Norrsken Impact Week

IMG_1548-3

Har ni sett de här coola bilderna som är uppsatta lite över hela Stockholm? Norrsken Impact Week handlar hållbarhet och om lösningar i klimatfrågor.

Jag Margareta Hedin och min finlandssvenska kollega Anne Sundell kommer att arbeta som astrologer på detta enorma event. Vi är där i egenskap av framtiden. To be a part of the solution. Det är en sådan ära!

Den 16–19 september 2019 blir Stockholm världens centrum för nystartade företag som gör världen till en bättre plats, vilket ger dem den uppmärksamhet de verkligen förtjänar!

Norrsken Impact Week kommer att vara full av sessioner, unika evenemang och chanser att gnugga axlar med ledande spelare och topprofiler.

Veckan kommer att kulminera med ett episkt parti där tre vinnande startups av Norrsken Award kommer att tillkännages. Vinnarna får ett miljonpris: skräddarsytt stöd från världens ledande rådgivare McKinsey & Co, Brunswick Group och Mannheimer Swartling.

De kommer att ägna sex månader av sin tid åt att hjälpa vinnarna med allt de behöver bäst, inklusive strategi, kommunikation, marknadsföring, juridisk rådgivning och ett nätverk i världsklass. Målet? Expansion. Skalning. Att bli en global framgång. Och göra världen till en bättre plats.IMG_1549