⭐️ MARS  I TVILLINGARNA

 

pgbwhqf0sqgz

⭐️ MARS  I TVILLINGARNA

Mars vistelse i Oxen är snart över – vilket känns skönt som han anses försvagad här. På söndag ca kl 12.00 dundrar Mars in i rörliga Tvillingarna. Kul! I den här miljön tycker Mars att det är roligt att vara och generellt kommer den här positionen alla till gang. Livet blir helt enkelt roligare och mer händelserikt. Den här nya positionen ger Solen i Väduren den uppbackning han behöver för att komma till sin rätt.

31/3 -16/5 vistas Mars det ständigt föränderliga, Merkuriusstyrda Tvillingarna. Här blir den kaxiga Mars att bli mental, smart och de krig han utkämpar är verbala. Här är det en rastlös, påhittig, vitsig krigare som vill att det ska hända grejer mest hela tiden. Han hatar att sitta stilla och hänga.

Energin riktas utåt och är sällskaplig, social och snabb. Att vara smidig, anpassningsbar och intresserad av att diskutera, skapa debatter, intelligenta inlägg och även smarta lösningar på saker är Mars i Tvillingarnas grej.

GENERELLT OM MARS

Mars symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor. Han är rå, het, han är igångsättande, vill framåt, viljestark, manlig, erotisk. Vilja, aggression, styrka, krig. Det är Mars i ett nötskal. Så – i filmer är han vår Action-Hjälte och det är också den funktionen han har i våra liv. Mars älskar att vara hjälte så beroende på vilket tecken han står i kan vi förstå vilket sorts hjälte vi har att göra med. Så oavsett om du är kille eller tjej så är Mars din manliga sida.

Mars position i det personliga horoskopet visar hur vi tar för oss, på vilket sätt, och vad vi vill ta för oss av. Mars avslöjar också något om vår sexuella preferens, hur vi vill ha det i sängen och vem/vad vi tänder på. Alltså – vill du veta något om hur en människa är erotiskt så är det runt detta tema du ska fördjupa dig.

DEN SOM ÄR FÖDD MED MARS I TVILLINGARNA..

Är troligen en intelligent, busig, påhittig och glad och lekfull person. Ord, tankar, kunskap och mental stimuli är Tvillingarnas grej. De älskar att veta någonting om allting, är vetgiriga och allmänbildade utan att för den skull vara den som verkligen fördjupats sig och avslutat en hel kurs i något ämne.

Detta är NÖRDENS tecken så bli inte förvånad om du kommer hem till människa med Mars i Tvillingarna och märker att hela huset fullt av skojiga leksaker. Väldigt ofta tekniska grejer som underlättar kommunikation. Men i och för sig..  Mars i Tvillingarna gillar alla sorters leksaker, spel och lekar och har förkärlek för små prylar. Det finns en förtjusning att samla på sig mängder av små prylar, som listigt och intelligent stuvas in i minimala förvaring

Mars är heller inte så erotisk och sexig av sig som i andra tecken. Mars i Tvillingarna dras till intelligens, charm och vitsighet. De som lämnar honom iskall är svartsjuka, begränsningar och kontroll. Han hatar att känna sig instängd utan måste få operera som en fri agent.

Han är i och för sitt väldigt förtjust i själva raggandets konst och gillar att flirta och sälja in sig själv. Men på tu man hand med sin partner blir han lätt rastlös. Om partnern inte är intressant, underhållande och kul tappar han fort intresset.  Bli inte förvånad om det åker fram leksaker och skojiga dräkter.