🎉 Grattis pĂ„ födelsedagen VĂ„gen

Guangjian huang libra 1

🎉 Grattis pĂ„ födelsedagen VĂ„gen

I Ă„r trĂ€der Solen in i VĂ„gen 23/9 kl 03:54. MĂ„nga drömmer om att uppnĂ„ det du utstrĂ„lar – sĂ€kerhet och perfektion. Ja, det Ă€r inte lĂ€tt för andra att fĂ„ det du har. VĂ„gen Ă€r styrd av Venus – skönhetens gudinna – och som hennes gunstling har du en naturlig kĂ€nsla för stil och klass.

God smak, skönhet och allt som Àr gott och vackert tilltalar vÀltaliga VÄgen. Du Àlskar det sköna i livet och kan inte tÀnka dig att vistas i osköna miljöer. Det bara mÄste vara harmoni.

Du Àr den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang och vet precis hur man handskas med mÀnniskor och Àr en duktig vÀrd/vÀrdinna. Charmiga VÄgen Àr dominant och en mÄlmedveten ledare. Du Àr en vÀrldsförbÀttrare och drivs av en önskan att göra vÀrlden till en bÀttre plats. VÄgen Àr vÀnlig, fredsÀlskande, rÀttvis och intellektuell. Du vet precis vad du vill men lyckas genom ditt behagfulla sÀtt oss kollra bort oss andra till den grad att vi inte har nÄgot alls emot att nÀr du tar över.

Vad Àr dÄ detta prat om att vÄgen Àr velig? Nja.. VÄgen söker det som Àr perfekt.. om valet Àr att vÀlja mellan nÄgra mediokra alternativt kan det vara jÀttesvÄrt för en vÄg som endast vill ha det bÀsta.

DÀrför Àr du underbar: Vi Àlskar dig mest att du Àr zodiakens vÀnligaste och person som vill att alla ska ha det bra. Charmig, smakfull, elegant och kvinnlig gör du allt för att behaga din omgivning. Verbal, snabbtÀnkt Àlskar du att roa och underhÄlla. God smak, perfekta omgivningar och mycket flirt Àr du i ett nötskal. Under den vÀlpolerade ytan finns en stark, mÄlmedveten person med starka Äsikter.

DÀrför Àr du helt hopplös: Du Àr relationsberoende och livrÀdd för att vara ensam. OrÀttvisa gör dig förbannad men du ler hellre Àn att sÀga ifrÄn. Din ovilja att till att skapa dÄlig stÀmning eller rÀdsla för konflikt kan led dig till knasiga situationer. SÀtt ner foten VÄgen.

Din hemliga sida: Du Àr en riktig Flirt! Vissa av er hÄller flera personer varma samtidigt och kan vara riktigt luriga.

Det hÀr vill du ha i kÀrlek: KÀrlek Àr det viktigaste i livet för dig och dina tankar kretsar stÀndigt runt relationer. Du söker skönhet och harmoni, Àr romantisk, mysig och kul att vara med. Kan vara dominant, fÄfÀng och lite lat och Àlskar att bli uppassad.

Partners som passar dig: Tvillingarna om du vill leka och ha kul, VĂ€duren mycket man – lite relation. Socialt sett ingen höjdare men ett klokt val om du vill ha bra sex. Oxen Ă€r ett klassiskt tryggt val. Erbjuder goda middagar, sensualism, mys och romantik. Stenbocken ger dig en stabil relation, bra ekonomi och ett tryggt Ă€ktenskap.

Partners du bör undvika: Lejonen kan vara för sjÀlvcentrerade, Fiskarna fÄr du aldrig grepp om, Skorpionen söker ett mer krÀvande engagemang Àn vad du kan leverera.

Är du en sann vĂ„g?

KÀnner du inte igen dig i minst av tre nedanstÄende pÄstÄenden Àr du ingen typisk VÄg. Det kan bero pÄ att din mÄne, ascendent eller andra viktiga planeter Àr placerade i andra stjÀrntecken.

  • Det Ă€r bara kĂ€rlek och relationer som gĂ€ller för dig.
  • Du tycker om att ha vackra mĂ€nniskor omkring dig.
  • Du vill vara vĂ€n med alla.
  • Du trivs bĂ€st i ett intellektuellt yrke helst i vackra miljöer.
  • Du hatar konfrontationer och höga ljud.
  • Du Ă€r allergiskt mot det som Ă€r vulgĂ€rt eller grovt.
  • Du Ă€r en sann perfektionist.