Nymånen i Jungfrun

Nymånebild (kopia)

Fredagens nymåne den 30/8 kl 12:38 på 06°47 i Jungfrun

Vi har ett riktigt energipiller att se fram emot nu. Som alltid är mymånens enerigi ganska diskret –  här finns ingenting som upprör, stör eller håller oss sömnlösa. Sedan i tisdags har månljuset varit helt frånvarande och vi befinner oss i mörkermånenstid. I almanackan skrivs det att månen blir ny den 30/8 klockan 12:38.

Men när man jobbar med månmagi är det dock först i den stund månens första strålar bryter igenom och en ny strimma ljus åter syns på himlen – det är då den nya månen ”föds”! Detta sker ca 2 dygn senare.

Vad vi har att se fram emot är årets allra bästa tillfälle att starta på ny kula i livet, spåna fram idéer, skrida till verket, våga komma ut i ljuset med osv.. Det finns oändligt med möjligheter här.

Just denna nymåne äger rum på Jungfruns 6° grad – dvs i exakt trigon till innovativa, super coola, livsförändrande Uranus. Vi har också Merkurius, Mars och Venus med i bilden här så alla dessa planeters kvalitet, styrka, vilja, passion och klokskap återfinns också i denna nymåne. Det är snudd på oslagbart!

Så nu under fredag-söndag är det dags att fokusera och göra våra ritualer. Denna ljusstrimma symboliserar en ny månadslång cykel och allt andas nystart!

Nu sätter vi upp nya mål, tar nya tag och bestämmer oss för vad vi vill att den kommande måncykeln ska ge oss. Så OMSTART!!

Ni som vill förbättra Er..

Detta är årets bästa erbjudande om ett nytt och nyttigare liv. Nymånen i Jungfrun är toppen för att bli av med alla ovanor, sluta röka, dricka osv och införa nya, bättre och sunda vanor. Jungfrun kontrollerar magen och matsmältningssystemet. Bättre tillfälle att börja banta finns inte. Lycka till!

Nymånen i Jungfrun är bästa tillfället att klippa håret eftersom det kommer att växa jättebra och bli tjockare.

Vad kan Nymånen ge dig?

Månen blir som sagt ny på 06°47 Jungfrun. Ni som har Sol, Måne, Ascendent, Venus eller Mars på 06°47 i Jungfru eller Fiskarna (fem grader upp eller ner räknas också) blir extra påverkade av detta – men förstås – månen finns alltid någonstans för alla.  Kolla in i vilket hus i ditt födelsehoroskop som nymånen infaller. Det indikerar inom vilket område din utveckling äger rum under de kommande 6 månaderna.

Ta fram ditt horoskop och kolla in var nymånen faller och hur du personligen blir påverkad. Om du inte vet hur man gör har jag beskrivit det här nedan. Klicka på länken: Hur man ser var nymånen faller!

Om Nymånen på 06° Jungfrun faller i ditt 1:a hus? Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

Om Nymånen på 06° Jungfrun faller i ditt 2:a hus? Det andra huset handlar om dina materiella tillgångar, vad du äger och din personliga ekonomi. Nymånen pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor. I perfekta Jungfrun finns inget sådant som obalanserade konton och kassor som inte går ihop. Här erbjuds du tillfälle att hitta SMARTASTE lösningen på din ekonomi.

Om Nymånen på 06° Jungfrun faller i ditt 3:e hus? Det tredje huset handlar om dina nära – det kan vara grannar, syskon, människorna i grannskapet eller kvarteret där du bor eller vem som helst som du träffar på daglig basis. Det är kommunikation på den nivån som stimuleras och du kan förvänta dig att det händer grejer inom din grupp eller nätverk nu. Om du känner att en eller flera relationer haltat så är detta tiden du bör räcka ut handen emot en försoning. Kärleken är störst!

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 4:e hus? IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu. Det är ett underbart tillfälle att återförenas/minnas sina föräldrar, nära och kära.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 5:e hus? Detta är scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus. Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 6:e hus  Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 7:e hus   Det sjunde huset handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 8:e hus  Det åttonde huset är tillhörigt det fasta vattentecknet Skorpionen och är förknippat med en rad svårförklarliga fenomen. Det fördolda, det ockulta, meningen med livet och även döden själv. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset. Djupa känslor, passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, makt och manipulation.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 9:e hus   Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 10:e hus  Det tionde huset börjar ju med M.C. och indikerar dina livsmål och din karriär. Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 11:e hus  Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Om Nymånen på 6° Jungfrun faller i ditt 12:e hus  Detta är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.