Merkurius i Vågen

 

cuanto-poder-tiene-nuestra-mente_1024x768

Under natten till söndag 15/9 studsar vår käcka budbärare Merkurius över till Vågens tecken där planeten kommer att bli kvar till den 3/10. Han är snabb nu, alla häftiga möten han har varit med om på senaste gör honom laddad, pigg och glad. Han vill verkligen någonting nu och helst ska det gå snabbt.

Nu kopplas Merkurius till ett högre tänkande och detta är verkligen en mycket bra tid för att göra bra affärer, förhandla, köpa och sälja, göra överenskommelser, få snilleblixtar och allt annat som har med kommunikation, tänkande och planläggning att göra.

Merkurius i Vågen

När Merkurius befinner sig i ett luftigt, styrande, kommunikations-tecken som Vågen så blir så blir naturligtvis även samtalen på jorden därefter.

Elegans, stil och finess är Vågens grej och nu försöker Merkurius att hjälpa oss människor att hitta den nivån i vår kommunikation människor emellan.

Med Merkurius i Vågen, är vi människor inställda på problemlösning och förståelse. Vi söker balans och demokrati. I konservativa, ”business minded”.

Vågen strävar vi uppåt och framåt. Det är den positiva utvecklingen som är Vågens mål Därför är detta en av de absolut bästa tillfället för alla typer av intellektuella diskussioner, förhandlingar, avtal, kommunikation och terapi.

Diplomatiska, Venusstyrda tecknet Vågen söker efter de perfekta lösningarna, vill att kärleken, vänskapen och harmonin ska råda på planeten. Vi är mer diplomatiska nu och anstränger oss lite extra i relationen till andra. Genom att se båda sidor av varje given situation är Merkurius i Vågen berikande och utvecklande.

Kopplingen till Venus nu gör Merkurius här älskar det femstjärniga, gärna lite konservativa med stil, klass och finess.