Veckohoroskop – Vecka 22

il_794xN.1494345442_ec6f

⭐️ Väduren

Det är en riktigt rolig och glittrande vecka som ligger framför dig nu när både Solen och Merkurius dundrar fram igenom ditt tredje hus – så allt händer på kommunikationsfronten. Du kära Vädur älskar ju de snabba skiftningarna och allt skoj som Solens tid i Tvillingarna erbjuder dig. Snabba möten, nya idéer och snabba tankar är vad som väntar. Dessa dagar passar det att smida planer, göra resor, utbyta tankar och att lära känna folk. Men framemot slutet av veckan bildas det ett T-kors mellan Merkurius, Neptunus och Jupiter. Alla tre befinner sig i de tecken som de styr och det här är en inspirerande tid. Inga drömmar är omöjliga nu. Det är i och för sig också en bra tid för andligt arbete så alla kommer att hitta något som känns bra. Men eftersom Neptunus är bra på att bidra med illusion och luringar är det klokt att inte kasta sig hals över huvud in i nya projekt.

⭐️ Oxen

Nu är din utveckling är intressant att följa Oxen eftersom din styrare Venus är hemma i sitt tecken. Under veckan är Venus dessutom också starkt aspekterad av Noderna, Neptunus, Saturnus och sedan också Pluto. Njutning, kärlek, skönhet och pengar är ju vad hon står för och vad du kan förvänta dig nu.  Under dessa stjärnor kretsar mycket runt tillväxt och utveckling. Det som du gör nu kan komma att påverka under ett längre tag framöver. Hållbarhets tänk, långsiktigt tänkande är det som gäller. Det är oerhört konstruktiv energi nu och den som önskar förändringar kommer inte att behöva vänta i evigheter innan dina önskningar är uppfyllda. Eftersom en rätt knasig energi skapas nu, i synnerhet i slutet av veckan (T-kors med Merkurius, Neptun och Jupiter) kanske det är på sin plats att dela ut en lite halv varning för luringar. Ja, lite sunt kritiskt tänkande skadar inte.

⭐️ Tvillingarna

Tjoho vad roligt allting är nu Tvillingarna! Mingel, prat, det sociala livet och människor och intressanta möte är sådant som du som går lätt nu. För dig väntar en höjdarvecka när din styrande planet Merkurius flyger fram igenom tecknet och aktiverar såväl Neptunus som Jupiter (ett sk T-kors). Det här kan curla banan för dig, öppna upp massor av möjligheter och chanser. Den som jobbar med skrivande, försäljning eller annat kommunikativt yrke kommer att ha lätt för sig nu. Underbart är kort sägs det – detta är sista veckan Merkurius är hos dig så passa på att hålla dig framme. Ok – nästa vecka är om möjligt ännu bättre – men denna går som sagt heller inte av för hackor. Om du tillhör dem som fyller år önskar jag grattis för det är en SUPER fin tid. Under den här perioden finns det dock anledning att vara lite vaksam emot det som kommer till dig för plötsligt. Om något låter för bar för att vara sant så är det troligtvis så det är.

⭐️ Kräftan 

Detta är motsägelsernas och den stora förvirringens vecka. En riktigt flummig trio, ett T-kors bildas mellan Merkurius, Neptunus och Jupiter sätter tonen. Kanske blir det svårt för dig att hitta motivationen att gå till jobbet alls? Att mysa, vila och njuta av livet kan vara vad din själ längtar. Din styrande planet Månen gick in i sitt sista kvarter under söndagen därifrån blir dess närvaro allt tunnare dag för dag. Till helgen går vi in i mörkermånens tid då månskäran inte ens är synlig. Det är en tid när vi lättare finner lugnet och harmonin inom oss. Andas ut och släpp allt det du inte behöver. Den avtagande månen är superbra motkraft till hetsiga Mars som befinner sig i Kräftan, upprör och driver på. Hans närvaro rör om i grytan, skapar händelser och ibland tumult. Men.. frestelserna kan vara många nu. Mars tänder elden, viljan och lusten och under dessa stjärnor kan mycket hända.

