Mitt liv som sjörövare..

 

⭐️ Karmisk Astrologi

Jag lovade ju att jag skulle återkomma och berätta om hur jag upplevde min Karmiska Astrologitolkning  som jag fick av Anne Sundell för någon vecka sedan vilket verkligen var jätteintressant!  Läs gärna även inlägget: En glimt av hur den karmiska astrologin används

Hon  gav en mycket tänkvärd och annorlunda tolkning av mitt födelsehoroskop med många aha upplevelser och även vinklingar som jag inte själv sett. Grunden är samma – men Annes sätt att läsa in de karmiska kopplingarna är nytt för mig. Asteroiderna, månknutarnas mening och placering i husen tolkades också på innovativt sätt och hon gav en fördjupning av betydelsen av retrograda planeter och de yttre planeterna.

ladda ned (35)

Jag tyckte att det var roligt att höra om mina tidigare liv och hur hon tolkade dem. Inte helt oväntat syntes mötet mellan styrkan och svagheten och idealismen som ett mönster jag burit med mig. Ja – med andra ord Vädur/Skorpion i mötet med Neptunus och Fiskarna.  Det är tydligt att hon fick upp en vild och otyglad själ, en frihetsälskande idealist som inte bangade för något.  Anne såg mig som outlaw i något liv, som sjörövare (i Karibien) i ett annat och tydligen har själen fortsatt i samma spår i de efterföljande inkarnationer.

Temat tycks vara ständiga problem med att acceptera svennelivet, svårt med auktoriteter och en stark äventyrs och frihetslängtan som tycks vara återkommande i liv efter liv.

”I första delen av mitt liv (fram till 28 års ålder) levde jag lika mycket i fantasins värld som i den verkliga och mycket igenom böcker/filmer.  Redan som barn identifierade jag mig med Scarlett O’Hara, Borta med vinden, och kände totalt frändskap med henne.  Hon var cool, stark och rådig och jag beundrade hennes företagsamhet och ville vara sådan”. (Många tolkar ju den rollkaraktären som arketypisk vädurskvinna). Vissa aspekter av Jack Sparrow i ”Pirates of the Caribbean” är verkligen tilltalande  så jag förstår att min sjörövarsjäl inte är så långt borta trots allt. Så vem vet.. Kan min attraktion till dessa karaktärer ha ett ursprung ur tidigare liv?

Annes tolkning speglade verkligen min personlighet och erfarenheter och gav igenkänning hela vägen… Mycket som togs upp handlade om mina känslor och mönster. Jag fick en förklaring till hur och varför.

Vad som också ingår i Annes tolkningar och vad vi gjorde efter den djupgående analysen av födelsehoroskopet var att se på utvecklingen i det här livet och studera de olika livsfaserna som man går igenom som människa. Jag älskade det! Det gav verkligen hopp om framtiden. Jag kommer efter 66 att gå in i en väldigt belönande fas – så det ser jag fram emot.

Anne hade i förväg gjort i ordning ett flertal olika horoskop som vi gick igenom ett efter ett.

Den första var Karma kartan över månnoderna enligt Hubert’s system. Detta horoskop läses tillsammans och parallellt med födelsehoroskopet.

De följande horoskopen är individuella och läses fristående, cykeln är 29 år.

  • Det Karmiska Nymånehoroskopet (prenatala nymåne horoskopet) berättar om vilka egenskaper själen har med sig som man lever starkt i under denna fas.
  • Mitt Karmiska Familjehoroskop som varade från 8-28 års ålder och det handlar om det familjekarma och ansvar som man är född till.
  • Mitt Individuella Nymånehoroskop 28 – 66 års ålder
    handlar om den tid man lämnat ansvaret för sin ursprungliga familj och får uttrycka sin egen resa som individ
  • Mitt Transcendentala horoskop – som varar från 66 års ålder till dess jag dör Denna månfas går ibland ihop men den Karmiska och visar hur man uttrycker allt det man lärt sig i slutet av cykeln…

Denna metod är utformad av Claude Weiss och Verena Bachmann.

Sist räknade Anne ut att jag hade en specialkarma. Dessa är synnerligen ovanliga och berättar om att själen valt en speciell väg att följa detta livet, ifall man vill genomföra detta. Specialkarmor baserar sig på uträkningar av aspekter mellan Månknutarnas härskarplaneter. Min specialkarma har att göra med planeten Jupiter, och det är i stort sett ett lyckosamt karma, som ger mig möjligheter att lyckas och utvecklas i livet och i synnerhet i karriären, i högre grad än andra människor. Denna karma sätter ofta en stark prägel på förhållandet mellan faderns släkt och individen, den kan berätta om att personen gör ett rejält klasslyft i detta liv.

(I mitt fall hade nog pappa som gjort klassresan redan så jag hade bara att hänga på.  Genom honom var livet på många sätt en curlad bana för mig).

Läran om specialkarman har sin grund i den franska astrologen Irene Andrieus studier.

Jag rekommenderar verkligen den intresserade att ställa sitt Karmiska Horoskop – och unna sig denna djupdykning i själen. Läsningen sätter ljus på livsfrågor och teman som man kanske undrar över och behöver hjälp med att lösa.

Reflektion i efterhand: Jag har nog mer trott att det är jag som har skapat mig själv i det här livet. Efter läsningen väcktes förstås frågan: Vad är det jag själv fått bestämma i det här livet? Är allt förutbestämt? Det verkar som att de val jag gjort, bland annat genom att bli egenföretagare och mycket annat är en direkt följd av dessa vilda tidigare inkarnationer.

Den som är intresserad av en reading med Anne Sundell kan kontakta henne via hennes hemsida. Klicka på röda länken så kommer du dit direkt.  Astroservice.fi/sv