Venus vänder retro ikväll..

6a1fea6a20df2442e8666e9b9b1b9c32--katie-omalley-sobriety

Kväll strax efter kl 21 kommer Venus att vända retrograd och backa i sex veckors tid. Jag känner att processen redan startat för min del.

Jag hade en mardröm nyligen då jag drömde om ett ex jag aldrig ägnar en tanke – en man jag senast dejtade för 18 år sedan. Han dök upp igen och det var riktigt ruggigt att minnas allt detta..

I drömmen hade han tagit körkort och skaffat bil. Jag satt livrädd bredvid honom på passagerarsätet och höll krampaktigt i mig i svängarna. Han insisterade på att få köra mig hem till hans nya bostad som låg i slutet nedför en brant backe. Jag vaknade uppskärrad..

Nu har det gått någon dag och jag har haft tid att analysera drömmen. Den är väldigt övertydlig och kan absolut härröras till Venus retrograden som jag ju har skrivit så mycket om de senaste dagarna.

När Venus backar är det typiskt att våra före detta partners dyker upp på alla sätt det går. Det kan vara att de ringer, att man stöter ihop på stan eller som i mitt fall – att exet dyker upp i drömmen.

Ytterst handlar dessa retrograder om bearbetning av det förflutna relationer – och allra mest om kärleksrelationer förstås. Det handlar om healing, om förlåtelse och att bearbeta sina innersta känslor och behov.  Det är alltså dags att våga titta under mattan dra fram alla dessa människor och situationer som vi sopat under kanten.

De kommande fyrtio dagarna är extra lämpade för healingarbete. Gråt, prata högt, skriv avskedsbrev (som du inte behöver skicka), ta gärna en healer till hjälpen. Syftet med detta arbete – är att du ska bli helad och fri och ha möjlighet att välja sann kärlek och sunda hälsosamma relationer in i ditt liv.