Veckans horoskop – vecka 36

 

white-unicorn-79414

⭐️ Väduren

Vi har befunnit oss i mörkermånens tid och trots att vi hade nymåne i fredags är det först idag som de första strålarna ljus bryter igenom och månen blir synlig när på himlen. Härligt! Det är alltså nu du startar upp allt vi väntar på.

Under måndag – tisdag har Solen och Mars ett hett rendezvous. Mars får komma upp i högsätet till självaste Kung Sol och under dessa dygn förnyas hans krafter, han vitaliseras av solenergin och därefter kommer värden att få skåda en Mars som verkligen gör skillnad när han drar fram. Det här ger återklang även i ditt liv. Nu kan du komma ut och andas morgonluft igen – dina berömda Vädurskrafter återvänder och du blir oövervinnerlig.

Detta är en ytterst effektiv, konstruktiv och utvecklande vecka som väntar dig. Bäst av allt – det finns en massa tur med i stjärnorna nu så den här tiden passar det verkligen att vara lite pushig, komma med förslag och hålla sig framme på alla sätt. Friskt vågat hälften vunnet!

⭐️ Oxen

Njut kära Oxe! Din styrare Venus har nu fått fart och hastar iväg igenom zodiaken. För varje dag blir hon allt tydligare och nästa vecka återföds hon som Aftonstjärna. Du kanske undrar varför jag så enträget och utförligt beskriver Venus göranden varje vecka men denna Venusprocess ger en direkt återklang till din personliga utveckling och självkänsla. När Venus återföds har även du möjlighet att stiga fram och vara den stjärna du är född att vara – åtminstone på ett område i ditt liv ska du se att du kommer triumfera. Venus utgör en av stjärnorna i den fantastiska planetkvartett som färdas igenom Jungfruns tecken. De håller dig håller dig alert och ser till att du har huvudet på skaft och massor av konstruktiva idéer och tankar korsas nu i ditt vackra huvud. Det är väldigt bra energier i luften för dig kära Oxe. Den underbara stortrigon som fyllde stjärnhimlen under förra veckan är fortfarande kvar med den skillnad att det inte är Uranus utan lyckans planet Jupiter som påverkar skeendena.

Rise and shine, Oxen! I princip allt handlar om att ta nya tag nu. Nymånes ljus som nyss blev synligt, Venus, Mars och Merkurius möts med Solen underveckan och får förnyade krafter även dem.

⭐️ Tvillingarna

Vi har en kraftfull öppning på veckan när Solen, Merkurius och Mars möts och tankar energi. Dessutom har vi här en riktigt härlig trigon mellan din styrande planet Merkurius och innovativa Uranus. Coolt! Det skulle allt vara intressant att få tillgång till de tankar som korsar din skalle nu! Ta dig själv och den du är på allvar nu och låt inte de tankar som kommer in att få sippra ut på andra sidan helt ouppmärksammade. Ha gärna en penna tillhands under måndagen för du kan drabbas av snilleblixtar, kläcka ur dig klockrena affärsidéer exempelvis eller komma till insikt om saker som varit otydliga tidigare.

Under förra veckan bildades en stortrigon i jordelementet och ett fantastiskt stellium skapades (ett flertal planeter) möttes upp i Jungfrun. En av dessa är din styrare Merkurius. En efter en kommer dynamiska planetkvartetten att bilda kvadratur till lyckans planet Jupiter! Wow! Att både Uranus och Jupiter är aktiverade samtidig erbjuder mirakulösa chanser, öppningar och möjligheter. Denna välgörande energi är kvarstår även denna vecka!! Tjoho! Det kan knappast vara bättre nyheter än såhär för din del Tvillingarna!

⭐️ Kräftan

Denna vecka startar med en rejäl energiboost. Måndag-onsdag befinner sig Mars och Merkurius i konjunktion med Solen vilket innebär att det sker en energiöverföring av härlig vitaliserande solenergi som ger den nytankade planeten så mycket energi.

I fredags blev din styrande planet Månen ny – men det är först nu under måndagen som de första strålarna bryter igenom. Du går emot en spännande höst Kräftis, och det kan vara att du kanske känner dig manad att ta nya steg i livet – ut på främmande jaktmarker. I princip allt på stjärnhimlen pekar åt samma håll nu. En ny start, ny energi och ny motivation. Nu är du handlingskraftig, viljestark och oemotståndlig och det är i tider som dessa som du tar makten i ditt liv och visar universum var skåpet ska stå.

Saturnus är förstås fortfarande närvarande i horoskopet  och retrograd sedan nästan fem månader tillbaka vilket kan ha fått mången Kräfta att ingå partnerskap, affärs eller kärleksrelationer. Andra har burit för mycket ansvar i relationer medan andra kanske inte alls fått någon relation alls? Det är näst intill omöjligt att tända på någon när Saturnus har ett finger med i spelet. Nåväl.. det är inte länge kvar till dess Saturnus vänder rätt igen.

