🐠 Mars i Fiskarna đŸ’«

 

mars in pisces

PĂ„ torsdag 15/11 gĂ„ Mars Ă€ntligen in i Fiskarnas sfĂ€r vilket skapar ett mjukare klimat Ă€n det torra och icke medgörliga klimat vi har varit med om sedan 16/5. PĂ„ grund av den lĂ„nga retrograden pĂ„gick detta (endast med kort avbrott tillbaka in i Stenbocken) i hela sex mĂ„nader. Att Mars fastnat i Vattumannen kan absolut vara en orsak till regeringskrisen.  Fixerad energi och mĂ€nniskor som inte kan jĂ€mka, samsas och enas. I Vattumannen Ă€r det ofta fasta Ă„sikter som visas. Vad Mars vill i alla lĂ€gen Ă€r att fĂ„ uttrycka sig, fĂ„ uppmĂ€rksamhet, kriga och visa sig pĂ„ styva linan. StjĂ€rntecknet – den plats dĂ€r Mars befinner sig visar sjĂ€lva spelplanen dvs hur vĂ„r eldige hjĂ€lte kan fĂ„ visa sig som ”hjĂ€lte”- utrycka sin roll helt enkelt.

I det personliga horoskopet

beroende pÄ var i horoskopet Mars befinner sig kan man se viljan hos en mÀnniska, hur och pÄ vilket sÀtt vi tar för oss, vÄr energi och hur den uttrycker sig, vÄr sexuella natur dvs vad och vem vi tÀnder pÄ, hur vi uttrycker vÄr vrede och vÄr instinktiva reaktion till det som hÀnder runt ikring oss. Det Àr Àr kÀllan till vÄr energi och gnistan som sÀtter igÄng oss. Det Àr kroppens energireserv. Venus styr den romantiska attraktionen men det Àr Mars som förknippas med den fysiska attraktionen och tillfredsstÀllandet av driften. Mars Àr krigets gud och han styr VÀdurens tecken men klassiskt styr Mars ocksÄ Skorpionen och första och Ättonde huset.

🐠  Mars i Fiskarna..

Nu med den nya positionen kommer den eldiga planeten i en mjuk, kĂ€nslig miljö som inte anses optimal för hans krigsföring.  Han kan inte uttrycka sig aggressivt och tufft hĂ€r. För de allra flesta mĂ€nniskor Ă€r det dock underbart att Mars Ă€r i Fiskarnas tecken. Det kanske inte blir sĂ„ oerhört mycket arbete utfört – men Ă„ andra sidan sĂ„ lĂ€gger krigaren Mars ifrĂ„n sig svĂ€rdet och kĂ€nner in, avvaktar och upptĂ€cker helt nya sidor av sitt varande. Mars i Fiskarna slĂ„ss inte. Försvaret, initiativet och motivationen Ă€r mer eller mindre nedlagt i Fiskarna. Det Ă€r Peace, Love & Understanding som gĂ€ller.

🐠 Befinner sig Mars i Fiskarna i ditt födelsehoroskop?

De som har den hĂ€r positionen i sitt födelsehoroskop Ă€r oerhört kĂ€nsliga, inkĂ€nnande och intuitiva. De Ă€r konstnĂ€rliga, musikaliska, andliga och mysiga. Negativt Ă€r att de kan vara sega, fĂ„ för lite gjort och sakna initiativförmĂ„ga och vissa utvecklar beroende eller medberoende. Tjejer med Mars i Fiskarna attraherar till mĂ€n med mjuka kvalitĂ©er – helst Fiskar.