⭐️ Vad händer i Kräftan/Stenbocken egentligen?

 

capricorn_vs__cancer_by_kn1ghtr1d3r-d26g0av

⭐️ Vad händer i Kräftan/Stenbocken egentligen?

Jag är så glad och tacksam över den härliga respons och ökat intresse från er läsare som jag upplevt på senaste tiden. Tack! Det gör mig varm om hjärtat och glad att vi har fått igång en levande dialog. Det är i stunder som dessa som jag känner att jag älskar bloggen och mitt arbete med den. Känner att det vi gör här verkligen är viktigt! Så ett stort tack till er alla Kräftan 30, Kräftan, En annan kräfta, Kristina med flera som så generöst delar med er av era liv och erfarenheter. Ni kan läsa dessa kommentarer här.

❤️ Det är fortsatt en vidunderlig tid vi lever i och vad som verkligen kommer att hända härifrån och fram till januari 2020 är det faktiskt ingen människa som verkligen vet eller ens kan gissa – så ovanliga är dessa möten, formationer och transiter – så jag blir fortsatt överlycklig om ni fortsätter att skriva! Samtidigt som ni berättar vad som händer är så utgör era berättelser en del i astrologisk nutidshistoria – så är så tacksam emot er alla!

Jag välkomnar fortfarande elever till mina Onlinekurser och en gång i månaden möts jag och mina elever där ute i cyberspace och tar oss ett riktigt djupsnack. Det kan röra horoskopstolkning exempelvis eller så kan det precis som det hände nu den 5/6. Vi fick hade en väldigt intressant diskussion om vilka krafter som är igång i detta nu och vad som rör sig på stjärnhimlen. Under webinaren undersökte vi  en kursdeltagares horoskop. Även hon född i Kräftans tecken som hade massor att berätta så vi gick igenom hennes horoskop och transiterna grundligt.

⭐️Drakformationen

Fredagen 14/6 äger en kraftfull drakformation rum. Jag diskuterar den på djupet i en kommande artikel här på bloggen nästa vecka. Vill mest göra er uppmärksamma på vad som är på gång.

Skärmavbild 2019-06-08 kl. 21.00.37

⭐️ Neptunus och Jupiter möts då och då genom hela 2019. Ibland aktiverar planeter under sin färd igenom Kräftan/Stenbocken detta skeende.  Ett starkt exempel på det äger rum den 14/6 under drakformationen.

⭐️Under våren har Pluto & Saturnus färdats väldigt nära varandra, i början av maj var 2,5 grader ifrån att mötas i en exakt konjunktion. Detta är nära nog för att skeendet ska vara igång. Kulmen av processen, det verkliga mötet äger rum 10/1 – 2020 vid fullmånen i Kräftan – som också samtidigt är en månförmörkelse eklips.

⭐️ Pluto och Saturnus möttes inte exakt med varandra men under våren april och maj befann de sig i konjunktion med noderna. Detta är förbundet till karm, ödet eller vad vi väljer att kalla detta.  Var gång någon planet rör sig över eller på annat sätt aspekterar dessa punkter återaktiveras ”ödet”.

⭐️ Vår krigsherre Mars trädde in i Kräftan den 16/5 och befinner sig fortfarande där. Nu under den här veckan kommer hans energi verkligen att aktiveras igenom att han nu deltar i de oerhört kraftfulla skeendena. Mars och Saturnus är huvudrollsinnehavarna i i fredagens ”drakformation” som äger rum på 18° i Kräfta/Stenbock.

⭐️ Merkurius går över dessa punkter under 14/6 – 20/6. Samma dag – den 20/6 börjar Merkurius för fas – dvs skuggfasen som föregår retrograden. Merkurius kommer dock inte under den retrograda perioden att komma tillbaka över dessa punkter igen. Han börjar backa den 4/7 på 4° i Lejonet – backar åter in i Kräftan och når den 23° graden 1/8 men vid det laget har Pluto redan hunnit backa undan – så de möts inte igen.

⭐️ Solen träder in i Kräftan 21 juni kl 18:00 ungefär. Solen kommer att passera över noderna och opposition Pluto och Saturnus 9/7 – 14/7.

⭐️ Eklipssäsongen – den 2 juli vid Nymånen i Kräftan och den 16 juli vid fullmånen i Stenbocken infaller två eklipser. Som ni vet är dessa katalysatorer för vad som komma skall. Det drar fram starka händelser och skeenden. Deras energi håller i sig fram till nästa eklipssäsong – som infaller vid årsskiftet.