⭐️ Lejonet

Vi har en så eldig och dynamisk vecka nu med en ytterst kraftfull stjärnhimmel som gör september till en toppenmånad för dig. Den superkstarka stortrigonen i jord fortfarande ligger kvar och även denna vecka fortsätter den ytterst dynamisk planetkvartetten i Jungfrun sin färd igenom tecknet.

Ett härligt powermöte äger rum nu måndag – onsdag troligtvis vaknar du pigg, glad och fylld av självförtroende. Härliga Solen möter upp med Mars och Merkurius, de fylls med solenergi och blir väldigt laddade, motiverade och kul. Det samma kan sägs om dig faktiskt.

Uranus befinner sig i trigon skickar innovativa impulser. Detta samtidigt som Venus bildar kvadratur till Jupiter. Det här är verkligen jättebra energi – men jag vill ändå ge en lite varning här. Bli inte fartblind, tro inte alla om gott. Guld är inte allt som glimmar och.. slutligen: Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

Men – inget av detta är dåligt. Det här är en del i en större process som ger utveckling och för oss uppåt och framåt i våra liv. Nu är det Jupiter som befinner sig i kvadratur till vår kraftfulla kvartett – och här kan det hända saker snabbt.

⭐️ Jungfrun

Det är helt fantastisk energi runt dig nu Jungfrun och under dessa kan stjärnor kan drömmar lätt förverkligas. Precis som förra veckan kommer ett stellium av härliga energirika planeter – Venus, Mars, Solen och din styrare supersmarta Merkurius att befinna sig i ditt tecken. Grattis! Det är så häftigt att du får uppleva detta.

Under måndag – onsdag pågår ett maxat powermöte mellan Solen, Mars och Merkurius. Och i trigon Uranus. Wow! Det här höjer verkligen din energi och jag hoppas att du kan förmedla din inre amazon nu. Du kan faktiskt få allt du vill och kanske till och med mer än du önskar så det finns en liten varning som handlar om den berömda ketchupeffekten. Först ingenting och sedan allting? Ja, det är ju inte alltid önskvärt så underskatta inte hur starkt du påverkar andra nu. Vi blir imponerade av din drive, häpnar över din kunskap. Att Vackra Venus befinner sig dessutom i linje med gränslösa Jupiter och din attraktionskraft ökar med hur mycket som helst och människor blir helt enkelt betagna när de ser dig.  Om du inte sätter ner foten och bromsar kan du sitta där med för många anställningar och fler partners än du kan ta hand om.

⭐️ Vågen

Även du kommer att känna av den kraftfulla energin som bubblar på där vägg i vägg – inne hos grannen Jungfrun. Även om du inte är personligen involverad så påverkas alla. Mången våg har dessutom en eller annan planet i Jungfrun – så vem vet? Du kan vara mer involverad än vad du själv anar.

Denna vecka äger ett kraftfullt möte mellan Solen, Mars och Merkurius rum – och dessutom i trigon till innovativa Uranus.. Detta är ytterst motiverande och färgsprakande men kan även komma plötsligt och vara chockerande så mitt tips till dig Vågen är att inte dra några förhastade slutsatser och vad du än gör.. Tro inte på allt du hör och reagera inte ur rädsla. Vad som än händer så måste du sova på saken, fundera och känna in.

Detta gäller i synnerhet kärleken för Venus bildar kvadratur till Jupiter och det skulle inte förvåna om någon skitsnackande charmör slår sina lovar runt dig. Jag säger inte att det måste vara en dålig person – men det skadar aldrig att hålla en ny person på halster lite och du kan få tid att kolla upp vem denna någon är och vad hen vill?

⭐️ Skorpionen

Tack vare den ytterst generösa stjärnhimlen och de helt fantastiska aspekter och transiter som skapas  kan detta bli en ytterst social, belönande och rolig vecka för många Skorpioner. Det superstarka kraftmötet som äger rum mellan din klassiska styrare Mars, Solen och Merkurius ändrar massor för dig. Du är definitivt tillbaka i business, har full kontroll och din personliga lust, styrka och vilja är på topp. Dessutom befinner sig hela denna magnifika planetkvartett i ditt utåtriktade 11:e hus och är samtidigt också i kontakt med Uranus. Sexigt, kraftfullt och lite halvfarligt faktiskt eftersom det även kan påverka ditt humör så att du blir lite mer ettrig och på än annars – bitsk i värsta fall också. Håll detta i minnet och så lägger vi till det faktum att Venus – kärlekens planet också kommer att bostas först av Jupiter och lite senare i veckan i trigon till din styrare Pluto.

Vad sägs om detta Skorpio? Det drar ihop sig till att bli en kärlekens höst, starka känslor och attraktionen på topp. Härligt! Det var ett tag sedan du hade så här starka krafter i rörelser runt dig. En fin grej som är värt att nämnas i detta är att Venus – Jupiter kopplingen i början av veckan är till stor hjälp i alla ekonomiska förehavanden.

