Jag och dumstruten

 

Dumstrut 1

Det ni ser här till vänster är en sk Dumstrut. Dvs en liten skojig hatt som användes i skolor förr i världen för att dumskallar ska få skämmas.

Ja, häromdagen skrev jag ett uppmuntrande inlägg om hur smarta vi  blir när Merkurius träder in i Jungfruns tecken – vilket faktiskt är idag! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det är sant och att det ger effekt även på sådana fall som mitt eget.

Igår kväll var meningen att skulle hålla ett webinar igår kväll för mina gulliga astrokurs elever. Jag var där ute på Zoom i cyberspace – och kämpade ensam. Av någon anledning kunde ingen av deltagaran se mig eller ta sig in på kursen! Idag måste jag gå igenom tekniken med Bonnier och se vad som gick fel. Jag ber så mycket om ursäkt. Det är ett bra och viktigt föredrag i alla fall och jag kommer att hålla detta snarast – spela in det så ni som missar kan se den kan se den i efterhand när ni vill.

Img 0453

Det här är i alla fall en blid som jag lyckades ta på mig själv med datorn igår kväll efter att ha brottats med  tekniken och min egen dumhet.

Kram till er alla från en skamsken astrolog..