⭐️ Lejonet

Det är en bubblande och glad vecka som väntar nu när både Solen och Merkurius rör sig igenom ditt 11:e hus så vilket samvaron med andra så mycket lättare. Men.. dessvärre är det just Merkurius som kan vara lite trixig och opålitlig nu som han utgör en del av ett knasigt T-kors med Jupiter och Neptunus i andra änden. Naturligtvis behöver det inte betyda att något är direkt illavarslande men.. jag skulle hålla möjligheten öppen och inte bara räkna med att alla håller måttet. De kanske ändrar sig och inte håller avtalet. Jag är så nyfiken på vad som komma skall i ditt liv nu Leo för det finns inslag av överraskning med i bilden här. Spännande! Venus position i Oxen är stark nu som hon länkas till bland annat Saturnus och sammantaget vittnar allt om att din karisma är på topp och att ditt yrkesliv får ett uppsving. Det är en utmärkt tid för dig att vara aktiv, planera och se till att saker händer. Kärleken är förstås alltid viktigast för dig, romantiska varelse och även den ser ovanligt välmående ut.

⭐️ Jungfrun

Välkommen till en riktigt inspirerande och igångsättande vecka när din styrande planet Merkurius får supermycket uppmärksamhet. Allt blir lite roligare, för det lossnar och hela veckan erbjuder ett fint flöde. Kommunikation, möten och resor är sådant som främjas under dessa stjärnor. Det är ett starkt fokus på jobb, karriär och yrkesmässiga framgångar och du tappra Jungfru kämpar som vanligt på. Men.. här kommer jag med lite glädjedödande ord dessvärre för det finns en oäkerhetsfaktor i dessa stjärnor.  Den skapas när ett t-kors uppstår med supergenerösa, härliga Jupiter, illusionernas mästare Neptunus och Merkurius. Det här behöver inte alls vara dåligt – det kan precis lika gärna vare här lyckan skapas, den egna företagaren cashar in osv – problemet är att man aldrig riktigt vet när Neptunus är med i bilden om det är himmel eller helvete man är på väg till. Se till att dubbelkolla all information och helst ha alla avtal skriftligen.

⭐️ Vågen

Att din styrande planet Venus har intagit ett pangläge i Oxen gör att du mår bra och livet är en härlig plats att vara på och nu blomstrar dina personliga relationer. Den fina trigon som bildas med Saturnus visar hjälper dig att skapa struktur i din ekonomi och ordna upp allehanda praktiska ting. Att Solen och Merkurius samtidigt rör sig igenom ditt vetgiriga 9:e hus gör dig öppen för nya människor och intryck. Internationella kontakter och sammanhang stimulerar dig och här kan kontakter, möjligheter och erbjudanden dugga runt dig. Ett varningens ord då.. Guld är inte allt som glimmar – det kan du bli varse nu om du inte är försiktig. Merkurius koppling till Neptunus och Jupiter bidrar mer till missförstånd än klarhet. Det är styrka i dessa stjärnor och man kan uppleva denna energi lite som en Merkuriusretrograd fast så inte är fallet. Fatta inte alltför snabba beslut, var vaksam och se till att få saker på pränt.

⭐️ Skorpionen

Venus är den planet som påverkar dig som allra mest under denna period. Rusa inte bara igenom dessa dagar härliga dagar utan att ge dig tid att känna in och känna efter. Hon öppnar dina sinnen och får dig att känna djupt. Venus är sedan en tid tillbaka i ditt relationshus men nu skapas intressanta aspekter till flera olika planeter. Starkast är känns förstås kopplingen till Saturnus som höjer ribban i relationer och antyder att ”det är på riktigt”. Visst, allvaret är aldrig långt borta ifrån dig. Det här är en väldigt bra tid för djupsnack och delad ömsesidig förståelse. Tursamma expansionsplaneten Jupiter länkas på ett vackert sätt till både känsliga, medkännande Neptunus och pratsamma Merkurius. Förutom den känslomässiga aspekten är Venus också länkad till konst och till kreativitet. Tänk lite utanför boxen och våga! Detta här kan vara tillfället du fattar ett beslut som rör sig just om pengar, ägande och ekonomiska lösningar.