⭐️ Skytten

Hoppla Skytten, energierna är på topp och man anar att det nu bär av emot nya horisonter för dig. Det extremt kraftfulla powermötet som äger rum i Jungfruns tecken måndag – onsdag involverar Solen, Mars och Merkurius och innebär att dessa planeter nu blir superladdade med solenergi, positiva krafter. Tjoho! Den här energin ”drabbar” verkligen dig, sätter fart på dina livsandar och ditt 10:e hus (som handlar om karriär, rykte och sociala position) blir synliggjort. Din vilja är lag nu och du tycks dessutom ha såväl talets gåva med dig och är snabb i tanken och repliken. Vad vill du med din karriär? Du kan i princip förvänta ett nytt jobb, en ny flirt, förnyade krafter och roliga chanser kan fladdra förbi.

Venus hamnar lite extra i fokus nu eftersom hon kopplas till Jupiter i början på veckan och lite mer mot nästa helg i trigon till sexiga Pluto. Det här är ett så bra tillfälle att presentera sig, söka jobb och visa sig på styva linan. Din närvaro imponerar på andra och du äger nu Skytten! Tag för dig och ha så kul som det bara går.

⭐️ Stenbocken

Astrologiskt så är det massor som liknar förra veckan – men om möjligt så kan energin uttrycka sig ännu bättre och starkare nu. Vi har samma superhärliga stortrigon i jordelementet aktiv även denna vecka. Lika är också det underbara faktum att vi har fyra planeter som bildar ett härligt stellium i Jungfruns tecken. Under måndag – onsdag kommer dessa planeter att befinna sig i konjunktion (exakt på) Solen vilket innebär att de tankar energi, blir förstärkta, vederkvickta och får så mycket härlig kraft. Detta påverkar förstås din lust, vilja och energinivå. Nu lär dessa vara på topp och livet leker med dig. Ditt nyfikna 9:e hus som bland annat står för högre medvetande och utveckling fullkomligen skiner nu. Du kan triumfera under dessa stjärnor.

Nyss bröt nymånes första strålar igenom (alltid något dygn efter själva nymånen men det som är den största och avgörande skillnaden det är de fantastiska aspekter och transiter som bildas nu. Det kan hända grejer som rör personliga relationer nu när Venus kopplas först till Jupiter och lite senare till Saturnus och Pluto. Hm.. i mina öron låter det som att du kanske måste fatta ett beslut i vad som troligen är en vänskaps eller arbetsrelation. (Det kan vara kärlek också). Du vill så gärna förstås men inser att det inte kommer att funka i längden. Att sätta ner foten är inte kul – men ibland måste man Stenis..

⭐️ Vattumannen

Din september ser ut att bli alldeles ovanligt solig, rolig och social – om du vill att den ska bli det för det är du som styr din skuta.

Att alla planeter hänger i ditt djuplodade 8:e hus gör att dina tankar kan gå både i moll och vara lite väl djupa. Nä, Vattenbärare! Höj blicken och skicka iväg ensamvargen (Ja, här menar jag en del av din personlighet som du kanske gett för mycket uppmärksamhet nu). Samla dina vänner runt dig och upplev kärleken, stödet som finns och den välvilja som människor runt dig faktiskt känner för dig, den du är och det du står för. Ensam är inte alltid stark – det vet du och du tillhör dem som jobbar suveränt i ett glatt team.

Supermötet som äger rum i Jungfruns tecken och 8:e huset är kraftfullt och massor av saker kan hända snabbt, kanske även oväntat och för vissa kan det även innehålla rejäla överraskningar. Inte nödvändigtvis bra sådana.  Om jag vore du skulle jag vara lite försiktig med att yttra mig, med att dra för snabba slutsatser för saker kan ändra sig oerhört snabbt under dessa stjärnor. Klokas är att iaktta och begrunda allt som sägs. Det 8:e är ju också förknippat med hemligheter, det fördolda. Det finns så många olika aspekter här att ta hänsyn till att min rekommendation är att ta det säkra före det osäkra.

⭐️ Fiskarna

Gillade du förra veckan? Tror faktiskt att den här veckan toppar och kan vara ännu bättre för dig.

Man kan beskriva det som att du står invid livets smörgåsbord, där idel chanser och möjligheter är uppdukade. Det är fritt för dig att plocka åt dig så mycket du orkar och vill ha av alla läckerbitar som där finns att välja mellan.

Den jordiska stortrigonen kvarstår och det gör också den härliga planetkvartetten i Jungfruns tecken vilket är mycket fördelaktigt för dig. Det är så mycket positiv energi i dessa stjärnor. Mötet mellan Solen, Mars och Merkurius toppar ALLT!  Nu möter Fiskarnas vatten jordens element och här finns goda förutsättningar för tillväxt. Kärleken, jobb, pengar och privatliv – allt detta gynnas.

Neptunus och Jupiter dras också in i härligheten och nu öppnas nya energibanor som möjliggör ”konversationer” mellan planeterna. Innovativt tänkande, nya chanser, utveckling kan komma ur detta.  Alla ni som är födda i rörliga tecken kan tillgodogöra sig dessa krafter. Det är kort sagt helt fantastiska, konstruktiva energier i rörelser just nu.