🌕 ♉ FullmĂ„n i Oxens tecken 🩄 ❀

 

ko med måne

🌕 ♉ FullmĂ„ne i Oxens tecken 🩄 ❀

Onsdag 23/10 blir mÄnen full pÄ 01°13 i Oxens tecken kl 18:45.

Vi har en hejdundrande fullmÄne som infaller pÄ onsdag som kan komma att av kÀnnas rejÀlt eftersom spelar pÄ vÄr kÀnslostrÀngar och gör vÄra kÀnslor stora och kanske dramatiska.

FullmÄnen Àr extra spÀnnande och kraftfull denna gÄng eftersom den infaller tillsammans med Uranus som kan bjuda pÄ överraskningar. Mitt emot pÄ andra sidan stÄr Solen och retrograda Venus. Att dessa fyra sammanstrÄlar utgör ett enormt kraftfullt möte.

HÀr bildas harmonisk aspekt till Saturnus som stabiliserar och lugnar och faktiskt gör skÀnker en förhoppning om att inget gÄr över styr.

En fullmÄne uppstÄr ju i det ögonblick som Solen och MÄnen stÄr mitt emot varandra. Det innebÀr ocksÄ att olikheterna mellan det tvÄ tecken kommer upp och stÀlls emot varandra.  Kruxet Àr att finna en balans mellan ytterligheterna i de tvÄ tecknen. Nu stÀlls Oxens stabila, lugn emot Skorpionens passionerade, dramatiska kÀnsloliv.

MĂ„nen som befinner sig i Oxens fasta tecken, som styrs av kĂ€rlekens gudinna. Hon Ă€r sinnlig, sensuell, subtil och det Ă€r det vackra i livet, kĂ€rleken, det sinnliga hon vill ha – eller kanske till och med begĂ€r, för Venus Ă€r ju en gudinna och hon har ingen anledning att tigga och be. Venus gillar Ă€ven pengar, och gillar att ge framgĂ„ng inom dessa omrĂ„den konst, skönhet, charm, förförelse, kĂ€rlek och pengar. I dennas mĂ„nes sken kommer du till insikt om vad eller vem du Ă€lskar och vĂ€rderar allra mest.

Vad som Ă€r extra speciellt denna gĂ„ng Ă€r att samtidigt som mĂ„nen blir full befinner sig Venus i en opposition till excentriska och galna Uranus – vilket kan göra att kĂ€rleken kan vara lite vild och oförutsĂ€gbar och nu mĂ„ste vi ocksĂ„ hĂ„lla i minnet att Venus Ă€r retrograd.

Solen Ä sin sida befinner sig i Pluto/Marsstyrda Skorpionen som Àr ett fast vattentecken som kÀnner, vibrerar och vill fÄ oss att kÀnna inÄt, finna sanningen i vÄrt innersta vÀsen. Skorpionen vill veta allt och sexualiteten, passionen, psykologi Àr nÄgra av Skorpionens vÀgar till sanning. Ingenting förblir ytligt i Skorpionens sfÀr.

Jupiter som ganska nyligen mött upp med Solen – Ă€r tillrĂ€ckligt nĂ€ra för att uppförstora alla dessa kĂ€nslor och göra dem extrema.

Mina pengar – Dina pengar, KĂ€rlek – Sexualitet, Trygghet – Utmaning kan vara nĂ„gra av motsĂ€ttningarna.

Det hÀr Àr kÀrlekens, passionens och dina sanna önskningars natt. Om dina önskningar och mÄl Àr i linje med dina innersta vÀrderingar kommer den hÀr fullmÄnen att hjÀlpa dig att nÄ framgÄng.

Det kan vara av stort intresse att veta i vilket hus fullmÄnen faller. SÄ ta fram ditt eget födelsehoroskop! Vad hÀnder och in inom vilket omrÄde sker utvecklingen?  Titta pÄ din egen  astrologiska karta och se efter i vilket hus 1° i Oxen infaller.

fullmane_oxen