Mars i Vågen

Idag – söndagen den 22/10 lämnade Mars Jungfruns tecken och gick istället in i vackra Vågens harmoniska sfär. Innebär det nu att vi bara kommer att ha det lugnt och mysigt framöver? Nja.. Vi har ju lärt oss vid det här laget att så fort något går in i ett av de kardinala tecknen så aktiveras även Pluto och Uranus..

OM MARS

Heta Mars är ju Vädurens planet! Han symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor. Han är rå, het, han är igångsättande, vill framåt, viljestark, manlig, övererotisk och sexig också. Vilja, aggression, styrka, krig. Det är Mars i ett nötskal.

Han är alltid ute efter att få sina primärbehov tillfredsställda. Så – i filmer så ses han som en Action-Hjälte och det är han i våra liv också. Mars älskar att vara hjälte.

MARS VISTELSE I VÅGEN – Vad kan du vänta dig av den här tiden?

Oavsett i vilket tecken han befinner sig så vill Mars göra sin grej – vilket är att skapa handlig, action och vara manlig och tuff.

  • Han driver på skeendena och ser till att det blir lite liv i luckan.
  • Han är trubbel, krig. Han hatar lata människor och  soffpotatisar.
  • Han vill att det ska hända grejer.
ANNONS

ANNONS

Ni som har solen, månen, merkurius, venus, mars eller ascendenten i Vågen att få känna av hans närvaro.

Om det går piskar han er framåt, får er att bli drivna, effektiva, impulsiva och han gillar krig och konflikter så var lite försiktig. Nu  skruvas tempot i era liv upp ett snäpp. För den äventyrslystna kan det bli hur kul som helst! Ibland händer det att Mars fyller oss med arbetslust, ger initiativ och motivation. I värsta fall blir det så att folk tycker att du är FÖR motiverad och irriterar sig på dig. Ni kan drabbas av ilska, olyckor, bli passionerat förälskade.

Ni som är födda med mars i Vågen

Det här är en lite svår position för Mars eftersom han måste vara så himla charmig, trevlig och socialt välanpassad (det är inte hans stil).

Dominera, det får han ju göra i Vågen och det gillar han förstås. Hur utkämpar då Mars sina krig här då? Jo, han blir en Stekare! Ofta advokat, VD, journalist, börsklippare, mäkare eller andra yrken där det är en fördel att vara snygg och vältalig. I vågen har Mars en väloljad mun och han är zodiakens Adonis.

Han är en trevlig, harmonisk kille med förkärlek för det vackra i livet. Han vill att allt runt honom ska vara i total balans och harmoni – det är mycket viktigare för honom att han har det trevligt i lugn och ro med sin tjej än att de har det allra mest passionerat eller upprörda känslor.