Fullmåne i Oxens tecken

 

🌕 ♉️ Fullmåne i Oxens tecken 🦄 ❤️

Onsdag 24/10 blir månen full på 01°13 i Oxens tecken kl 18:45.

Vi har en hejdundrande fullmåne som infaller på onsdag som kan komma att av kännas rejält eftersom spelar på vår känslosträngar och gör våra känslor stora och kanske dramatiska.

Fullmånen är extra spännande och kraftfull denna gång eftersom den infaller tillsammans med Uranus som kan bjuda på överraskningar. Mitt emot på andra sidan står Solen och retrograda Venus. Att dessa fyra sammanstrålar utgör ett enormt kraftfullt möte.

Här bildas harmonisk aspekt till Saturnus som stabiliserar och lugnar och faktiskt gör skänker en förhoppning om att inget går över styr.

En fullmåne uppstår ju i det ögonblick som Solen och Månen står mitt emot varandra. Det innebär också att olikheterna mellan det två tecken kommer upp och ställs emot varandra.  Kruxet är att finna en balans mellan ytterligheterna i de två tecknen. Nu ställs Oxens stabila, lugn emot Skorpionens passionerade, dramatiska känsloliv.

Månen som befinner sig i Oxens fasta tecken, som styrs av kärlekens gudinna. Hon är sinnlig, sensuell, subtil och det är det vackra i livet, kärleken, det sinnliga hon vill ha – eller kanske till och med begär, för Venus är ju en gudinna och hon har ingen anledning att tigga och be. Venus gillar även pengar, och gillar att ge framgång inom dessa områden konst, skönhet, charm, förförelse, kärlek och pengar. I dennas månes sken kommer du till insikt om vad eller vem du älskar och värderar allra mest.

Vad som är extra speciellt denna gång är att samtidigt som månen blir full befinner sig Venus i en opposition till excentriska och galna Uranus – vilket kan göra att kärleken kan vara lite vild och oförutsägbar och nu måste vi också hålla i minnet att Venus är retrograd.

Solen å sin sida befinner sig i Pluto/Marsstyrda Skorpionen som är ett fast vattentecken som känner, vibrerar och vill få oss att känna inåt, finna sanningen i vårt innersta väsen. Skorpionen vill veta allt och sexualiteten, passionen, psykologi är några av Skorpionens vägar till sanning. Ingenting förblir ytligt i Skorpionens sfär.

Jupiter som ganska nyligen mött upp med Solen – är tillräckligt nära för att uppförstora alla dessa känslor och göra dem extrema.

Mina pengar – Dina pengar, Kärlek – Sexualitet, Trygghet – Utmaning kan vara några av motsättningarna.

Det här är kärlekens, passionens och dina sanna önskningars natt. Om dina önskningar och mål är i linje med dina innersta värderingar kommer den här fullmånen att hjälpa dig att nå framgång.

Det kan vara av stort intresse att veta i vilket hus fullmånen faller. Så ta fram ditt eget födelsehoroskop! Vad händer och in inom vilket område sker utvecklingen?  Titta på din egen  astrologiska karta och se efter i vilket hus 1° i Oxen infaller.

fullmane_oxen