⭐️ Happy Astrology Day! 🌸

 

international-astrology-day-messages-

🌸 Känner du till Astrologidagen?

Internationella Astrologidagen firas den 20/3 varje år eftersom detta är starten för det astrologiska året och början på vår tropiska zodiak. Initiativet till detta världsomspännande firande togs av Association for Astrological Networking 1993.

2019  äger vårdagjämningen rum den 20/3 först kl 22:58 – så därför spiller firandet över även den 21/2 eftersom det är astrologidag hela den första graden av Väduren.

Detta är en stor grej i världen över, större i vissa länder förstås (USA och Indien) och jag känner förstås att jag vill införa detta firande i mitt liv – omgående! Midvinter och midsommar blir ju har ju sina högtider redan men vad hände med equinoxarna vår och höst?

Vårdagjämningen och Solens ingång i Väduren som är så himla viktig passage är alldeles för lite firat här i Sverige. Underfirat till och med. Nej – detta ska vi genast ändra på..

Därför välkomnar jag dig och alla intresserade till Isis Kammare på onsdag den 20/3. Vi kommer att ha öppet hus, alla är välkomna – det blir mys och prat om astrologi och andliga ting förstås, Lovisa håller en meditationsstund och kanske kör vi lite spontan astro & tarotfrågor.

Välkommen!