Pinsamt Ratsit

Ja, såhär ser det ut inne på Ratsits sida och det gör mig heligt förbannad! Det verkar som att skrönan om Ormbäraren aldrig någonsin tar slut! Jag är så trött på detta att jag vill spy..

Det är info som detta som gör att jag har dagligen har massor med mail i inkorgen från oroliga människor som tror att de fått ett nytt stjärntecken. Ratsit hänvisar till VERKLIGHETEN vilket får mig att undra vilken verklighet de lever i.  Jag vet och förstår att de tagit till sig forskning från Nasa som säger att stjärnkonstellationen Ormbäraren har flyttat på sig en aning. Men vi astrologer bryr oss inte alls om detta eftersom astrologi bygger på vår mänskliga upplevelse ifrån jorden. Vad Nasa upptäcker ute i rymden är något helt annat påverkar inte vår upplevelse alls.

Men det är inte bara Ratsit som hänger på. Här på bilden nedan ser ni ett gäng internationellt erkända astrologer från OPA innan vi går in på ett föredrag inne på Flagstaff Observatory, Arizona, USA. Där var det en ung astronomistudent som föreläste som sa ”allt ni tidigare har hört om astrologi – glöm det – det här är sanningen” och så fick vi höra ”det nya” om det trettonde stjärntecknet igen! 😱  Vi var kanske 40 astrologer i rummet som försvarade astrologins heder emot detta missförstånd.  Behöver jag ens nämna att det utbröt en minst sagt hetsig diskussion i rummet!

ANNONS

ANNONS

Läs gärna min tidigare publicerade artikel i ämnet om Ormbäraren. 

OPA-board på Flagstaff Observatory