Nymånen i Tvillingarna

Nymånen vacker

Nymånen infaller måndagen 3 juni kl 12:02 på 12°44 i Tvillingarnas tecken. 

Wow! En sådan härlig start på en vecka.. den är lätt, enkel och vi finner lösningar! Tänk om alla veckor fick starta såhär uttalat positivt för denna tid erbjuder idel nya möjligheter, chanser och starter. Detta är det perfekta tillfället att affirmera, planera och sätta nya mål!  Så välkommen till möjligheternas land för här har vi en pigg, glad och utåtriktad Nymåne!

Sociala, charmiga Tvillingarna tillhör luftens element och energin är rörlig. Luften handlar om förmåga till kommunikation, tankar, förmåga att förmedla och ta till sig information, påhittighet och innovation. Tvillingarna söker ju ständigt efter sin andra halva och hitta en stimulerande partner att samtala och utvecklas tillsammans med. Det kan hända att du möter nya människor och kommer in i nya cirklar under denna tid.

Det är en spontan, skojig, utgående och sällskaplig energi i luften. Kommunikation, flexibilitet gör att nya idéer kan komma nu. Så ge er ut där flirta, charma, lek och se till att ha riktigt roligt för det är en underbar tid!

Varje nymåne är början av en känslomässig cykel och ett erbjudande till oss människor om en ny start, en ny fräsch början. Det är nu vi sår våra frön, implementerar våra idéer och sätter igång. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet.

Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv. Passa på att önska in vad än det är du hoppas ska ske under det kommande månvarvet. Planera, tydliggör dina mål.

  • Supertid för att nätverka och lära känna nya människor
  • Ta första steget till att lösa en konflikt
  • Bra tid för att komma igång med nya vanor.
  • Alla sorters tankeverksamhet främjas så tänk efter och planera
  • Meditera, fundera och känn in vad det är du verkligen vill ha och behöver.

Ja, jag vet att jag gör er alla galna genom att prata om att ni ska se var nymånen faller i era horoskop men det är så väl värt att veta. Det ger en fingervisning om vilket område som är på väg att akiveras/nystartas i ditt liv. Kolla in husplaceringen och om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt. Du som har Solen, Månen eller Ascendenten i Tvillingarna kommer att få en extra skjuts!

Plocka fram ditt horoskop och kolla var den punkten – 12°44  i Tvillingarna – faller hos dig (5 grader isär åt bägge hållen räknas också).

Ritual för att manifestera nymånens kraft!

Hur man ser var nymånen faller

Nymånen igenom de olika husen

För er som är extra nördiga och intresserade av transiter (som jag själv) lade jag in nymånens horoskop här nedan.

Kolla framförallt in de röda trianglarna (t-kors) som för samman Sol, Måne, Merkurius i Tvillingarna + Neptunus i Fiskarna + Jupiter i Skytten. De är alla i rörliga tecken viket förstås bidrar till att MAXA denna nymåne. Den är så härlig! Kommunikationen flödar som aldrig förr, saker kan komma att ändra sig hastigt och mycket kan äga rum.

En annan grej som är intressant som i och för sig varit på gång hela under förra veckan också – men den färgar även denna vecka – det är trigonen mellan Venus och Saturnus och Pluto. Det här handlar i allra högsta grad om personliga värderingar och om ekonomi och pengar.

astro_w2gw_nymanen_tvillingarna.35136.145228