Jupiter i Skorpionen

På tisdag den 10 oktober lämnar gudomliga Jupiter Vågens sfär och träder nu in i Skorpionen!

Det är ett enormt energiskifte som kommer att påverka utvecklingen för alla. Skorpionen är ett fast vattentecken som styrs av planeten Pluto. Att expansiva Jupiter går igenom ett vattentecken bereder väg för en ny kraftmanifestation. Att Jupiters går igenom ett fast tecken hjälper en viss sorts kraft att utrycka sig. Hos Skorpionen är det känslornas makt som kan användas konstruktivt eller destruktivt.

Det betyder att ord som intensitet, sanning, känslor, liv, död, passion, psykologi får ökad betydelse i våra liv. I sämsta fall kan det vara ett kategoriskt svart eller vitt tänkande, kontroll och disciplin kan vara en del i detta. Nu kommer sanningen upp till ytan, vi blir starka i våra övertygelser och kan ta Jupiters hjälp att utvecklas andligen.

Under härliga 13 månader – fram till 8/11 2018 kommer lyckans planet Jupiter att hjälpa oss att utvecklas och nå ett högre medvetande! Magnifika Jupiter med sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att tänka nytt och bättre. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer. Expansion, flöde och medvetandehöjning bildas i Jupiters farvatten. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder för någonting.

ANNONS

ANNONS

Ekonomi

Under de 13 månader som Jupiter jobbar under Skorpionens flagg kan du förvänta dig ekonomisk tillväxt och expansion. Skorpio är förknippad med andras resurser vilket förstås kan vara både materiella och personliga tillgångar. Att hitta finansiering och bra samarbetspartners kan visa sig vara väldigt framgångsrikt.

Det är optimal tid för att fokusera och bli bättre på vad än det nu är vi strävar efter. Så, om din önskan är att utveckla ditt eget varumärke eller företag – fokusera bara stenhårt på det och låt din vilja ske.

Alla tecken sammantaget visar att det kan vara kritiskt i världsekonomin under perioder av 2018.

Känslomässigt

Vad vi än vill – så vill vi det lite mer och lite starkare nu när Jupiter är i Skorpionen. Det kan handla om att hitta passionen inom oss och finna styrkan att driva igenom vår vilja.

Det kan också vara så att kärlekens eld tänds i ditt hjärta. Det kan ge liv till etablerade förhållanden eller föra en alldeles ny kärlek i din väg. Generellt kan man säga att vi blir mer känslomässiga nu och att relationer har en större betydelse än annars. Skorpionen söker komma sin partner så nära som möjligt, vill förstå den andra in i varje tanke och handling. Därför finns också kopplingen med Skorpionen till sex och passion. Så under dessa stjärnor blir relationer aldrig någonsin ytliga.

ANNONS

ANNONS

Om Jupiter

Det tar 12 år för Jupiter att gå ett varv runt zodiaken så vart tolvte år befinner han sig i Skorpionen. Tänk tillbaka på vad du som hände i ditt liv för 12 år, 24 eller 36 år sedan. Det kan ge en fingervisning om vad som är på väg att ske i ditt liv den här gången – eftersom Jupiter nu kommer att passera igenom samma hus som den gjorde sist.

Perioder när Jupiter befunnit sig i Skorpionen:

  • 26/10, 2005 – 24/11, 2006
  • 10/11, 1993 – 9/12, 1994
  • 27/11, 1981 – 26/12, 1982

Så – vilka områden är det då som kommer att utvecklas?

Jupiter är också läraren och Gurun. Andlig och personlig utveckling är också Jupiters sfär. Han sitter aldrig still och är alltid på resande fot – utveckling, lycka, mirakel och ren och skär tur är hans område.

Jupiter står för optimism, tillväxt, generositet, glädje och överflöd. Han fixar stora och små mirakel till människorna. Jupiter ser till att vi får intressanta upplevelser och ökar kunskap och förståelse.

Följaktligen kan modevärlden, skönhetsindustrin, allt med Stil & Design vädra morgonluft – för det finns oändliga utvecklingsmöjligheter inom dessa områden nu.

  • Bättre ekonomi
  • Bättre kärleksliv
  • Bättre relationer

På det personliga planet:

Jupiter lyser upp och skänker lycka. Det är ni som är födda i Skorpionen tecken och i opposition även Oxen kommer nu att åtnjuta Jupiters magiska krafter. Vattumannen och Lejonet kan också komma att få del av Jupiters härlighet även om lyckodosen inte blir lika stark och påtaglig som när planeten befinner sig stjärntecknet eller mitt emot.

Alla ni som har personliga planeter i Skorpionen: Solen, Månen, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter eller Ascendenten eller MC i Skorpionen kommer att få positiva effekter av den här tretton månader långa planettransiten. Det gäller även alla ni som har någon eller flera personliga planeter i Oxens tecken.

ANNONS

ANNONS

Kolla också i vilket hus Jupiter faller nu för dig..

Det kan visa vilket område i ditt liv som Jupiter kommer att höja och utveckla under de kommande 13 månaderna och det är så intressant att följa.