🎂 Grattis pĂ„ födelsedagen Fiskarna

Strax efter midnatt – under natten till den 19/2, 2019 – kl 00:04 för att vara mer exakt glider Solen in i Fiskarnas sfĂ€r.  Under den kommande mĂ„naden har vi glĂ€djen att fĂ„ gratulera dig som Ă€r född i zodiakens sista tecken.

Man sÀger att du som Àr född hÀr har den samlade erfarenheten av alla stjÀrntecknen inom dig. DÀrför reagerar du inte lika sjÀlviskt och direkt som andra tecken.. tvÀrt om.

Du har förmÄgan att se saker ur ett större andligt perspektiv Àn andra. InkÀnnande, sensitiv, stark, omtÀnksam kan du kÀnna in andras behov innan de ens Àr uttalade. Andlig, intuitiv och fantasifull Àr andra ord som brukar komma upp direkt nÀr man ska beskriva dig.

Du Àr född i ett rörligt tecken och det betyder att du Àr en levande person som inte fastnar i en fast form utan förÀndrar dig och Äterskapar dig stÀndigt.

♆ Planeten Neptunus Ă€r din styrare men vid en nĂ€rmare titt visar det sig att planeten inte Ă€r kompakt utan ett stort svĂ€vande gasmoln! Ja, det dĂ€r sĂ€ger nĂ„got Ă€ven om din karaktĂ€r – precis nĂ€r vi tror att vi vet nĂ„got om dig har du omskapat dig sjĂ€lv och blivit nĂ„got annat! Namnet Neptunus kommer ifrĂ„n den romerska guden havsguden Neptunus. Han styr sitt underjordiska rike i de vĂ€ldiga, oĂ€ndliga vattensalarna. Enorma djup, inga grĂ€nser och omĂ€tbar styrka stĂ„r det för.

🐠 DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:

VÀnlig, accepterande och med ett öppet hjÀrta gÄr Fiskarna livet till mötes. Det finns sÄ mycket medmÀnsklighet och acceptans hos dig. Din förÀnderlighet Àr fascinerande och förtrollande.

🐬 DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:

Du Àr för vacker för den hÀr vÀrlden och Àger den unika förmÄgan att Àlska villkorslöst. Ibland kan man bli galen pÄ dig och tycka att du inte vill förstÄ vÀrldens hÄrda realitet och undviker att handskas med verkligheten. Drömmar och fantasier Àr ju ocksÄ sÄdant som kopplas samman med ditt stjÀrntecken.

🐟 DIN HEMLIGA SIDA:

De intelligenta Fiskarna genomskĂ„dar snabbt spelet som pĂ„gĂ„r hĂ€r pĂ„ jorden och inte har lust att delta i ekorrhjulet alls utan stĂ€ller sig utanför allt detta med karriĂ€r, pengar och krav. De vill inte skapa mera karma utan vill tassa igenom livet utan att lĂ€mna spĂ„r efter sig. De lĂ€ngtar bort, lĂ€ngtar ”hem” och vill förena sig med det högsta ljuset, Gud.

🐡 FISKARNA OCH ARBETET:

Att förklara vem du Ă€r inte den lĂ€ttaste uppgiften eftersom du i större utstrĂ€ckning Ă€n andre kan vĂ€lja vem du vill vara, tillhöra eliten eller att inte tillhöra alls? MĂ„nga av er gör inte nĂ„got större vĂ€sen av sig alls men vem du Ă€n Ă€r – Ă€r du aldrig en medioker person. VĂ„ra största tĂ€nkare, filosofer och vetenskapsmĂ€n Ă€r födda hĂ€r men det Ă€r ocksĂ„ mĂ„nga av Fiskar som blir outsiders eller missbrukare. Det Ă€r i konstens vĂ€rld, i showbiz, i musiken, dansen, skrivandet i andligheten eller som den sjĂ€lsliga rĂ„dgivaren Fiskarna kommer bĂ€st till sin rĂ€tt. Vi har mĂ„nga socialarbetare, psykologer och andra sjĂ€lasörjare födda hĂ€r.

🐠 FISKARNA OCH KÄRLEKEN: 

För oss andra Ă€r det knepigt att fĂ„ Fiskarna pĂ„ kroken. De kan ge sken av att det Ă€r mera pĂ„ gĂ„ng Ă€n vad det i sjĂ€lva verket Ă€r. Du kan ha tendens att smita undan sĂ„ snart det hettar till eller att relationen börjar innehĂ„lla moment av krav och förutsĂ€gbarhet. SĂ€ttet att fĂ„nga en Fisk Ă€r att lĂ„tsas att det inte Ă€r nĂ„got pĂ„ gĂ„ng. Det funkar bĂ€st nĂ€r Fiskarna fĂ„r lĂ€ngta och fundera över nĂ€r man ska ses nĂ€sta gĂ„ng. Dvs – Fiskarna presterar bĂ€st i underlĂ€ge.

🐬 SÅDAN ÄR DU I KÄRLEK:

Du Àr verkligen allas dröm. Eftersom du Àr sÄ förÀnderlig och anpassningsbar kÀnner alla stjÀrntecken att du Àr den rÀtta för dem! KÀnn efter vad det Àr du vill ha och önskar och var inte sÄ öppen att forma dig efter andras önskningar och drömmar. Romantiska du ger allt till den du Àlskar och har dessvÀrre en tendens att vara grÀnslös, ge för mycket och ofta till helt fel person.

🐡 PASSSANDE PARTNERS:

Ditt vÀnliga vÀsen gör att mÀnniskor dras till dig. MÄnga Fiskar tÀnder pÄ starka, dominerande tecken som VÀduren, Oxen och VÄgen mfl. Men de som Àr de bÀsta lekkamraterna Àr nog ÀndÄ Tvillingarna, Skytten och Jungfrun.

🐟 SOM KRÄVER LITE MER:

Skorpionen kan vara för kontrollerande för dig men kÀnslomÀssigt kan ni verkligen mötas. Stenbocken förstÄr inte riktigt ditt behov av frihet och andlig spis och det gör nog inte Vattumannen heller. Lejonet Àr en utmaning för dig eftersom hela relationen kommer att kretsa runt Lejonets behov och inte dina.

🐠 ÄR DU EN SANN FISK?

KÀnner du inte igen dig i minst tre av nedanstÄende pÄstÄendena sÄ Àr du ingen typisk representant för Fiskarnas stjÀrntecken. Det kan bero pÄ att din sol, mÄne eller ascendent kan stÄ i andra stjÀrntecken.

 • Du Ă€r oerhört anpassningsbar och flexibel
 • Frihet och förĂ€nderlighet Ă€r viktigt
 • Din andliga och personliga utveckling Ă€r det viktigaste för dig
 • Det kreativa och konstnĂ€rliga ligger nĂ€ra dig
 • Du kan ha lite alltför lĂ€tt att skjuta upp saker pĂ„ framtiden
 • Du bygger luftslott och drömmer fantastiska drömmar
 • Du kan har svĂ„rt att fatta beslut
 • Du har en oerhörd förmĂ„ga till medkĂ€nsla
 • Du har en stark andlig mission i ditt liv
 • Du har inte sĂ„ stor kontakt med ditt ego
 • Du Ă€r vĂ€ldigt öppen och accepterande
 • Du kan vara överkĂ€nslig