Merkurius & Neptunus ihop!

spirande-karlek-en-enkel-och-stilren-alla-hjartans-dag-bukett-med-vita-tulpaner-vita-ranunkler-eucalyptus-

Merkuriusretrograden har verkligen varit extremt jobbig den här gången! Jag fick äta upp allt jag sagt i samband med retrogradens början om ”att det är ingen fara” och ”ingenting annat än små förtret”.  Men ack vad jag bedrog mig!

Jag försökte hålla humöret uppe men det blev så många tätt förekommande knasigheter att jag fick lite tics på kuppen. En liten knappt synlig ofrivillig ryckning i ena ögonvrån höll på att driva mig till vansinne.

Igår var en underbar, solig dag och jag var för ovanlighetens skull ledig. Dagen började med att jag väcktes av en blomsterbutik ringde upp mig. En av mina favoritmänniskor skickade mig blommor, bara sådär. 💖 En jättefin vårbukett som jag blev jätteglad över.

Men, som jag var ledig fick jag omdirigera leveransen hem till mig istället. Där någonstans slog Merkurius retrograden till och allt blev sådär riktigt Neptuniskt förvirrat.

Det uppstod allvarlig språkförbistring. Till slut skrattade både jag och blomsterbudet högt åt de superförvirrade telefonsamtal som ringdes oss emellan innan adressen, portkoden och allt blev rätt. Det var tur att blomsterbudet hade humor och inte tog illa upp för det blev så tokigt allt. Fniss..

Jag firade Merkurius vändning genom att stövla in i en elbutik nere på stan och köpa ett par riktigt coola trådlösa hörlurar som jag nu efter 24 timmars vändning känner är det bästa köp jag gjort på evigheter. Är hjärtligt så trött på att folk inte hör mig ordentligt i telefonen. Känner mig riktigt nöjd!