagen glider in i ditt tecken för en månadslång vistelse där. Har kommer alltså din tid på året att se sin lyckliga stjärna stiga på himlen. Lev, lek och njut!

⭐️ Fiskarna 

Åh, Fiskarna! Det är så bra energi runt dig nu att självförverkligandet inte kan vara långt undan. Tillåt dig att drömma stora drömmar och glöm för all del inte att dela med dig av dina inspirerande visioner. Förra veckans dramatiska fullmåne i Jungfrun var kraftfull och kännbar för de allra flesta. Nu en vecka senare så avklingar det skeendet igenom att månen på tisdag bildar sitt sista kvarter i ditt karriärshus. Wow.. Det sätter dig, din vilja, din framtid på världskartan igen. Ifrågasätt inte dig själv och dina drömmar igen! Om inte du vågar tro på dig, vem ska då göra det? Att jobba med affirmationer och lagen om attraktion hjälper dig vidare i dina processer.  Nu lyser Solen, Merkurius och Neptunus upp dig och allt som är du och det är lättare än någonsin att bli sedd och nå sina mål.  Du kan inte dröja så länge innan du sätter bollen i rullning. Det är bara drygt en vecka kvar tills nymånen i Fiskarna och ditt personliga ”nyår” äger rum som kan få allt att hända.