Mars i Jungfrun

Mars i Jungfrun

Mars i Jungfrun

Den 23/8 kl 12:10 skiftar Mars över till Jungfruns sfär. I Jungfruns sfär hamnar vår eldige krigsgud i en välordnad miljö där han degraderas från hjälte till servicetekniker. Ack en sådan förnedring!  I det rörliga jordtecknet Jungfrun måste eldiga Mars (ve och fasa) både använda sin hjärna och anpassa sig till jordens element. Det är onaturligt för honom att vara hjälpsam och ödmjuk och han känner sig snöpt. Han kommer ingen vart med att följa sin natur och pusha fram saker, vara aggressiv och macho.

Finns det inget bra med detta?

Jo, naturligtvis! Tiden som Mars befinner sig i Jungfrun jättebra för alla invånare – djur, människor och faktiskt också även för själva planeten! Nu är strävan att göra det bra för alla! Att vårda och ta hand om Moder Jord, skapa det perfekta miljömedvetna, hållbara samhället är så Mars i Jungfrun!

Det finns ett starkt samband mellan Jungfrun och skörd så nu vill vi vidare i våra liv, skörda frukterna av det vi sått, arbeta och finna de bästa lösningarna på allt.

Har du Mars i ditt födelsehoroskop?

Då kanske du är en av dessa flitiga, målmedvetna människorna som snabbt och effektivt kan se vad som behöver göras, tänker ut en handlingsplan och ser till att allt blir gjort? Det visar på en person med en oerhörd kapacitet och de har ofta talang för teknik och skapande som gör att man behöver en hög intelligens och fokus för att kunna klara av det. De kan ha många hobbys och aktiviteter.

Jungfrun är perfektionist så vad än de gör så görs det noga och korrekt på ett fiffigt och påhittigt sätt. De har en väldigt hög arbetsmoral och simultankapacitet och kan få mycket gjort på kort tid.

Minus: – Mars är ju zodiakens krigare – men i Jungfrun blir den energin undertryckt och kan i värsta fall komma ut som passiv aggressivitet, kritik och sarkasm. Jungfrun kan vara elak – visst. Men du ser sällan den raka konfrontation som Mars ger. Här blir det snarare en gnällig, tjatig, kritisk individ som märker alla fel, påpekar dem och svår att tillfredsställa.

Men många Mars Jungfrur som är överdrivet snälla och som istället för att tjata får en undergiven och ängslig personlighet där de oroar sig för allt.