⭐️ Skytten

Nu är det full rulle i din relationshörna och människor surrar runt dig och på något härligt vis kommer du osökt att hamna i händelsernas centrum. Kul! Det är riktigt duktigt motsägelsefulla känslor och tankar kommer upp. Det förvirrande T-kors som skapas nu under veckan kan leda in dig på alla sorters kontakter eller projekt som kanske inte är så där helt genomtänkta. Det går inte att jamsa med i sedvanlig Skyttig optimism nu! Passa dig så att du inte dras in i något du kanske inte hundraprocentigt vill.  Riktig vänskap eller djupa kärleksrelationer kan attrahera och få en större betydelse för dig än vanligt via dialogen som pågår mellan Venus och Saturnus. Jag vill påminna om att detta är en tillfällig transit och nästa vecka kommer nymånen att påminna dig om vem du är. Att behöva välja mellan att vara fri som en fågel eller att gå in i en alltför seriös förbindelse för fort är inte riktigt din grej.

⭐️ Stenbocken

Medan Solen och Merkurius nu swishar igenom ditt arbetsamma 6:e hus är det lätt att tänka att du kära Stenbock, zodiakens mest strävsamma perfektionist i vanlig ordning kämpar på fram överträffa dig själv och leverera. Men det här är inte en ordinär vecka. Heta Mars befinner sig i ditt relationshus – hetsar och lockar och du kan inte helt lita på dig själv.  Stjärnorna kan tillfälligt kortsluta ditt vaksamma signalsystem, vem vet? Merkurius (hjärnkontoret) är nu involverad in ett knasigt t-kors med lyckans planet Jupiter och flummiga Neptunus så spiller lite av denna gränslösa och lätt dimmiga energin över på dig? Kanske förälskar du dig nu när oväntade tongångar och lockrop kommer ifrån kärlekens planet Venus.  Hon befinner sig Oxens tecken och i total harmoni med Saturnus som vilket förstås är underbart. Till helgen ökas insatserna för då kopplas hon istället till passionerade Pluto.

⭐️ Vattumannen

Åh, det är luftens energi som råder nu när Solen och Merkurius gör gemensam sak igenom ditt härliga, femte hus. Det här påverkar tankar, kommunikationen, skapar livliga åsikter och din väg kan vara kantad av roliga möten med andra. Det är högt i tak och allt möjligt roligt annat roligt som ni Vattenbärare uppskattar kan äga rum. Passa på att gå ut om kvällarna och mötas upp med andra och ha kul. Dessutom bildas här en härligt gränslöst t-kors mellan snacksaliga Merkurius, överdrivet positiva Jupiter och tillåtande Neptunus.  Det kan vara lätt att falla för någon, förälska sig hals över huvud och i värsta fall även att irra bort sig en aning känslomässigt under dessa stjärnor. Har det redan hänt? Venus kommer lite längre i veckan i gynnsamt läge med Saturnus. Detta om något kan hjälpa dig att se klart och tydligt på situationen och dra de gränser du behöver.

 ⭐️ Fiskarna

Om du bara kunde få klona dig Fiskarna – denna gränslösa, innehållsrika vecka när alla drar dig åt alla håll och vill ha sin bit. Det kan vara åtaganden med familj och nära vänner som behöver uppmärksamhet, jobbet som verkligen skriker högt efter din närvaro. (Det går bra för dig nu Fiskarna! Kanske dags att löneförhandla snart)? Det skulle kunna behövas i alla fall för under dessa stjärnor är du och kreditkortet en livsfarlig kombination. För en gångs skull tycks lusten att välja dig själv faktiskt få prio ett. Toppen! En lite shopping kanske piggar upp? Ett i princip gränslöst och ack så tillåtande T-kors kanske gör dig väldigt öppen för att investera i allt onödigt och härligt man kan tänka sig. Relationer, kärlek och känslor utvecklas nu men där hjälper som tur är Saturnus till och du uppför dig exemplarisk.

Välkommen in på min Videokanal där jag beskriver veckan generellt för alla tecken.