Zarathustra, Healing och Horoskop

I början av april bjöd ett par vänner med mig att lyssna på Zarathustras framträdande på Hotell Malmen. I rätt sällskap är det ju alltid kul att gå på ett event så jag tackade glatt ja.

Efter en god stunds ihärdig väntan i stora salen kom så Zarathustra in på scenen klädd i vit långrock med guldknappar. Han kan verkligen konsten att bygga upp en spänd förväntan och fylla upp hela scenen med sin närvaro. Jag tyckte om hans energi, humorn och det faktum att hans ögon lyckades stråla kärleksfullt mot hela publiken. Hans uppenbarelse gjorde mig dock häpen eftersom utstrålningen kändes mer som hos en rockstjärna än hos en andlig man.

Han berättade frikostigt om sig själv och sina erfarenheter och bjöd sedan på en spektakulär show när han visade publiken hur hans healing går till. Han plockade tre personer ur publiken som fick komma fram och bli helade inför gruppen. Två av dessa tre testpersoner föll baklänges av hans kraft och fångades upp av vänliga armar som placerade de fallna kvinnorna på kuddar där de fick vila och återfå sansen.

(Den här filmen har 5:an gjort för några år sedan men den visar hans healingmetod).

Jag kände mig lite kulturchockad efter denna healingkväll och visste inte riktigt vad jag skulle tro och tänka om allt. Efter snart ett helt liv i andlighetens service har så många olika lärare, helare, profeter och healingformer passerat.

När jag kom hem skrev jag ett litet inlägg på Facebook om healingkvällen vilket väckte ett stort intresse hos människor. Om jag inte varit intresserad av Quantumhealing tidigare så blev jag det där i den stunden. Det var fascinerande att se vilka starka känslor Zarathustra väcker hos folk.

  • Väldigt många anser att han är en sann guru, en andlig mästare som gör mirakel och förbättrat deras liv på så många nivåer – man kan läsa om det precis överallt på nätet.
  • Andra kallade honom för falsk profet och hänvisade till hans sätt att marknadsföra sig. De tyckte inte att han verkade trovärdig alls. Någon sa att han inte kunde något om healing över huvud taget.
  • Han tycks även väcka habegäret hos vissa kvinnor som i dessa MeToo dagar inte drog sig för sexistiska kommentarer.
  • En dam berättade upprört att Zarathustra sugit i sig den sexuella energin ifrån ett flertal icke ont anande kvinnor under Harmonimässan i Solna. Det rörde sig om en ren stöld alltså. (Kan man ens göra det)?

Spännande va? Sällan har jag hört så mycket skitsnack och nu har jag bara nämnt något.  Detta fick mig att genast vilja beställa tid för en privat healingsession med honom. Jag ville bilda mig en uppfattning om honom som person och som healer. Vid bokningen frågade jag även om jag kunde få göra en intervju i anslutning till healingen.

När jag kom till hans hem/mottagning på Södermalm var det inte rockstjärnan Zarathustra som öppnade dörren utan mannen och medmänniskan som i all enkelhet välkomnade mig i tofflor, mjukisbyxor. Jag uppfattade honom först som känsligt trevande och lite lätt kaxig. Han bjöd mig på te och dadlar och det var där, i den stunden när vi fann att vi delar samma passion för det österländska tedrickandets konstart som jag kände att samtalet lossnade mellan oss.

Jag kom inte oförberedd till det här mötet utan hade läst på allt jag kunde hitta om honom på nätet.

Han är barn av sin tid kan man säga och jag fann till min förvåning att jag och Zarathustra har fler gemensamma erfarenheter än vad jag någonsin hade kunnat ana! Hans andliga resa liknar min egen på många sätt och har precis som min rört sig igenom många länder, läror och kulturer. (Ja, förutom den detaljen att jag inte blivit guru, andligt upplyst och fått kosmiskt healingprogram till mig 😀 Ännu!).

Han känns precis som alla snubbar jag hängt med de senaste 30 åren och är väldigt öppen och lättpratad så till slut så satt vi bara där båda två, glada, nickade och babblade i samstämmighet och fyllde i orden åt varandra.

Jag ville verkligen vara svår och sätta honom på den andliga pottkanten så jag levererade en del rätt raka frågor och iakttagelser till honom – men misslyckades. En annan person hade kunnat ta illa upp men han svarade brutalt ärligt och självutlämnande. I vissa lägen kanske mitt svenska hjärta skulle ha föredragit lite förskönande omskrivningar. Han är helt sann rakt igenom.

Jag gjorde horoskop för Zarathustra och han gav mig healing sedan. Jättefin, underbar healing som försatte mig ett härligt flöde, ett saligt tillstånd som höll i sig ett bra tag – veckor efter. Jag borde ha följt hans råd och följt upp med ytterligare en session – men min resa kom ju emellan där.

Det finns redan så mycket att läsa om Z ute på nätet så jag ville  närma mig honom ifrån ett astrologiskt perspektiv. När jag lyssnade på Zarathustra och hans liv och sedan fick se horoskopet blev allt så komiskt. Z vill inte gå ut med sina personuppgifter, så jag lämnar inte ut honom utan beskriver här lite ytligt bara.

Här har vi mannen som lever upp till varje aspekt av sitt horoskop. Hans Ascendent ligger i slutet av Tvillingarna, Månen i Kräftan och därpå följer ett stellium av planeter i Skytten i det 6:e huset.

Där har vi den verbala showmannen med humorn och leken från Tvillingarna.

Månen i Kräftan är hans vänliga, omhändertagande sida som ser till alla har det bra.

Skytten är så framträdande hus Zarathustra och man kan ju inte göra annat än att älska Skytten för deras positiva, igångsättande kraft och energi. Han är hjälten som kan fixa allt, den andlige sökaren, resenären, globetrottern. Läraren och Gurun är ju Skyttens högsta oktav. Att Z är entreprenör och att arbetet är hans livsstil är ju typiskt 6:e hus människor.

Liz Greene beskriver mästerligt i sin bok ”Astrology for Lovers” i kapitlet Skytten och ”skuggan” dessvärre alla Zarathustras mörka sidor också. Här finner vi såväl kändiskåta groupien, namndropparen och fotografen.

När jag väl sett hela horoskopet så kunde jag få ihop bilden av honom. När man fått smälta det är det lätt att se på Skyttens skugga med kärleksfulla ögon och förstå var det kommer ifrån. Jag ser vad det är han vill åstadkomma. Den här killen vill verkligen göra världen till en bättre plats – på riktigt! Jag rekommenderar å det varmaste Zarathustra som healer och lärare.

Han kommer att vara Sverigeaktuell nu i 2 – 12 juli med sin 5:th Dimensional Quantum Healing: Training Program Yoga, Dance, Diet Retreat i Åre. Klicka på länken så hittar du kontaktuppgifter där. Har du tur är du en av de lyckliga som får följa med till Åre.