Venus i Vågen

 

Gudinna

Venus i Vågen

Onsdag den 28/10 gled kärlekens och de sköna konsternas gudinna Venus in Vågens tecken där hon är härskare. Äntligen! Det är på grund av retrograden tidigare i år hon kommer såhär sent. Det här blir en välsignad och härlig månad för hon hemma där hon trivs och kan  uttrycka sig fritt och obegränsat. Underbart är kort och den 21 /11 lämnar hon Vågen till förmån för Skorpionen.

Venus värld

I Vågen kommer hennes sociala väsen till uttryck och här är Venus vacker, sällskaplig, balanserad och oerhört charmig – hon älskar det ljuva livet. Här kommer den sofistikerade sidan fram. Hon söker sig till exklusiva miljöer, intellektuella människor och vill bara ha det bästa i livet. Att ha trevligt, möta toppmänniskor, gå på fina fester och attrahera till sig, mingla och flirta är livet för henne. Hon njuter och söker ständigt varje tillfälle att använda alla sina 5 sinnen till fullo.

Delikatesser, fina viner, lyx, vackra människor, musik, konst, dofter, mode.. ja.. det är det hon lever för. Det är njutning, perfektion och skönhet som gäller heltid. Alla dras till henne så hon har inte långtråkigt någonsin. Venus är mycket för stil, så oavsett vad som ska ske så gör hon det hellre omgiven av lyx än i en enkel stuga iförd mysbyxor.

Venus och kärleken

Venus är sinnlig, sensuell och personifierar kärleken. Hon är skönheten och kärlekens Gudinna så ingen kan motstå henne. Hon är källan till romantiken, den personliga njutningen och det sensuella. Venus söker frid och harmoni så under hennes epok är det superbra att hitta härliga lösningar för relationer. I Vågen kan hon ha en tendens till relationsberoende.

Venus och kreativitet

Venus kan allt stil, om konst och om att skapa effekt – det var hon som uppfann det! Hon är musan, källan till all kreativitet och allt skapande. Hon styr de sköna konsterna så många människor som har Venus i Vågen är ofta stilbildande. De kan jobba med mode, inredning, vara art directors, konstnärer, författare och mycket annat.

Venus och pengar

Hon är väldigt kopplad till ekonomi, välstånd och överflöd. Så, när man letar efter ekonomisk framgång i transiter så är det ofta Venus närvaro som indikerar NÄR det händer. I smarta, vältaliga Vågen kommer lilla affärsjuristen fram och hon kan vara smart i business, visa affärsmoral och etik. Hon står ju för harmoni och vill att allt ska ske med stil och med finess och det gäller även avtal och löften som ska följas. Det ska vara lagligt och korrekt. Hon hatar osämja men gillar pengar så förhandling och kompromiss är hennes grej här. De kommer att gå vägen med Vågen.

Har du Solen, Månen, Asc, Venus eller Mars i Vågen?

Då kan man räkna med att du är charmig, intelligent, sofistikerad och snygg. Att du är rena rama frestelsen som vet precis hur du ska göra för att omvärlden ska falla pladask för din charm och för evigt älska dig.   Du räkna med att Gudinnans vistelse i tecknet kommer att få dig på riktigt härligt humör när du som den sanna charmör du är dra till dig uppmärksamhet, flirt och ja.. Gudinnan kan få dig att gå med på mycket mer än så också. Venus kallas ju inte LILLA LYCKAN för intet. Du kan ha superbra flöde, tur och glädje i livet nu!